Kastanievej 7
8260 Viby J

Sags nr. LL4500
Find din drømmebolig

Klassisk murermestervilla i rolige Rosenvænget tæt på skov og by

Private og indflytningsklare rammer omgivet af en skøn, opvokset have.

Når det kommer til beliggenhed, kan vi have forskellige præferencer. Nogen vil bo tæt på byens puls, mens andre foretrækker nærheden til naturen. Her på Kastanievej 7 i Rosenvænget får du begge dele, idet du kun har en kort cykeltur til Midtbyen, og skoven ligger i gåafstand. Lige nede for enden af vejen finder du desuden Rosenvangskolen. Villaen er fra 1923, men totalrenoveret til et lyst og funktionelt indrettet hjem i gedigne materialer med leverum i stueetagen, værelsesafdeling på første sal og en yderst anvendelig underetage. Derudover er boligen indrammet af en smuk, opvokset og ugeneret have.

KONGSVANG - Rosenvænget blev oprindelig anlagt som et attraktivt, bynært kolonihavekvarter. Kolonihaverne er i dag et regulært villakvarter, hvor hyggen og atmosfæren fra dengang føres videre. Den røde låge, som markerede indgangen til kolonihaverne, står her eksempelvis endnu og udgør i dag udgangspunkt for vejfesterne, hvor kvarterets beboere samles. Her er både unge og mere modne børnefamilier og etablerede par i deres bedste alder. Den ideelle beliggenhed appellerer bredt.

Du har nemlig kun få hundrede meter til Midtbygrænsen, og samtidig ligger både skoven, stadion og Friheden i gåafstand. Desuden kan du snart træde ind i Kongelunden, som er byens kommende rekreative område. Når lysten til en dukkert melder sig på en varm sommerdag, er der heller ikke langt til stranden ved Tangkrogen, som ofte summer af liv.

Med Rosenvangskolen nede for enden af vejen er det nemt og trygt at komme til og fra. Det gælder også det nærtliggende Marselisborg Gymnasium. Selv om alle byens muligheder og tilbud ligger lige for, er der fred og ro hjemme i den skønne have, som omgiver villaen her på Kastanievej 7.

Privat oase - fyldt med farver
Fordi huset ligger på en hjørnegrund, fornemmer du hurtigt, at der er dejligt åbent omkring dig med masser af lys og luft. Blodbøgehækken skærmer godt af for indkig og bidrager samtidig med en smuk, dybrød farve i de ellers grønne omgivelser, som også brydes af rododendronbedets forårsblomster. Hækken danner ligeledes en elegant kontrast til den hvide facade, som sammen med taget fra 2006 og vinduerne fra 2013 signalerer boligens gode stand.

En bue af blodbøg giver adgang til den hyggelige sydvendte terrasse. Her kan du indrette flere afdelinger på de flotte granitfliser, som går igen flere steder udenfor. Mure og glaspartier skaber læ uden at blokere for udsigten og farverne. På en hed sommerdag kan du køre markisen ud og skabe skygge - ligesom den kan sikre, at aftenduggen ikke lægger en dæmper på udehyggen. Mod vest har du desuden en dejlig gårdhave, hvor du kan nyde den allersidste aftensol.

I den opvoksede have kan du plukke både blommer, kirsebær, æbler, pærer og jordbær, når sæsonen giver lov.

Lyse, funktionelle og gedigne rammer
Der er plads til to biler i indkørslen, hvoraf halvdelen er overdækket. Bag carporten har du desuden en garage med praktisk opbevaringsplads til cykler, haveredskaber og meget mere. Indkørslen vender mod H.C. Ørstedsvej, mens en gangsti leder fra Kastanievej op til fortrappen og hoveddøren. Også her skærmer glaspartier af, så gæster ikke får regn og blæst i deres opsatte hår. Til hverdag vil du sikkert ofte tage lågen fra indkørslen, som leder om til kælderdøren.

Den tørre og nyligt renoverede kælder med store klinker på gulvet består - foruden et ekstra, nyere badeværelse - af to store, opvarmede rum. I det ene har du et praktisk vaskerum, mens det andet har mange anvendelsesmuligheder: Eksempelvis gildesal, motionsrum eller et multirum, hvor teenageren kan have sine venner på besøg. Et sammenhængende trappeløb skaber forbindelse til de to øvrige etager, hvor stueplanet består af en stor stue og et helt nyt køkken. I stuen lader dannebrogsvinduerne og den dobbelte havedør lyset og havens farver komme indenfor, og åbner du døren ud til terrassen en lun forårs- eller sommerdag, vil du også kunne nyde fuglenes sang herinde.

De massive askeplanker fra Junckers er nylagt i både stueplanet og på førstesalen og illustrerer fint den gedigne kvalitet, der præger villaen, og som du også bemærker i de flotte fyldningsdøre overalt. På førstesalen, hvor du har et rummeligt badeværelse, kan du indrette en arbejdskrog på reposen, hvis du da ikke kan inddrage det ene af hjemmets to store værelser til kontor. Fra begge værelserne har du en flot udsigt over området - bl.a. med Arne Jacobsens rådhustårn og domkirkens spir i horisonten til at minde dig om, hvor tæt du er på det hele.

Ideel bolig til den lille børnefamilie såvel som parret, som gerne vil have byen tæt på og samtidig have godt med plads samt fred og ro. Du kan nyde den private, opvoksede have og boligen lige fra start - og med tiden sætte jeres eget præg på de velrenoverede rammer.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4500
BoligtypeVilla
Boligareal137 m²
Kælder75 m²
Carport21 m²
Grundareal602 m²
Værelser5
Opført1923
Ejerudgifter pr. md.4.433
Garage24 m²
Kontantpris7.500.000
Udbetaling375.000
EnergiklasseF

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Miltonsvej 39

  BoligtypeVilla
  Pris7.900.000 kr.
  Boligareal199 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Odder,
   Overskov 14

   BoligtypeVilla
   Pris7.900.000 kr.
   Boligareal216 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Glesborg,
    Vestre Klitvej 25, Fjellerup Strand

    BoligtypeSommerhus
    Pris7.900.000 kr.
    Boligareal191 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

    Se bolig