Lemmestrupvej 16, Højby
8300 Odder

Sags nr. LL4699
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet levested med imponerende udsigt

282 kvadratmeter bolig fra 2011 omgivet af naturen samt fred og ro.

Funkisvillaer hører ikke kun til på klassiske villaveje i byerne. Det er ejendommen her et godt eksempel på. Boligen på 282 kvadratmeter er opført i 2011 i moderne funkisstil med gode materialer, rene linjer og store vinduer, som giver fuldt udbytte af den imponerende udsigt over det omgivende landskab. Dertil får du en smukt anlagt have med mange skønne terrasser, 8,363 ha landbrugsjord, en stor garagebygning og en erhvervsbygning med plads til lidt af hvert. Alt dette ligger få minutters kørsel fra Hou og lidt over en halv time fra Aarhus.

HOU – Ca. 10 km sydøst for Odder ligger den hyggelige havneby Hou ud til Kattegat. Den oprindelige havn blev anlagt til fiskeri og udskibning af korn, men er i dag primært hjemstavn for lystbåde. Kort derfra ligger den større færgehavn, som skaber forbindelse til Samsø og Tunø. Havnen og vandet er omdrejningspunkt for mange aktiviteter i Hou – både for indbyggerne og de mange turister, som især i sommerhalvåret besøger byen og havnens store tilløbsstykker Mosters Ishus og fiskebilen KØST.

Tæt på havnen finder du en velassorteret Dagli´Brugs og en god slagter. Hou rummer også hele tre skoler – en folkeskole, der går til og med 6. klasse, en idrætsefterskole og en højskole. Til folkeskolen er der knyttet Børnehus med vuggestue, børnehave og SFO. Og for de lidt større børn er der en juniorklub, der har til huse i Hou Hallen, hvor børnene nyder godt af forskellige idrætsfaciliteter. Byen har desuden et særdeles aktivt foreningsliv præget af mange ressourcestærke mennesker.

Endnu flere tilbud og muligheder finder du i Odder ca. 9 km hjemmefra, mens du har ca. 30 km til Aarhus og en smule kortere til Horsens. Mellem Hou og Odder ligger desuden den hyggelige gårdbutik Fru Møllers Mølleri, der også altid er et besøg værd. Her kommer folk fra hele Østjylland for at købe ind af de hjemmelavede specialiteter, se på dyrene og opleve det gode liv på landet.

Gennemført levested præget af rene linjer
Fra Hou by har du en rask cykeltur på ca. 3 km langs de bølgende marker til ejendommen her på Lemmestrupvej 16. Ud over en håndfuld gamle træer er der ikke noget tilbage fra den landejendom, der tidligere lå på den store grund. I 2011 blev den 282 kvadratmeter store bolig opført med hjælp fra dygtige arkitekter, hvis primære opgave var at få mest muligt ud af den storslåede udsigt. Resultatet er en moderne funkisvilla præget af rene linjer og et enkelt udtryk, der lader omgivelserne komme til deres ret via store vinduespartier.

Boligens linjer føres videre i den veletablerede og opvoksede have, som der ligeledes har været en arkitekt inde over. Lave hække og planter indrammer en række hyggekroge og solvendte terrasser. Du kan nyde haven hele året rundt, idet der altid er noget grønt eller noget, som blomstrer. Du kan også plukke fra havens valnøddetræ eller de forskellige frugttræer og bærbuske, som bl.a. byder på æbler, pærer, kirsebær og blommer.

På samme vis kan du nærmest komme i zen blot ved at opholde dig i det smukke uderum, hvor himmelen spejler sig i det rektangulære havebassin, og hvor freden og roen omslutter dig. Du får den bedste start på dagen med et koldt eller varmt bad under bruseren herude, hvor du er fuldstændig ugeneret.

Uhindret udsigt til naturen
Den velanlagte have, som ikke kræver det store arbejde, står i kontrast til den natur, der strækker sig i alle retninger, så langt øjet rækker – med marker og skov, samt vand i horisonten mod sydøst. En del af den uhindrede udsigt er sikret, idet der til ejendommen hører 7,69 ha frugtbar jord, du enten selv kan dyrke eller forpagte ud, som det er tilfældet nu. Udsigten nyder du såvel fra terrasserne som indefra. Det gælder især fra det åbne køkken-alrum og stuen, hvor du har vinduer til flere sider og store Lacuna-foldedøre, som lader inde og ude flyde helt sammen på lune sommerdage. I ydersæsonerne kan du nyde solens stråler i den hyggelige udestue, der ligeledes er udstyret med foldedøre og gulvvarme.

Fra alrummet er der åbent op til førstesalen, hvor du har endnu en stue med foldedøre ud til endnu en terrasse – heroppe har udsigten helt naturligt fået et nøk op. Den åbne forbindelse skaber også en god sammenhæng mellem etagerne, hvor familien kan lave hver sit og stadig være tæt på hinanden. Leverummene bindes elegant sammen af den kerne i rå mursten, som bl.a. indeholder flere brændeovne. I stueetagen kan du nyde synet af de dansende flammer fra begge sider, mens du på førstesalen har brændeovn i stuen og et åbent ildsted på terrassen, hvor du kan tænde op for ekstra udehygge.

Med deres lysebrune nuancer afgiver murstenene i sig selv varme til de skønne leverum, der er præget af lyse og hvide overflader. Der er akustiklofter og brede askeplanker med gulvvarme overalt – også på værelserne, som fordeler sig med tre på førstesalen, herunder soveværelse med walk-in garderobe, og et i stueplanet. Der er ligeledes et badeværelse på hver etage, hvor du i det nedre kan sætte dig i spabadet ved hjørnevinduet og nyde udsigten, mens eventuelle spændinger effektivt opløses i det varme vand. På badeværelserne samt i køkkenet, entréen og bryggerset har du store, mørke gulvfliser under fødderne.

Gennemgående høj kvalitet og gode erhvervsmuligheder
Foruden bryggerset har du flere praktiske rum i forbindelse med den dobbelte garage – en bygning på 95 kvadratmeter. Her er eksempelvis et særskilt rum til familiens cykler, ligesom din vinsamling kan få plads i et naturligt køligt rum uden vinduer.

Derudover har du en stor værkstedsbygning fra 2009 på 228 kvadratmeter, hvoraf de 51 udgøres af kontor, opholdsrum med tekøkken og et badeværelse med en forgang, der har godt med skabe. Der er gulvvarme overalt i bygningen, som rummer et væld af anvendelsesmuligheder for dig, der gerne vil drive erhverv på din hjemmeadresse. Den store hal kan indrettes til lager eller rumme forskellige maskiner, mens du kan ordne det administrative i det bagvedliggende kontor, hvorfra du ligeledes nyder godt af udsigten over landskabet.

Med solceller diskret placeret på den sydvendte del af værkstedets tag og et nedgravet jordvarmeanlæg kan du holde energiudgifterne forholdsvis lave. Dertil hjælper det naturligvis, at boligen er fuldmuret, og at der er tre-lags-vinduer overalt – med solfilter i størstedelen af dem. Den gennemgående høje kvalitet fornægter sig ikke, og du og familien har her et prægtigt hjem de næste mange år.

Rene linjer, ren natur og ren idyl. Et rummeligt levested fra 2011 med storslået udsigt og kvalitetsrammer om et familieliv på landet – ikke langt fra byernes muligheder. Dertil 7,69 ha frugtbar jord og mulighed for erhverv i den tilhørende værkstedsbygning.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4699
BoligtypeLystejendom
Boligareal282 m²
Grundareal83.630 m²
Værelser6
Opført2011
Ejerudgifter pr. md.2.777
Garage95 m²
Kontantpris8.995.000
Udbetaling450.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Odder,
  Grindsnabevej 15, Dyngby

  BoligtypeSommerhus
  Pris11.150.000 kr.
  Boligareal236 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Kriegersvej 15

   BoligtypeRækkehus
   Pris9.000.000 kr.
   Boligareal125 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Bryrup,
    Ansøvej 35, Vrads

    BoligtypeVilla
    Pris8.900.000 kr.
    Boligareal219 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig