Lollandsgade 22
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3482
Find din drømmebolig

Totalrenoveret byhus med gennemførte detaljer

Fire veludnyttede plan, skøn tagterrasse og rummeligt anneks i hjertet af byen.

Hver en kvadratmeter tæller – ikke mindst når du overvejer en bolig i centrum. I dette byhus får du glæde af samtlige 191 kvadratmeter, der er gennemrenoveret og udnyttet til fulde. En tilbygning til underetagen fra 2015 har givet boligen et gennemført køkken-alrum. I haven kan det isolerede anneks bruges til hjemmekontor, hvis ikke børnene lægger beslag på det til gaming og hygge med vennerne. Og på tagterrassen kan du nyde aftensolen og den fred og ro, som følger med – til trods for, at du har Midtbyen lige uden for døren.

AARHUS C – Botanisk Have, Den Gamle By, Latinerkvarteret og åen er bare nogle af de centrale lokaliteter, du finder i nabolaget. Og med dem følger et væld af spændende specialforretninger, populære spisesteder og kulturelle tilbud fra alle hylder. Derudover har du Elise Smiths Skole lige om hjørnet og kun lidt længere til Samsøgades Skole. Du og familien har således alt, I behøver, inden for en kort radius, hvilket gør en travl hverdag mere overskuelig.

Lollandsgade er en rolig gade med flere charmerende byhuse som dette med nummer 22, der er opført i 1894. Fra gaden ser du, at bygningen er velholdt, men den helt store forvandling er foregået inde bag facaden. Faktisk er ydermurene det eneste oprindelige, der er tilbage fra dengang. En gennemgribende renovering i 2002 med kvalitetsløsninger og -materialer samt en vellykket tilbygning i 2015 betyder, at du og familien kan flytte direkte ind og hurtigt finde jer til rette på de i alt fire funktionelle plan med gulvvarme overalt.

Underetage med ovenlys og anneks i haven
Ved tilbygningen blev underetagen udvidet, sådan at det imponerende køkken-alrum i dag har ovenlysvinduer og udgang til en skøn terrasse. Du har derfor et dejligt lysindfald i det store rum – især om morgenen, hvor de første solstråler får kaffen til at smage endnu bedre og fylder dig med solenergi til dagens gøremål.

Det stilfulde køkken er veludstyret –bl.a. med køleskabe fra Liebherr til såvel dagligvarer som dine vinflasker samt to ovne og fem gasblus, hvor familiens masterchef kan udfolde sine talenter til både hverdag og særlige lejligheder. Ekstra hylde- og skabsplads til køkkenmaskiner og -grej finder du i det tilstødende bryggers, hvor du også kan klare tøjvask m.m.

På en lun forårs- eller sommerdag kan du åbne dørene ud til terrassen, hvorfra en trappe fører op til den overkommelige have, som primært består af plæne. Et par træer giver skyggepletter og atmosfære i det skønne uderum. Bagerst i haven er opført et isoleret anneks i cedertræ, hvor du eksempelvis kan have hjemmekontor adskilt fra den private bolig – eller børnene kan indrette det til at spille computer, se film eller hygge med vennerne uden at forstyrre resten af huset.

Skønne stuer, gode værelser og en dejlig tagterrasse
Ved at placere køkken-alrummet og det ene af hjemmets to rummelige badeværelser i underetagen er der frigivet plads på de øvrige tre etager. De er forbundet af den elegante spindeltrappe, der i sig selv ikke optager meget plads, og som lader lyset strømme ned gennem huset fra tagvinduerne på anden sal. Heroppe har du en hyggelig stue med loft til kip og fritlagte bjælker. Et stort vinduesparti med dobbelte døre vender ud mod den delvist overdækkede sydvestvendte tagterrasse, hvor du kan sidde i læ for vinden og nyde aftensolen –evt. omgivet af grønne træer og planter i forskellige krukker.

Yderligere fællesrum finder du i stueplanet, der ud over entré består af to stuer en suite, som du naturligvis kan indrette til et eller flere værelser – alt efter familiens behov – som supplement til de to gode værelser på førstesalen, der kan deles om det praktiske walk-in-closet med en stor skabsvæg samt badeværelset med bruseniche, dobbeltvask og rustikke marmorklinker. Massivt egeparket går igen i rummene, der på begge disse etager har glasdøre og franske altaner mod haven. Det lukker masser af lys indenfor, ligesom de skiftende farver på bladene på havens træer får lov at præge de lyse rum. Selv med dørene på vid gab en varm sommernat, hører du ikke meget til byen.

Mange veludnyttede og lyse kvadratmeter i gennemrenoveret byhus tæt på alt. Du og familien har alle byens muligheder lige uden for døren, men hjemme finder I fred, ro og plads til både samvær og solotid.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3482
BoligtypeVilla
Boligareal191 m²
Kælder17 m²
Grundareal150 m²
Værelser7
Opført1894/2014
Ejerudgifter pr. md.3.582
Kontantpris9.250.000
Udbetaling465.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Sonnesgade 4

  BoligtypeVilla
  Pris9.995.000 kr.
  Boligareal156 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Skovbrynet 54

   BoligtypeVilla
   Pris10.400.000 kr.
   Boligareal217 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Helga Pedersens Gade 9, 7. 1.

    BoligtypeLejlighed
    Pris11.900.000 kr.
    Boligareal209 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig