Løkkenvej 1
8250 Egå

Sags nr. LL3528
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret villa tæt på stranden i Egå

Rene linjer med funktionalitet, æstetik, havudsigt og skønne uderum.

Når man renoverer et hus, er det muligt at få det lige, som man vil have det uden at skulle begynde helt fra scratch. Villaen her er et godt eksempel på, hvad man kan få ud af en totalrenovering på en dejlig opvokset grund i et attraktivt kvarter – nemlig en bolig, hvor samtlige elementer går op i en højere enhed. Velkommen til høj funktionalitet og æstetik tæt på stranden i Egå nord for Aarhus, hvor de lyse rammer både inde og ude skaber hygge i hverdagen.

EGÅ – Med kun 150 meter til stranden bliver vandet et fast omdrejningspunkt i hverdagen. Dagen kan starte med en dukkert, en tur i havkajak eller blot en løbetur langs kysten, mens solen står op ude over vandet. Uanset hvad du vælger, giver det energi til resten af dagen, og den kystnære beliggenhed betyder også noget for lyset og stemningen. Der er masser af liv på stranden om sommeren, og Egå Marina er et hyggeligt udflugtsmål på en sommeraften. Nyd udsigten over bugten, hvor der jævnligt afholdes kapsejladser, og Molslinjen har sin faste tur-retur.

I hyggelige og velfungerende Egå bor du i et aktivt lokalsamfund med velrenommerede daginstitutioner og skoler og masser af indkøbsmuligheder inden for en radius af en kilometer. Med bare 3,5 kilometer til nærmeste motorvejstilkørsel kommer du også nemt ud på vejnettet og på arbejde, alt efter hvor det ligger. Og du kan forene det nyttige med det behagelige ved at tage cyklen langs vandet, når du skal ind til Aarhus midtby.

Rum til hygge både ude og inde
Villaen blev opført i 1961, men der er sket meget med rammerne siden da – senest i 2016-17, hvor de nuværende ejere foretog en gennemgribende renovering. Du overtager således nærmest et nyt hus omgivet af en opvokset have, hvor der også er skabt gode rum til familiehygge. Du og familien vil elske den overdækkede terrasse, for her kan I nyde de lange, lyse sommeraftener i ly for duggen. Og terrassens vinstokke giver en skøn, sydlandsk stemning.

Også den store terrasse, som er opført i vedligeholdelsesfrit komposit, er et godt sted at opholde sig i sommerhalvåret – med morgenkaffen, et glas vin eller alt godt fra grillen. Raftehegnet skærmer godt af, mens grønne planter og plænen skaber liv og farve. Når du kommer tilbage fra en tur til stranden, kan du skylle både sand og saltvand af under udebruseren, inden du tørrer i solen.

Fra førstesalen har du udgang til en rummelig altan, hvor du virkelig kan fornemme, hvor tæt du er på stranden. Her er nemlig et flot kig både til vandet og helt til Mols i horisonten. Den samme gode udsigt har du fra køkkenbordet i det åbne køkken-alrum, som fylder hele den øverste etage med store gavlvinduer i begge ender. Under de hvide hanebjælker og loftet til kip er der god plads til samvær med familien, og den åbne pejs er både dekorativ og bidrager med ekstra varme og hygge. På en råkold efterårsaften sætter det knitrende brænde stemningen i det skønne rum.

190 renoverede kvadratmeter i to plan
Du fornemmer hurtigt, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, da villaen blev renoveret, og du og familien kan flytte direkte ind i et hus, hvor der virkelig er tænkt over at holde et højt æstetisk niveau. De lyse egetræsplankegulve trækker naturen med ind i de hvide rum, og med gulvvarme er der altid en behagelig temperatur i alle rum.

Boligens værelsesafdelingen finder du i stueetagen, hvor den store entré med trappen til førstesalen også kan være et fælles aktivitetsrum for de små. Stueetagen rummer p.t. tre værelse, men det er muligt at dele det store soveværelse op i to, som det tidligere har været. Fra soveværelset har du direkte adgang til det ene af hjemmets to badeværelser, som stilmæssigt matcher hinanden: Store, grå fliser samt Vola-armaturer og brusehoveder i messing. Bag spejllågen i skabsvæggen gemmer vaskemaskine og tørretumbler sig.

Flyt direkte ind i en gennemrenoveret villa, hvor de rene linjer og den enkle æstetik giver flotte og funktionelle rammer i to plan til hele familien. Der er kun 150 meter til vandet og alle de fordele, der følger med det. Tæt på skole, institutioner, indkøbsmuligheder og Aarhus C.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3528
BoligtypeVilla
Boligareal190 m²
Udhus20 m²
Grundareal752 m²
Værelser6
Opført1961
Garage17 m²
Kontantpris6.700.000
Udbetaling335.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Ternevej 22

  BoligtypeVilla
  Pris6.750.000 kr.
  Boligareal194 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Rønde,
   Vorregårdsparken 117

   BoligtypeVilla
   Pris6.750.000 kr.
   Boligareal307 m²

   Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Solbjerg,
    Møllegårdsparken 31

    BoligtypeVilla
    Pris6.500.000 kr.
    Boligareal190 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig