Jupitervej 14
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3948
Find din drømmebolig

208 m2 arkitekttegnet etplansvilla i Stjernekvarteret ved by og skov

For enden af en rolig vej med skønne fællesrum til familielivet både inde og ude.

Et hjem er familiens base - et trygt og privat helle, hvor alle kan være sig selv. Sådan er tilværelsen her for enden af rolige Jupitervej i det attraktive Stjernekvarter. De arkitekttegnede rammer gør det nemt at nyde livet både inden døre og ude i den private, opvoksede have. Med fem værelser fordelt omkring åbne fællesrum har du og familien godt med luft omkring jer. Her bor I tæt på byen, skoven og vandet, ligesom børnene nemt selv kan gå til skolen sammen med kvarterets andre børn.

HØJBJERG - Det attraktive Stjernekvarter med veje opkaldt efter stjernebilleder og planeter ligger med byen til den ene side, mens du til den anden har skoven og vandet samt væddeløbsbanen, cykelbanen og stadion. På få minutter kan du cykle til byen, og via Observatoriestien, som løber langs din have, kan du på ingen tid befinde dig i Forstbotanisk Have og skoven, hvor stierne kan føre dig helt ud til Moesgård. Du kan ligeledes lægge din løbetur gennem skoven og ned til bugten, hvor du om morgenen kan se solen stige op ude over vandet.

Observatoriestien fører dig også forbi det berømte Ole Rømer Observatorie, som er opkaldt efter bysbarnet, der opdagede lysets hastighed i 1600-tallet. Selvom det foregår i et lidt langsommere tempo, end lyset bevæger sig, kan dine børn selv gå eller cykle til Rosenvangskolen, som ligger lige i nærheden.

Privat, grøn oase
For enden af Jupitervej leder indkørslen hen til den dobbelte carport, der kan lukkes mod vejen. Når du har parkeret, går du direkte ind i den opvoksede have, hvor du føler dig hjemme lige med det samme. Haven er dejlig frodig og skaber en privat, grøn oase med flere hyggekroge, legehjørner og plads til boldspil på den i alt 1.226 m2 store grund.

Når skyerne giver plads, finder du masser af sol i den hyggelige have fra formiddag til ud på aftenen. Det gælder ikke mindst på den store terrasse ud for opholdsstuen, hvor en halvmur og en overdækket sektion til grillen skaber læ. Ligesom carporten er halvmuren og gavlfacaden beklædt med vedligeholdelsesfri fibercement. Du fornemmer, hvordan der er lagt op til at nyde frem for at yde.

Det skønne uderum flyder i sommermånederne sammen med opholdsstuen, når du trækker den brede skydedør med store vinduer og teaktræ fra Lacuna til side. Døren blev monteret i 2012 og har siden givet hjemmet en ekstra dimension. Der er desuden løbende blevet renoveret og bygget til villaen, der oprindeligt er opført i 1956 efter streger tegnet af arkitekt Kaj Schmidt, der var en del af Schmidt Hammer Lassen Architects.

208 m2 i ét plan
Der er sket en del med huset siden dengang - også med hjælp fra arkitekter - sådan at villaen i dag kan rumme det moderne familieliv anno 2019 med kvalitetsbevidste familiemedlemmer med forskellige behov. Gennem det nyere og flotte indgangsparti træder du ind i en lys entré med åben forbindelse til værelsesgangen, opholdsstuen og køkken-alrummet. Denne åbenhed skaber en god sammenhæng i hjemmet, selvom alle ikke befinder sig i samme rum.

De i alt fem gode værelser fordeler sig omkring familiens samlingspunkter i hverdagen - alrummet og stuen. I det italienske Boffi-køkken har du godt med arbejdsplads, når du skal lave mad til familien, og børnene kan se til, mens de laver lektier ved den centrale køkkenø. En gennemgående brændeovn skaber hygge i rummet, hvor der er gulvvarme under det sorte korkgulv, som udgør en fin kontrast til alt det hvide. Lyset strømmer ind gennem den store karnap, hvorfra du kan træde ud på en mindre terrasse, hvor du kan nyde eftermiddagssolen. I opholdsstuen skaber det naturlige trægulv en anden mere lun stemning og spejler samtidig de grønne omgivelser uden for det brede vinduesparti, som altså kan skydes til side, når vejret er til det.

Begge badeværelser og bryggerset er fra 2010, og i det ene af badeværelserne kan du sætte dig i badekarret og lade det varme vand skabe total afslapning i krop og sind. Her er dog også en bruseniche, hvis du ikke lige har tid til den slags luksus. Alt i alt er her tale om flotte og funktionelle rammer om tilværelsen med alt inden for nær rækkevidde.

Vellykket arkitektur til et moderne familieliv med plads til samvær i rolige omgivelser. 208 m2 i ét plan omgivet af en privat, opvokset have med flere opholdskroge. Især den store terrasse får du og familien glæde af i sommerhalvåret. Tæt på skole, by og natur.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3948
BoligtypeVilla
Boligareal208 m²
Udhus10 m²
Carport30 m²
Grundareal1.226 m²
Værelser5
Opført1956/2002
Ejerudgifter pr. md.5.816
Kontantpris7.395.000
Udbetaling370.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Saralystvej 21

  BoligtypeVilla
  Pris6.900.000 kr.
  Boligareal225 m²

  Se bolig

   Højbjerg,
   Sandbakken 1

   BoligtypeVilla
   Pris6.798.000 kr.
   Boligareal263 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Bakkedraget 16

    BoligtypeVilla
    Pris6.300.000 kr.
    Boligareal139 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig