L.A. Rings Vej 33
8270 Højbjerg

Sags nr. LL5042
Find din drømmebolig

Stilren og rummelig familievilla af høj kvalitet

Optimal beliggenhed nær skole, idrætstilbud og indkøbsmuligheder.

Familielivet trives, når både de hjemlige rammer og beliggenheden understøtter hverdagen som her på L. A. Rings Vej 33 i Højbjerg. Villaens 387 velindrettede etagemeter opført i 2017 giver familien plads til samvær og selvstændighed i et hjem præget af gennemgående rene linjer og høj kvalitet. Med Kragelundskolen lige ved siden af og såvel Lysengs mange idrætstilbud som Kridthøj Torvs brede udvalg af indkøbsmuligheder i gåafstand er den daglige logistik ingen udfordring. Derudover kan du hurtigt komme til skoven, stranden og Aarhus C.

HØJBJERG – Den hyggelige villavejsstemning forgrener sig mellem ældre og nyere boliger i det eftertragtede Kragelundkvarter, hvor adskillige børnefamilier har hjemme. Når klokken ringer, følges kvarterets børn ad de trygge veje til og fra Kragelundskolen. Fra L. A. Rings Vej 33 er turen ekstrakort, ligesom både børn og voksne hurtigt kan komme til Lyseng Idrætscenter. Du kan også få pulsen op i det sunde felt på de nærmest endeløse stier i den nærliggende skov. Fortsætter du ud til kysten, finder du desuden flere gode steder at bade hele året rundt.

Ud over specialbutikkerne og supermarkederne ved Kridthøj Torv, som du ligeledes kan gå til på ingen tid, har du flere muligheder for at få mad på bordet fra de lokale spise- og takeaway-steder. Endnu flere tilbud finder du på Frederiksbjerg og i Midtbyen efter en kort cykeltur.

Rene linjer og høj kvalitet
Arkitekterne bag den stilrene villa har udnyttet den 1.019 kvadratmeter store grund perfekt. Toplansvillaen, der blev opført i 2017, er bygget ind i den skrånende grund – tilbagetrukket fra vejen. Mod vejen er der desuden anlagt en elegant forhave i tre niveauer med forskellige græsser og træer, der giver betonelementerne grønt modspil. På toppen har du en regulær plæne til leg og spil samt flere frugttræer.

En bred indkørsel leder op til villaen, hvis rene linjer optegner en skarp profil udført i Petersen Tegl med en farvevariation, der giver murværket liv. Stenene er kombineret med vinduesrammer, døre og en dobbeltbred garageport i egetræ. Porten åbner ved et tryk på en knap og byder dig velkommen hjem med direkte adgang til boligen via den praktiske underetage.

Hoveddøren ligger derimod for enden af et flot trappeløb fra indkørslen – begge i øvrigt udstyret med diskrete Modular-lamper, der lyser stemningsfuldt op, når mørket falder på. Allerede i entréen får du bekræftet, at den høje kvalitet i byggeriet og materialerne følger med indenfor. Garderoben består af elegante egetræselementer fra Unoform, som går igen flere steder. Helt generelt er der tænkt i gennemgående materialer med et nordisk afsæt. De brede egetræsplanker fra Hørning Parket spænder over hele stueplanet med undtagelse af badeværelserne, hvor gulv og brusenicher er beklædt med stilfulde og teksturerede natursten af typen valser quarzit.

Skønne leverum inde og ude
Fra entréen bliver du næsten automatisk ledt ind i det store køkken-alrum og stuen, som på én gang er forbundet og tilpas opdelt. Og her i krydsfeltet mellem entré, stue og køkken har du lysindfald fra alle fire verdenshjørner gennem de store Kastrup-vinduer, der går fra gulvet til det høje loft. I stuen er de flotte teglsten desuden trukket med indenfor i den opmurede gaspejs, der skaber en ekstrahyggelig atmosfære en mørk vinteraften. Herfra har du udgang til en hyggelig, østvendt gårdhave med åben forbindelse til en stor terrasse i de samme fliser, som fører hele vejen rundt om huset.

I køkkenet fortsætter det høje kvalitetsniveau i elementer fra Unoform, hvidevarer fra Gaggenau og Miele, Dornbracht-armaturer og Modular-spot, som sætter scenen for familiens masterchef, der har godt med albuerum – også til store gastronomiske armbevægelser. I denne ende åbner vinduerne for et flot kig ud over området fra den høje placering på grunden. Når du åbner skydedøren, forlænges alrummet med en overdækket vestvendt terrasse, hvor du kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Fire værelser og højloftet underetage
De fire værelser og to badeværelser ligger fordelt langs gangen, som ovenlysvinduer fylder med dagslys. Stilmæssigt er værelserne identiske med indbyggede Unoform-skabe og høje vinduer, der lukker masser af lys ind. Soveværelset skiller sig dog lidt ud med en praktisk walk-around-garderobe. På samme vis følges badeværelserne ad i deres stilfulde udtryk med hjælp fra Dornbracht og Unoform – det ene med dobbeltbruser og -vask, så flere kan komme til på én gang.

Også i underetagen er der højt til loftet og gulvvarme under de flotte fliser i samme valser quarzit som på badeværelserne. Et stort multirum giver børnene ekstra plads til leg, gaming og hyggeligt samvær med vennerne, mens to depotrum og garagen sikrer godt med opbevarings- og skabsplads – også til teknikken, der omfatter ventilationsanlæg, blødgøringsanlæg og centralstøvsuger. Der er desuden skabt optimale vilkår for din vinsamling i det hyggelige vinrum, hvor der ud over de åbne vinreoler er et indbygget vinkøleskab fra Liebherr. I bryggerset med udgang til indkørslen og et rummeligt cykelskur er der ligeledes masser af skabsplads i de hvide Unoform-elementer, hvor vaskemaskine og tørretumbler fra Miele er indbygget i en behagelig arbejdshøjde. Blot endnu et eksempel på, at intet er overladt til tilfældighederne her.

Gennemtænkte, stilrene og rummelige rammer til den kvalitetsbevidste familie. Tæt på skoven, vandet og byen og helt tæt på skole, sport og indkøb.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL5042
BoligtypeVilla
Boligareal219 m²
Kælder206 m²
Grundareal1.019 m²
Værelser7
Opført2017
Ejerudgifter pr. md.7.185
Kontantpris12.900.000
Udbetaling645.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Kragelunds Allé 18

  BoligtypeVilla
  Pris12.500.000 kr.
  Boligareal235 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Arnakvej 6

   BoligtypeVilla
   Pris13.950.000 kr.
   Boligareal209 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Ulvehaven 4

    BoligtypeVilla
    Pris14.500.000 kr.
    Boligareal280 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig