Højrisvej 5B
8240 Risskov

Sags nr. LL4339
Find din drømmebolig

Unik mulighed for regulær grund i Høje Risskov

Sjælden udbudt byggegrund på 773 kvm.

Der er noget helt særligt ved at stå på en byggegrund og forestille sig, hvordan det færdige hjem kommer til at blive. Én ting kan du fornemme med det samme her på Højrisvej 5, er at beliggenheden er fantastisk tæt på alle de lækre faciliteter som Risskov har at byde på.

RISSKOV – Indrammet af skov og vand har området nord for Aarhus altid været attraktivt for folk, som trives med naturen lige om hjørnet. Både den smukke kyststrækning og Riis Skov giver gode muligheder for fysisk udfoldelse. Samtidig har du kun en kort cykeltur ind til Midtbyen og det alsidige udbud af muligheder, du finder der, i form af specialbutikker, restauranter og kulturelle tilbud.

Også lokalt har du gode indkøbsmuligheder og spisesteder, ligesom der er kort vej til skole, daginstitutioner og idrætsanlæg. Risskov er således et ideelt match til det moderne familieliv og har noget for enhver. Beboer sammensætning i denne ende af Højrisvej er primært børnefamilier.

Opvokset og solrig have
Selvom du starter fra grunden, er du ikke på helt bar bund, for her er bl.a. allerede anlagt græs samt forskellige frugttræer. Du kan derfor nyde godt af en ugeneret og opvokset have allerede ved indflytning. Mellem Højrisvej 5 og grunden bliver der etableret raftehegn.

Giv din drømmebolig en drømmeplacering på denne opvoksede og solrige grund - i ungt, familievenligt kvarter i skønne Høje Risskov. Beboer sammensætning i denne ende af Højrisvej er primært børnefamilier.

Der er en servitut på grunden, heri fremgår det at fremtidig bebyggelse skal være i 1 plan. Bebyggelsesprocenten er 30%. Der må bygges ca. 231,90 m2 svarende til bebyggelse på 30 % af 773 m2 grund.

Indhold af servitutten

1.1 Ny bebyggelse på matr.nr. 6f Vejlby By, Vejlby må alene indrettes til beboelse for 1 familie (et enfamilieshus) i et plan. Der må dertil opføres garage i sædvanligt omfang og småbygninger jf. bygningsreglementets bestemmelser.
Enhver ny bebyggelse på matr.nr. 6f Vejlby By, Vejlby skal respektere byggelovens bestemmelser om højde- og afstand til naboskel, men må uanset dette ikke opføres nærmere skel mod matr.nr. 6cp Vejlby By, Vejlby end 2,5 m, som vist på ridset.

1.2 Enfamilieshuset og garage på matr.nr. 6f Vejlby By, Vejlby må alene opføres med en højde, der ikke overstiger 4 m målt fra et gennemsnitligt terræn før byggemodning (svarende til en maksimal kote på 44,50 m jf. DVR90). Mindre bygningsdele f.eks. skorstene, ventilationshætter og lignende må overstige denne højde.
Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4339
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal773 m²
Opført
Ejerudgifter pr. md.1.667
Kontantpris5.600.000
Udbetaling280.000

Kendetegn

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Lindevangsvej 9B

  BoligtypeVilla
  Pris13.250.000 kr.
  Boligareal242 m²

  Indflytningsklar, Klassisk/Patricier,

  Se bolig

   Risskov,
   Vinkelvej 3A

   BoligtypeVilla
   Pris16.000.000 kr.
   Boligareal150 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Risskov,
    Mirabellevej 9

    BoligtypeVilla
    Pris27.000.000 kr.
    Boligareal261 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricier, Vandudsigt,

    Se bolig