Julsøvænget 32
8600 Silkeborg

Sags nr. LL3912
Find din drømmebolig

Moderne funkismesterværk i første række til søen

Rå elegance og funktionel arkitektur i naturskønne omgivelser ved Silkeborg.

Modsætninger mødes, siger man. Og i det møde kan der opstå sød musik. Her på Julsøvænget 32 i Svejbæk uden for Silkeborg står den levende udsigt til naturen og alt det grønne i skarp kontrast til den rå og nærmest brutale elegance, som indretningen med beton, glas og sten skaber. Leder du efter et lyst og moderne familiedomicil i en stil og klasse helt for sig, vil det sandsynligvis være kærlighed ved første blik, når du oplever villaen her.

SEJS-SVEJBÆK - Landsbyerne Sejs og Svejbæk er for længst vokset sammen til én hyggelig og yderst attraktiv forstad til Silkeborg. De naturskønne omgivelser ved sø og skov samt nærheden til både by og motorvej har tiltrukket mange livsnydere gennem årene. Her bor du kun få minutters kørsel fra centrum af Silkeborg, ligesom du på ca. 30 minutter kan komme til Aarhus - med bil eller tog. Lokalt finder du desuden en god skole, et væld af idrætstilbud og fine indkøbsmuligheder, som kun gør hverdagen nemmere for den travle børnefamilie.

Børnene finder hurtigt legekammerater, og du kan være lige så aktiv en del af det velfungerende lokalmiljø, som du selv ønsker. Naturen spiller en stor rolle her, og du kan nyde den på mange måder: Stik ud på søen i din kajak en tidlig morgenstund og nyd roen og friheden, inden arbejdsdagen begynder. Løb en tur i skoven. Eller læn dig tilbage og betragt den naturlige skønhed, som åbenbarer sig hver evig eneste dag lige uden for dine vinduer.

Kompromisløs arkitektur og kvalitet
Villaens enorme, speciallavede vinduespartier lader samtidig også naturen komme helt ind i de store, åbne rum, hvor den rå beton trækker arkitektoniske tråde til brutalismens enkle og rene æstetik. De rå vægge bliver ornamentale i sig selv med deres samlinger og små ujævnheder. Store, specialimporterede fliser i sydfransk sandsten, brede Dinesen-gulvplanker og andre elementer i træ bløder det brutale lidt op - uden at bryde stilen.

Du fornemmer hurtigt, at der overalt er valgt materialer af højeste kvalitet, ligesom både indretningen og udførelsen er gennemtænkt. Bl.a. sikrer akustiklofterne, at lyden ikke kastes rundt mellem de mange hårde overflader.

Ideelt indrettet til børnefamilien
De tre forskudte plan samler dig og familien, så I altid har hinanden tæt på, selv om I opholder jer i de forskellige afdelinger, som er bundet sammen af det centrale alrum. Her udgør den indbyggede alkove i betonkonstruktionen en oplagt læse- eller lektiekrog for familiens yngste, mens du selv laver aftensmad i det velindrettede og veludstyrede køkken med hvidevarer bl.a. fra Gaggenau og Siemens. Det store, åbne alrum er på den måde et naturligt samlingspunkt til både hverdag og festlige lejligheder - ikke mindst fordi hoveddøren leder direkte herind via entréen, som ligger lige bag køkkenvæggen i mørkt træ, der nærmest står som en skulptur i rummet.

Med vinduer fra gulv til loft har du en evigt skiftende udsigt, der skaber den stemning, som årstiden og vejret har farvelagt og lyssat. Der er udsigt til grønt fra stort set samtlige rum, og fra flere af rummene kan du åbne glasdørene ud til den arkitekttegnede have, som omgiver villaen og leder direkte ned til søbredden. Fra stuen, hvor en skillevæg skaber et ekstra rum i rummet - fx til kontor - kan du træde ud på en stor, overdækket træterrasse med frit udsyn til sø og skov.

Når du befinder dig i voksenafdelingen, er det næsten som at være på et privat spaophold fyldt med ro og velvære. Soveafdeling, walk-in-closet og badeafdeling ligger samlet i ét stort rum med åben forbindelse. Du afgør selv, om brusebadet skal foregå inde eller ude under åben himmel i gården - side om side med de hvide birkestammer. I den lyse underetage kan børnene få deres egen afdeling med tre værelser, badeværelse og et stort fælles multirum. Det dekorative mønster i loftet hernede skaber en god effekt i rummene, hvorfra der også er udsigt til haven.

Der er ikke meget, som er business as usual i et hjem som dette. Selv når det bliver hverdag, vil både de unikke, æstetiske rammer og naturskønne omgivelser minde dig og familien om, at hver dag skal nydes til fulde. Og det er i særdeleshed nemt her i Svejbæk ved Silkeborg.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3912
BoligtypeVilla
Boligareal192 m²
Kælder100 m²
Grundareal3.700 m²
Værelser4
Opført2007
Ejerudgifter pr. md.11.974
Garage43 m²
Kontantpris16.995.000
Udbetaling850.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Silkeborg,
  Hattenæsvænget 15

  BoligtypeVilla
  Pris9.995.000 kr.
  Boligareal232 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Ildervej 18B

   BoligtypeVilla
   Pris13.900.000 kr.
   Boligareal394 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Risskov,
    Strandvænget 4

    BoligtypeVilla
    Pris21.000.000 kr.
    Boligareal268 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig