Jægergårdsgade 21C
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4030
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret byhus i privat midtbylomme

128 velindrettede og lyse kvadratmeter i to plan tæt på alt.

Livet midt i byen kan være dejligt ubesværet - og det er det i særdeleshed her på Jægergårdsgade 21C, hvor du har alle byens tilbud lige uden for din dør. Det hyggelige byhus er samtidig gennemrenoveret med fokus på at skabe en vedligeholdelsesfri og energivenlig bolig. De to lyse og velindrettede etager byder bl.a. på tre værelser, to badeværelser og skønne fællesrum inde som ude. Der er således god plads til familien, og selv om du befinder dig helt centralt på Frederiksbjerg, bor du privat og ugeneret, tilbagetrukket fra gaden.

FREDERIKSBJERG - Den attraktive midtbydel rummer et mangfoldigt udbud af spisesteder, caféer og barer, ligesom du har gode muligheder for indkøb og shopping. Det gælder ikke mindst til de hyggelige markedsdage på Ingerslevs Boulevard, hvor du finder lækre delikatesser og spændende råvarer fra nær og fjern. Men du skal nu blot krydse gaden for at kunne handle i SuperBrugsen, ligesom du lidt længere henne ad Jægergårdsgade finder Bruuns Galleri med masser af spændende butikker samlet under ét tag.

Med skoler, andre institutioner og idrætsanlæg i lokalområdet har du og familien alt, I behøver, inden for en kort radius. Du kan ligeledes hurtigt finde ud på Ringvejen og motorvejen eller stige på et tog fra banegården og rejse videre ud i landet.

Totalrenoveret og total privat
Det 128 kvadratmeter store byhus ligger tilbagetrukket fra livlige Jægergårdsgade med adgang via forhuset. Der er nærmest noget hemmelighedsfuldt over placeringen omme i den hyggelige gård, hvor freden og roen breder sig, når porten ud til gaden lukker sig efter dig. I gården, hvor du ikke skal bekymre dig stort om havearbejde, kan du nyde godt af solens stråler igennem det meste af dagen på skyfrie sommerdage. Den allersidste aftensol fanger du imidlertid bedst oppe på den hævede terrasse i førstesalshøjde.

At selve byhuset oprindeligt er opført i år 1900, er ikke umiddelbart synligt. Det er da også kun ydermurene, som står tilbage fra dengang. Alt derimellem og derover blev skiftet for 3-4 år siden. Du har således her nærmest en helt ny villa midt på Frederiksbjerg. Materialerne er nøje udvalgt for at skabe så vedligeholdelsesfri og energirigtig en bolig som muligt - derfor er der bl.a. lavenergiruder i træ-alu-vinduerne, ligesom der er grundigt efterisoleret.

Lyse og funktionelt indrettede rum
Der er desuden lagt vægt på funktionalitet i indretningen, hvilket kun gør tilværelsen her midt i byen endnu mere ubesværet. Med tre værelser, to badeværelser samt køkken-alrum og stue fordelt på de to etager er her såvel plads til samvær som mulighed for at være sig selv. Overalt flyder lyset frit ind i rummene gennem de mange vinduer og glasdøre - især i stuen på første sal, hvor du har vinduer til flere sider. Det er også herfra, du kan træde ud på det rummelige soldæk, ligesom en trappe fører op til den praktiske og lyse hems under taget, hvor du kan indkvartere overnattende gæster eller gemme de ting af vejen, du kun har brug for engang imellem.

Det er også på første sal, du finder husets master bedroom med direkte adgang til badeværelse med både badekar, bruseniche og vaskesøjle. I stueplanet ligger to næsten identiske værelser med indbyggede skabe til børnenes garderober. Det ene værelse har glasdøre ud mod baggården, mens det andet har vinduer mod forgården. Hjemmets andet badeværelse matcher stilen ovenfra med bruseniche i glas og italiensk marmor. Marmoret går igen på gulvet i entréen, og derudover træder du på lakeret og hvidpigmenteret lamelparket i asketræ, og der er gulvvarme overalt.

I det veludstyrede køkken med integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine bag de hvide fronter foregår madlavningen i godt selskab med familie og gæster ved spisebordet eller ude på den overdækkede terrasse, hvor du kan grille i tørvejr året rundt. Det er også her, du kan søge skygge på de solrige dage uden at skulle trække indenfor.

Der er lagt op til en ubesværet tilværelse med et hjem, der er gennemrenoveret og funktionelt indrettet til at kunne tilpasse sig din og familiens hverdag. Her er fred, ro og dejligt privat, samtidig med at I har alt, hvad Aarhus C kan tilbyde lige uden for døren.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4030
BoligtypeVilla
Boligareal128 m²
Grundareal335 m²
Værelser4
Opført1900
Ejerudgifter pr. md.3.202
Kontantpris7.900.000
Udbetaling395.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Langelinieparken 18, 1. th.

  BoligtypeLejlighed
  Pris7.995.000 kr.
  Boligareal162 m²

  Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Lyngbyvej 12

   BoligtypeVilla
   Pris7.500.000 kr.
   Boligareal108 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Langelinieparken 18, 1. tv.

    BoligtypeLejlighed
    Pris6.995.000 kr.
    Boligareal140 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig