Klitvej 28
8585 Glesborg

Sags nr. LL4410
Find din drømmebolig

Velholdt strandkantsvilla med sjæl og historie

Flyt ind i naturen og det aktive lokalsamfund i Fjellerup på Norddjurs.

Frisk luft, et ganske særligt lys og en udsigt i evig forandring. Det er nogle af de fordele, der følger med et hjem i første række til stranden og vandet. Det er denne renoverede og velholdte fiskerbolig fra 1907 ved Fjellerup Strand et fint eksempel på. Rummene emmer af hygge og historie, og du kan se havet fra de fleste af dem. I det aktive lokalmiljø finder du bl.a. et godt fællesskab med mange forskellige aktiviteter i årets løb. Og du har under en times kørsel til Aarhus.

FJELLERUP – ”Byen ved skov og strand”. Sådan lyder den meget rammende beskrivelse af Fjellerup, der ligger på Norddjurs i første række til Kattegat og omgivet af skov. Nærheden til naturen og især den skønne, børnevenlige sandstrand lokker mange turister til i sommermånederne. De bor i feriehusene eller på en af campingpladserne, og byen summer af liv i endnu højere grad end uden for højsæsonen. Du kan endda opleve kø ved fiskemanden eller Vaffelbageriet, ligesom både brugsen og bageren får flere besøgende.

Selv om det stilner af, når kalenderen viser efterår og vinter, er der liv og stemning i det aktive lokalmiljø, som eksempelvis byder på fællesspisning, yoga på stranden, cykelture i området og andre arrangementer. Du kan hurtigt blive en del af det stærke sammenhold og mærke det lokale engagement. Og i de nærliggende byer Glesborg og Ørum finder du flere indkøbsmuligheder og skoler m.m. Du har også kun 25 min. til Djurslands hovedstad, Grenå, mens turen til Aarhus tager lige under en times tid.

Med stranden som genbo
Når du bor med stranden som genbo, bliver synet og lyden af havet en uundværlig del af din hverdag, og vandets beroligende effekt bliver hurtigt vanedannende. Det samme kan den daglige dukkert blive – og du skal da også blot krydse Klitvej for at kunne springe i bølgen blå. Om sommeren kan du tørre i læ og lune solstråler i din afskærmede, sydvendte baghave. På den store terrasse kan du rulle markisen ud, når det bliver for hedt, eller hvis en let byge truer udehyggen. På gavlterrassen kan du i stedet snuppe en sundowner og se solen gradvist forsvinde ude i horisonten.

Ud over den private baghave rummer den store grund et indhegnet engstykke, der alene ved tankens kraft kan omdannes til boldbane, legeplads og meget andet. Udhuset har både vaskerum og garage, og fra højbedene bag det kan du plukke krydderurter og høste spæde grøntsager af egen avl.

Opdaterede rammer med velbevaret atmosfære
Toplansvillaen blev opført i 1907 af en lokal fisker, som boede her med sin familie, der bl.a. bestod af fem børn. Dengang var rummene flere og mindre. Siden 1996 har de nuværende ejere opdateret rammerne og gjort dem langt mere energivenlige samt tilpasset dem til de skiftende behov, en familie har. I dag har du derfor gode, funktionelle rum, som stadig emmer af stedets iboende atmosfære. Det ser du bl.a. i de lystmalede plankegulve, fyldningsdørene, sprossevinduerne og alle de andre stemningsfulde detaljer.

Efter sydlandsk forbillede er der fra stuen mange udgange til haven og terrasserne. Dørene og de høje vinduer sikrer samtidig et skønt lysindfald i det store rum, hvorfra der er åben forbindelse til spisestuen. Her kan du samle venner og familie om bordet, og hvis du er vaks med bordkortene, bestemmer du, hvem der skal have den bedste udsigt. Også i køkkenet er der spiseplads med udsigt til hverdagens hurtige måltider eller en kaffetår. Der er dog en risiko for at falde i staver over synet af bølgerne og livet på vandet.

Ligeledes med udgang til haven har du et værelse,hvor du bl.a. kan indrette kontor. Derudover rummer stueetagen entré, badeværelse og en skøn havestue, hvor du allerede i det tidlige forår kan nyde godt af solens stråler.

Værelsesafdeling under de fritlagte bjælker
Mens alle fællesrummene er samlet i stueplanet, finder du værelsesafdelingen på førstesalen. Fra den rummelige repos har du adgang til de tre forskellige værelser. En skillevæg lavet af genbrugte vinduer åbner etagen op og lader lyset flyde ud fra det største af værelserne. Her kan du indrette soveværelse med udsigt til solnedgangen gennem gavlvinduerne.

Et rummeligt walk-in-closet tager sig af hele garderoben, mens de fritlagte bjælker og rå plankegulve, som er gennemgående på hele overetagen, trækker tråde til historien. De to øvrige værelser er oplagt til børn eller feriebørn og andre gæster, der vil nyde et ophold på dit private strandhotel.

Drømmer du om et stemningsfuldt hjem i strandkanten med udsigt til himmel og hav? I denne opdaterede fiskerbolig på Klitvej 28 ved Fjellerup Strand kan din drøm blive til virkelighed. Du er omgivet af natur og stadig en del af et aktivt lokalmiljø.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4410
BoligtypeVilla
Boligareal130 m²
Udhus35 m²
Grundareal1.697 m²
Værelser6
Opført1907
Ejerudgifter pr. md.3.050
Garage15 m²
Kontantpris2.800.000
Udbetaling140.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Hørning,
  Søvejen 29, Blegind

  BoligtypeSommerhus
  Pris3.500.000 kr.
  Boligareal42 m²

  1. række til vand, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Havesangervej 8, Vistoft

   BoligtypeSommerhus
   Pris3.950.000 kr.
   Boligareal131 m²

   Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Mårslet,
    Obstrupvej 5

    BoligtypeVilla
    Pris4.500.000 kr.
    Boligareal91 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig