Langdalsvej 18
8220 Brabrand

Sags nr. LL3297
Find din drømmebolig

Gennemført og moderniseret herskabelighed tæt på Brabrandsøen

Velholdt patriciervilla med smukke detaljer kun syv km fra midtbyen.

Med herskabelige rammer følger en stemning, som et nybygget hus ikke kan matche. Når rammerne samtidig er velrenoverede og moderniserede efter alle kunstens regler og med stor respekt for det originale, bliver det ikke meget bedre. Her på Langdalsvej i Brabrands kuperede landskab troner denne storslåede patriciervilla, der er rig på detaljer, sjæl og luksus. Det er kvalitet fra kælder til kvist og det glitrende sorte tegltag på toppen. Og samtidig er hjemmet funktionelt indrettet, så familielivet får optimale betingelser på en beliggenhed, hvor alt er tæt på: Naturen, byen og alt, hvad hjertet ellers kan begære.

BRABRAND – Kun få minutters kørsel fra Aarhus midtby ligger den tidligere stationsby Brabrand, men titlen som stationsby er for længst byttet ud med titlen som bydel i Aarhus, idet både Brabrand og den jyske hovedstad er vokset støt gennem årene. Du har således ikke langt ind til centrum, og samtidig har du naturen endnu tættere på. Mod nord finder du hyggelige Langdalen med masser af grønt, mens du mod syd har Brabrand Sø, hvor en sti fører dig hele vejen rundt, hvad enten du slentrer, sprinter eller spurter.

Her er alt, hvad en moderne familie behøver i en travl hverdag: Skole, institutioner, idrætsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder inden for en kort radius. Cykelstier og viadukter under de travle veje sikrer, at ungerne sagtens selv kan tage turen til Engdalskolen. Du kan cykle ind til Aarhus, når arbejde eller fornøjelse kalder. Og på få minutter kan du flette ind på Østjyske Motorvej eller Herning Motorvejen, hvis du skal længere ud i landet.

Velholdt herskabelighed
Den herskabelige patriciervilla på Langdalsvej 18 troner højt på den store grund, der er omkranset af en flot bøgehæk. Haven byder på grønt til øjet, en god plæne til leg og boldspil samt gode terrasser, hvor du kan nyde tilværelsen i sommersolen. Der er bl.a. for nylig anlagt en flot gårdhave afgrænset af læmure, der skaber et ugeneret uderum. Både i den brede indkørsel og rundt om huset er der lagt ny flisebelægning, og ved siden af carporten, som matcher husets stil, har du ekstra parkeringspladser på granitskærverne.

At villaen er opført i 1907, kan være svært at tro på. Det er kun stilen, der afslører alderen, for alt fremstår næsten som nyt. Det vidner om, at der er blevet passet særdeles godt på rammerne, som løbende er blevet restaureret og moderniseret – især gennem de seneste 11 år. Herskabeligheden er bevaret med alle de mange detaljer. Den flotte murede trappe, der fører op til hoveddøren er blot en af detaljerne. For foden af trappen vogter løverne over indgangen.

Kvalitet og æstetik går hånd i hånd
Du og familien kan flytte direkte ind i de 281 kvadratmeter bolig. Her får I et hjem, hvor kvaliteten altid har været i fokus – fra opførelsen til nu. Fra allerførste dag vil I desuden opleve, hvordan hjemmets rene æstetik er med til at højne livskvaliteten. Loftshøjden og stukken, det skønne lysindfald gennem de flotte vinduer og de originale plankegulve samt det på én gang varme og funktionelle køkken fra Multiform – alt er i orden, og det gør det nemt at nyde livet.

Stueplanet består af fællesrummene, hvor familien samles efter en dag hver for sig: Det store køkken-alrum har udgang til en overdækket terrasse med pejs, hvor du fx kan have grillen og krydderurterne stående, og de to opholdsstuer en suite. I den ene stue har du en flot karnap mod haven, mens du i den anden kan tænde op i brændeovnen på en råkold efterårsdag og lade den knitrende varme brede sig. Den ekstra varme er skøn, men ikke nødvendig, for villaen er velisoleret, og der er installeret nyt varmeanlæg inden for de senere år.

Gode rum oppe og nede
På førstesalen ligger værelsesafdelingen, hvor I kan gå hver til sit. Her er fire gode værelser og et lækkert badeværelse samt en rummelig repos. Fra soveværelset kan du træde ud på en sydvendt terrasse, mens du på et andet værelse har en stor hems oppe under taget, der tilfører rummet en ny dimension og endnu mere lys.

I den veludnyttede underetage har du mange muligheder. Du kan lade teenageren få sin egen afdeling med egen indgang, to store værelser og badeværelse. Det kan også være gæsteafdeling, au pair-bolig og meget andet. Underetagen rummer desuden et stort bryggers, en bar og gennem buen i muren et perfekt rum til din vinsamling.

Herskabelighed i tre plan med fokus på en ren og enkel æstetik, mens villaens sjæl og historie er bevaret på smukkeste vis. Her kan du og familien samles i de skønne fællesrum – både inde og ude, ligesom I hver især har god plads til at være sig selv. Tæt på naturen, byen og alt det andet, en moderne familie behøver. Rigtigt meget hus for pengene.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3297
BoligtypeVilla
Boligareal281 m²
Kælder105 m²
Carport34 m²
Grundareal1.579 m²
Værelser8
Opført1907
Kontantpris8.495.000
Udbetaling425.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricia

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Julius Bechgaards Vej 1

  BoligtypeVilla
  Pris8.500.000 kr.
  Boligareal188 m²

  Indflytningsklar, Klassisk/Patricia, Vandudsigt,

  Se bolig

   Risskov,
   Elbækvej 7B

   BoligtypeVilla
   Pris8.500.000 kr.
   Boligareal192 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Risskov,
    Havgårdsvej 39

    BoligtypeVilla
    Pris8.395.000 kr.
    Boligareal231 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig