Lindevej 28A
8260 Viby J

Sags nr. LL4374
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet familievilla med udsigt over byen

Rummelige, lyse og funktionelle rammer tæt ved byliv, skov og strand.

Velfungerende arkitektur, gode materialer og en ideel beliggenhed giver familielivet de bedste vilkår for trivsel. Det vil du og familien hurtigt mærke i denne arkitekttegnede villa fra 2008 i hyggelige Rosenvænget. Her har I hver især masser af albuerum, mens de store fællesrum og skønne terrasser baner vejen for samvær. Det gamle villakvarter ”bag den røde låge” er kendetegnet ved sine smalle, snoede veje og et helt særligt sammenhold. Og så er det tæt på skole, gymnasium, skov, strand og Frederiksbjerg.

VIBY J – På grænsen mellem Viby og Højbjerg anlagde kommunen i slutningen af 1800-tallet et attraktivt bynært kolonihavekvarter, hvor der tidligere havde ligget en æbleplantage. Rosenvænget blev området kaldt, og det består af smalle veje, som i dag snor sig mellem både nyere og ældre villaer, der er blevet bygget på de forskelligartede havegrunde, hvor en del af de gamle æbletræer endnu giver frugt.

Kvarteret bliver af områdets beboere kaldt ”bag den røde låge” og er et af de mest attraktive områder i Aarhus på grund af beliggenheden tæt på skoven og byen. Kaldenavnet skyldes den gamle røde låge, der engang markerede indgangen til haveforeningen, og som i dag er udgangspunkt for vejfesterne, hvor der hvert år udnævnes en ny lågemester – en tradition, der blev indført i 1978 og vidner om det store sammenhold i Rosenvænget.

Fordi området er lukket af ud mod Jyllands Allé, er der ingen gennemkørende trafik, og kvarterets børn kan derfor roligt finde balancen på cyklen eller spille bold på de fredelige veje. Og søndagsgåturen kan tage sit afsæt lige på den anden side af vejen, hvor skoven starter. Følg stierne helt ud forbi Marselisborg Slot og den smukke Mindepark til skoven og stranden ved Moesgaard. Smut i Tivoli Friheden til Fed Fredagskoncert, eller gå på opdagelse i Frederiksbjergs store udvalg af specialbutikker og spisesteder.

Nem have med skønne terrasser
Også skole, gymnasium og gode institutioner ligger i gå- og cykelafstand. Og hjemme på Lindevej 28A har både cykler og biler gode parkeringsmuligheder. For enden af indkørslen kan du køre direkte ind i den dobbelte garage, hvor du og bilerne nyder godt af gulvvarme. Ved siden af garagen fører en dør ind til cykelrummet, hvor du også har plads til de få haveredskaber, som du får brug for.

Haven består primært af plæne med få bede rundt omkring, som supplerer med flere nuancer af grøn og ekstra kulør fra blomsterne. Du kan nyde synet og freden og roen på de hyggelige terrasser, som fordeler sig i stort set alle solretninger. Den skrånende grund er udnyttet til fulde, så du fra det hævede stueplan har en delvist overdækket vinkelterrasse fortil med udsigt over området og byens tage. Og bagtil har du en helt privat oase med fuldstændig læ og solskin det meste af dagen.

Funktionel indretning – bygget på kvalitet
Både fra garagen og cykelrummet kan du træde direkte ind i bryggerset, som derfor hurtigt bliver familiens foretrukne indgang, mens gæsterne ledes op til hoveddøren via en kort trappe fra indkørslen, der i øvrigt er flankeret af lyse mure i Petersen Tegl – som også villaen er bygget i. Den blev opført i 2008 af kvalitetsmaterialer med fokus på at skabe funktionelle og vedligeholdelsesfrie rammer. Derfor er der også valgt ipé til træterrasserne samt henholdsvis store italienske fliser og massivt askeparket til gulvene i huset.

Det helt naturlige samlingspunkt er det imponerende køkken-alrum med loft til kip, akustiklofter, rytterlys og åben forbindelse til den hyggelige stue, hvor store vinduer lukker omgivelsernes farver og masser af lys ind i rummet og åbner for den skønne udsigt. Jacob Jensen-køkkenets blanksorte fronter skaber en flot kontrast til alt det hvide. Du mærker værdien af designet, fordi underskabene hælder indad og dermed giver god plads til ben og fødder, når du står her og arbejder. Der er også et par tilskuerpladser ved den centrale køkkenø, hvor børnene kan sidde med lektierne eller iPad’en, mens du kokkererer. Om sommeren kan du åbne foldedørene ud til den private terrasse og lade inde og ude smelte helt sammen.

De i alt fem gode værelser fordeler sig på begge etagerne med mulighed for at have en forældreafdeling i stueplanet med master bedroom, walk-in-garderobe og et stort badeværelse som har både badekar og en nærmest skulpturel rundet bruseniche i glassten. De to yderligere værelser i stueetagen – det ene med hems – kan du indrette til kontor, gæsteafdeling eller måske børneværelse til familiens yngste, som gerne vil være tæt på forældrene. De lidt ældre børn kan få deres egen afdeling i underetagen, hvor en lys gang binder alle rummene sammen og kan fungere som fællesareal til leg og anden aktivitet. Ud over to lyse værelser, et stort badeværelse samt separat bryggers og vaskerum er der hele fire disponible rum til rådighed – med et væld af anvendelsesmuligheder:Vinkælder, fitness, depot eller noget helt fjerde.

Lyse, rummelige og funktionelle rammer om familielivet i et hyggeligt og attraktivt kvarter tæt på by, skov og strand. Flyt direkte ind og find på plads på de to etager med masser af albuerum og frirum til samvær og selvstændighed.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4374
BoligtypeVilla
Boligareal192 m²
Kælder127 m²
Grundareal695 m²
Værelser7
Opført2008
Ejerudgifter pr. md.6.164
Kontantpris11.300.000
Udbetaling565.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Helga Pedersens Gade 9, 7. 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris11.900.000 kr.
  Boligareal209 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Elsdyrvej 2

   BoligtypeVilla
   Pris12.000.000 kr.
   Boligareal217 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Skanderborg,
    Vengevej 9

    BoligtypeLystejendom
    Pris9.995.000 kr.
    Boligareal229 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Træhus,

    Se bolig