Humlevej 21
8240 Risskov

Sags nr. LL3691
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet kvalitetsvilla i anden række til vandet

240 lyse, funktionelle og velholdte kvadratmeter og skøn have med sol og læ.

God kvalitet kan ses og mærkes. Og du bemærker allerede ved første øjekast, at villaen her på Humlevej 21 i Risskov er sund og solid. Der er tænkt over tingene, og huset står derfor stort set lige så skarpt som ved opførelsen i 1994. Indretningen skaber masser af lys og luft i hjemmet, der gemmer på nogle sjove detaljer. På den fredelige vej, der løber parallelt med kysten, bor du i anden række til stranden og vandet, og du har heller ikke langt ind til alle byens muligheder. For den travle familie ligger alt det, der får hverdagen til at gå op, lige i nærheden. Og i baghaven finder I sol, læ og ro.

RISSKOV – Det er stadig let at forestille sig den attraktive bydels fortid som sommerhusområde. Ikke mindst når du drejer væk fra Nordre Strandvej og ned ad de mange villaveje, som leder mod vandet. Flere af vejene leder ned til Humlevej, der løber parallelt med kysten og dermed forbinder Ryvangs Allé, Sandagervej og Tranevej. Der er dog meget lidt gennemgående trafik her, hvor der kun kommer biler med et ærinde i området. Er vinden i den rigtige retning, kan du derfor høre lyden af bølgebrus, når du stiger ud af bilen i din indkørsel.

Vejforeningens fælles tennisbane er samlingspunkt for grundejerforeningen – både til daglig og til vejfesterne. Som beboer booker du banen online, når det er tid til at svinge ketsjeren. Begynder du dagen med en løbetur, kan du passende lægge ruten via stranden, mens solen står op ude over bugtens vand.

Funktionalitet, kvalitet og æstetik
At det er en tømrermester, der har fået opført villaen og boet her siden 1994, understreges af byggekvaliteten, materialevalget og funktionaliteten. At der er tænkt over tingene, ser du bl.a. i placeringen på grunden. Huset fylder godt i bredden og er trukket frem på grunden, så der er god plads til den grønne og solrige oase, som baghaven er. Selvom I er tæt ved vandet, er der dejligt læ bag huset, hvor I også kan nyde havets lyde. Selv fra det rummelige og isolerede værksted i forbindelse med carporten har I et flot kig til haven.

På grunden lå tidligere et sommerhus, som blev revet ned for at give plads til denne villa, der – trods det mere moderne look – passer godt ind i omgivelserne. Det er bl.a. træbeklædningen, mahognivinduerne og det store udhæng med til at sikre. Udhænget beskytter også murværket mod elementerne, og det bærer en del af æren for, at boligen stadig fremstår så flot. Den er selvfølgelig også blevet vedligeholdt løbende. Alt udvendigt træværk er fx blevet malet så sent som i 2017.

Det fuldmurede hus er velisoleret, og det holder derfor rigtigt godt på varmen. Fjernvarmen får hjælp af solens stråler, der strømmer ind fra flere sider gennem de store vinduespartier.

Indretning giver optimal rumfornemmelse
Det er arkitekterne fra firmaet Indretning på Østbanen, som i dag hedder Paustian, der har stået for design, indretning og farvevalg. Det har givet plads til nogle anderledes og overraskende løsninger. En af disse er den skæve garderobe, der står som rumdeler i den imponerende hall med højt til loftet. Her byder du gæster velkommen indenfor på trægulvene af mørk og varm amerikansk kirsebær, som går igen i næsten alle rummene. Kun de to badeværelser og bryggerset har klinker og er udstyret med gulvvarme.

I den store opholdsstue går loftet til kip, ligesom der er åbent ind til førstesalen. Det skaber et luftigt rum, hvor de høje glaspartier i hjørnerne lukker det særlige lys, som findes her ved kysten, ind til dig. Samtidig trækker naturens farver med ind og sætter stemningen. Det er også her, du finder en anden af de sjove indretningsmæssige detaljer. I endevæggen er der lavet en skæv niche med et højt og smalt vindue, der giver rummet en ny dimension.

Det gælder også ud mod køkkenet, hvor muren til gengæld står vinkelret med garderoben. På den måde giver skævheden mening og er med til at skabe dynamik i rummene. Fra både stuen og køkkenet kan du gå ud på den store træterrasse, hvor solen har sin gang det meste af dagen. Her kan du sidde og nyde lyden af fuglefløjt, ungerne kan spille bold på græsset, og I kan sammen nyde frugten fra æbletræerne eller pæretræet. Flere af havens træer har stået her i mange flere år end huset – bl.a. den specielle kinesiske vandgran, der står centralt i haven.

Værelser i to etager
I stueetagen ligger der to gode, store værelser med brede vinduer mod den rolige vej. Her kan du indkvartere børnene, som har det ene af badeværelserne lige overfor. Oppe på førstesalen har du yderligere to værelser og et badeværelse. Det ene af værelserne kan du evt. indrette til kontor eller til et mindre barn, der helst skal sove tættere på de voksne. Det store master bedroom har flere indbyggede skabe, og bag den sidste låge gemmer sig en overraskelse i form af et stort, praktisk depotrum, som udnytter skunken.

Soveværelset vender desuden mod vejen og dermed også bugten. Om vinteren kan du se havet tydeligere gennem de bare træer. Træd ud på altanen heroppe en tidlig morgen, hvor dagens første solstråler får vandet til at glitre så smukt. Mod vest kan du kigge ind til byens spir, der fortæller dig, hvor tæt du egentlig er på byen – samtidig med at alt ånder fred og idyl her på Humlevej.

Særegen arkitektur, der passer perfekt ind i de rå omgivelser og værner om privatlivet. Fornem, hvordan beliggenheden i anden række til vandet sætter aftryk på livskvaliteten. Rammerne underbygger kun den følelse. Kom selv og mærk efter.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3691
BoligtypeVilla
Boligareal240 m²
Carport46 m²
Grundareal1.000 m²
Værelser5
Opført1994
Kontantpris8.950.000
Udbetaling450.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Højrisvej 2

  BoligtypeVilla
  Pris8.700.000 kr.
  Boligareal207 m²

  Klassisk/Patricia,

  Se bolig

   Risskov,
   Elbækvej 7B

   BoligtypeVilla
   Pris8.500.000 kr.
   Boligareal192 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Risskov,
    Havgårdsvej 39

    BoligtypeVilla
    Pris8.395.000 kr.
    Boligareal231 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig