Lindevangsvej 9B
8240 Risskov

Sags nr. LL3822
Find din drømmebolig

Atmosfærefyldt villa i ugeneret Risskov-oase

Attraktive og rummelige rammer om familielivet tæt på vandet og byen.

Lyset er noget helt specielt ved kysten, og det får du stor glæde af i denne velholdte og rummelige villa på fredelige Lindevangsvej. Her bor du i anden række til bugten og har således kun en kort gåtur ned til den gode sandstrand. Begynd dagen med en vitaliserende dukkert eller en løbetur i den friske, salte luft. Den 402 kvadratmeter store ejendom (inklusive kælder) er velholdt, og flere originale detaljer fra 1932 bidrager til atmosfæren i hjemmet, som er indrammet af en opvokset have med hyggelige og solrige terrasser. De lokale muligheder er mange, ligesom der er kort vej til Aarhus C.

RISSKOV – Med villaveje, der ender i strandkanten, er det nemt at forstå tiltrækningskraften ved Risskov. I det historiske kvarter Strandvænget er du samtidig tæt på byen og alle Nordre Strandvejs mange tilbud i form af specialbutikker, caféer og spisesteder. Du finder også andre gode indkøbsmuligheder samt skoler og idrætstilbud i nærheden. Den korteste vej til boldbanerne og Bellevuehallen er langs vandet. Og bugten giver i sig selv et væld af muligheder for fysisk aktivitet, og i skæret fra solopgangen er det slet ikke nogen sur pligt at få rørt sig.

Du kan stadig se nogle af de store sommerresidenser, som byens velhavere fik opført her i sin tid, ligesom det gamle badehotel også fortsat fremkalder billeder fra en svunden tid. Siden dengang er der kommet flere boliger til på de udstykkede grunde, men den hyggelige stemning og mondæne fornemmelse er intakt. Det mærker du hurtigt, når du drejer væk fra den travle vej og ind på de små, lukkede villaveje, som leder dig hjem til Lindevangsvej.

Privat helle indrammet af solrig have
For enden af en lille blind stikvej ligger nummer 9B som et hemmeligt helle bag en dobbelt carport, der lukker af mod vejen. Villaen fra 1932 ligger således meget privat og er indrammet af en flot anlagt, opvokset have, som hele året byder på noget grønt at se på. Forår og sommer blomstrer rododendroner, hortensiaer og æbletræer samt guld- og blåregn med mere i et imponerende farvevæld. Og når det store egetræ får blade på, skærmer det endnu mere af og skaber samtidig svale skyggepletter i den solrige have, hvor villaen ligger tilbagetrukket for at give størst muligt udbytte af den sydvendte oase.

Det betyder også, at egetræets skygger ikke når op på den store, hævede terrasse med udgang fra spisestuen og opholdsstuen. Her er desuden godt med læ, og det kan derfor være nødvendigt at trække markisen ud, når solen rigtigt bager. Markisen og varmelamperne på væggen sikrer ligeledes, at aftenduggen ikke lægger en dæmper på udehyggen. Fra tidligt forår til ud på efteråret udgør terrassen her en ekstra dimension til dit hjem.

Parkér bilen i carporten eller tag cyklen med ind gennem lågen til skuret længere henne ad flisegangen. Gangen er flankeret af lamper, der automatisk tænder i aftenmørket og fører hen til hjemmets indgange. Hvor gæster tager hoveddøren, vil du og familien formentlig primært benytte kælderindgangen på bagsiden.

Rummelige rammer med originale detaljer
Huset ligger højt, og du har blot fire trin ned i kælderen fra grundniveau. Hernede tager en rummelig entré imod sko og overtøj. Denne del af kælderen er renoveret i 2013-14, hvor der bl.a. blev lagt gulvvarme, lavet nye installationer og etableret et stort badeværelse. Under det luksuøse rainshower kan du nemt skylle saltvandet og strandsandet af kroppen efter en tur i bugten. I den høje kælder har du nogle tørre og lyse disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Du har også bryggers med grovkøkken og masser af praktisk skabsplads, et naturligt ventileret rum til din vinsamling og anden opbevaring samt et stort multirum til biograf, gaming eller fitness, ligesom familiens teenager kan invitere vennerne til fest hernede.

Den dekorative trappe med gelænder i cubamahogni skaber god sammenhæng mellem villaens tre etager. Fra kælderen kommer du op i en lys og indbydende hall, som giver adgang til den første af i alt tre stuer en suite med store vinduer mod haven og udgang til terrassen. Vinduerne er selvsagt skiftet siden opførelsen, men dimensionerne og udtrykket er tilstræbt, så de følger det oprindelige. Centralt ligger spisestuen med elegant mosaikparket, åben forbindelse til køkkenet og udgang til den skønne terrasse, hvor du kan have grillen stående klar til brug. I pejsestuen strømmer lyset ind fra begge sider af rummet, hvor du på en råkold efterårsdag kan tænde op i pejsen og mærke varmen brede sig til de andre rum, som du også kan dele op med de dobbelte foldedøre. Det ene sæt er originalt, mens det andet er af nyere dato, men holdt i samme stil. I forlængelse af stuerne kan du indrette et ideelt hjemmekontor tæt på familielivet – bag døren med lydisoleret rude.

På vej op til førstesalen passerer du et gæstetoilet på en lille repos. Ovenpå finder du værelsesafdelingen med tre gode værelser og to badeværelser fordelt langs den øvre repos, hvor de originale lamper stadig hænger. Fra det ene gavlværelse kan du træde ud på en vestvendt tagterrasse. Her kan du nyde solnedgangen over området eller overnatte under åben himmel. Og i den modsatte gavl har værelset loft til kip med fritlagte bjælker, indbyggede skabe i skunken og døre til franske altaner, som du kan have stående på klem og falde i søvn til lyden af bølgebrus og fuglefløjt.

Udnyt det fulde potentiale i den rummelige og atmosfærefyldte villa i anden række til vandet. Opdatér og tilpas de solide og velholdte rammer til familiens ønsker og behov, og nyd så livet i jeres private oase tæt på byen og alle Risskovs muligheder.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3822
BoligtypeVilla
Boligareal242 m²
Kælder160 m²
Grundareal1.020 m²
Værelser6
Opført1932/1968
Ejerudgifter pr. md.9.604
Garage35 m²
Kontantpris13.250.000
Udbetaling665.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricier

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Vinkelvej 3A

  BoligtypeVilla
  Pris16.000.000 kr.
  Boligareal150 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Risskov,
   Højrisvej 5B

   BoligtypeGrund (Helårs)
   Pris5.600.000 kr.
   Boligareal0 m²

   Se bolig

    Risskov,
    Mirabellevej 9

    BoligtypeVilla
    Pris27.000.000 kr.
    Boligareal261 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricier, Vandudsigt,

    Se bolig