J.H. Wessels Vej 4
8230 Åbyhøj

Sags nr. LL4652
Find din drømmebolig

Opdateret 50er-villa tæt på skov, skole og centrum

158 lyse og indflytningsklare boligkvadratmeter plus anvendelig kælder.

Du skal ikke langt uden for Midtbyen, før der falder ro over villavejene, og familielivet trives. Sådan er det også på den lukkede J. H. Wessels Vej i populære Åbyhøj, hvor denne opdaterede og udvidede 50er-villa ligger. De rummelige rammer er indflytningsklare, og her nyder du og familien blandt andet godt af skønne leverum, et helt nyt køkken samt en stor og solrig terrasse. Samtidig er der ikke langt til skole, idræt og indkøb, ligesom du hurtigt kan finde ind på skovens stier og ned til Brabrand Sø.

ÅBYHØJ – I nogen tid efter området blev dannet i slutningen af 1800-tallet, blev det kaldt Valby med reference til Valby Bakke ved København. Først senere fik det sit nuværende navn, fordi området ligger 60 meter højere end det gamle Åby. Du kan stadig få en fornemmelse af den oprindelige landsby i gaderne omkring Gammel Åby Kirke, hvor du ser flere stråtækte bindingsværkshuse. Sammenholdet fra dengang er også ført videre på de moderne villaveje – herunder J. H. Wessels Vej.

I dag er bydelen en fuldstændigt integreret del af Aarhus, og du finder derfor alt, hvad du har behov for af daglige indkøbsmuligheder – både supermarkeder og specialforretninger – lige rundt om hjørnet. Børnene har heller ikke langt til Åby Skole, og de kan gå ad villavejene dertil. Her ligger også Åbyhøj Idrætsforening, hvor du kan få pulsen op i det sunde felt, hvis ikke du bare tager løbeskoene på og løber en tur gennem skoven og rundt om Brabrand Sø. Naturen er i hvert fald så tæt på, at du og familien nemt får glæde af den.

Privat og solrigt uderum
Foran huset tager en rummelig indkørsel imod. Her ligger også en 18 kvadratmeter stor garage, hvor der er god plads til familiens cykler og anden praktisk opbevaring. Når du kommer hjem en lun sommerdag, finder du sikkert resten af familien i den opvoksede have, hvor du kan overlade en stor del af arbejdet til en robotplæneklipper. Du bestemmer naturligvis selv, hvad der skal spire i drivhuset eller i højbedene bagest i haven.

Heromme har børnene ligeledes et lille legeområde, mens der langs huset strækker sig en stor terrasse i flere niveauer. Terrassen vender perfekt i forhold til solens stråler, så her kan du altid finde en solrig krog – fra det tidlige forår til langt ud på sensommeren. Den hævede del af terrassen er desuden overdækket, så udehyggen ikke skal slutte, bare fordi duggen falder, eller en let byge passerer. Og der er aldrig langt ind til køleskabet – eller vinkøleskabet – efter flere forfriskninger.

Løbende renoveret og helt indflytningsklart
Det er også først, når du kommer herom, at du rigtigt ser den ekstra dimension, som hjemmet fik tilført i 2017. Den arkitekttegnede tilbygning er beklædt med hårdført cedertræ, som med tiden vil patinere på smukkeste vis. Indvendigt finder du nogle skønne, højloftede rum med gulvvarme under fliserne og akustiklofter, der sikrer et godt lydmiljø. I den ene del af den vellykkede tilbygning har du soveværelse med walk-in-garderobe, mens den anden rummer stuen. Herfra er der forbindelse op til det åbne køkken-alrum via fire trin. Du kan trække skydedøren for, hvis børnene skal se tv, mens hyggesnakken fortsætter ved spisebordet.

Overgangen fra moderne tilbygning til den opdaterede villa fra 1955 ser du tydeligst på gulvet, hvor du både i stueplanet og på førstesalen har flotte parketgulve i et elegant forbandt-mønster under fødderne. Derudover er rammerne lige så lyse og indbydende som i tilbygningen, idet de løbende er renoveret – bl.a. med helt nyt køkken, nyere vinduer og to nyere badeværelser. Det store alrum er familiens helt naturlige samlingspunkt, hvor lyset strømmer ind fra flere sider, og hvor der er flere integrerede siddepladser. I det hele taget er funktionaliteten i fokus, uden at det er på bekostning af æstetikken. Det ser du eksempelvis i kontrasten mellem de glatte, hvide overflader og den mørkere køkkenvæg med et mere råt udtryk.

Børneværelser på første sal plus anvendelig kælder
På førstesalen finder du to gode børneværelser, hvor kombinationen af gavl- og ovenlysvinduer åbner for lysindfaldet og udsigten over området. De fritlagte hanebjælker giver samtidig rummene en særlig karakter, ligesom børnene nok hurtigt skal finde på noget sjovt at bruge dem til.

I den tørre kælder med egen indgang har du 69 kvadratmeter med gode, anvendelige rum. Her kan du eksempelvis indrette kontor, fitnessrum, et fælles rum til gaming og hygge med vennerne eller noget helt fjerde. Det kombinerede badeværelse og bryggers gør det desuden nemt at komme ind under bruseren efter en beskidt løbetur i skoven.

Indflytningsklare, funktionelle og stilfulde rammer om familielivet med masser lys, luft og rummelighed. Perfekt beliggenhed i fredelige Åbyhøj med skole, indkøb og natur tæt på – og kun få kilometer ind til Aarhus C.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4652
BoligtypeVilla
Boligareal158 m²
Kælder69 m²
Grundareal786 m²
Værelser6
Opført1955/2017
Ejerudgifter pr. md.3.677
Garage18 m²
Kontantpris6.250.000
Udbetaling315.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Murermestervilla

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  F.G.E. Rostrups Vej 3

  BoligtypeVilla
  Pris8.900.000 kr.
  Boligareal147 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Vestergade 56D, 1.

   BoligtypeLejlighed
   Pris8.995.000 kr.
   Boligareal144 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Vanløsevej 9

    BoligtypeVilla
    Pris8.995.000 kr.
    Boligareal135 m²

    Se bolig