Helga Pedersens Gade 9, 7. 1.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3288
Find din drømmebolig

Penthouselejlighed i Lighthouse yderst på havnen

209 m2 med storslået udsigt, egen tagterrasse på 25 kvm samt 66 kvm. altan og to p-pladser.
Åbenheden, lyset og udsynet. Det er blot nogle af de mange fordele ved at bo på toppen af det hele. Sådan er det også her i det flotte havnebyggeri Lighthouse, hvor du året rundt nyder godt af udsigten til skov, vand og havnens liv. Din penthouselejlighed breder sig over to etager, og øverst har du en stor tagterrasse og et orangeri. I kælderen har du to parkeringspladser, og elevatorer fører dig helt op til din hoveddør.


AARHUS Ø – De bynære havnearealer er blomstret op med forskellige former for spændende arkitektur, der har omdannet den gamle industrihavn til et attraktivt boligområde med en optimal placering mellem vandet og byen. Lystbådehavnen, det kommende havnebassin og Dokk1 er med til at give området liv. Og du har hele byen for dine fødder.


Yderst på havnen – med kun en promenade mellem dig og vandet – ligger Lighthouse-byggeriet, der strækker sig langs havnefronten, og som kommer til at være Aarhus nye vartegn, når tårnet står færdigt i 2020. De organiske former i arkitekturen, som firmaet 3XN står bag, afspejler de bløde bølger, der omgiver Lighthouse. Den del af byggeriet, som lejligheden her ligger i, står dog færdig og klar til at imponere og betage dig.


To parkeringspladser og elevator helt til døren
Parkér bilen på en af de to tilknyttede parkeringspladser i den lyse p-kælder og tag elevatoren direkte op til syvende etage, hvor hoveddøren leder ind i din rummelige lejlighed. Fra entréen træder du direkte ind i det åbne køkken-alrum, som løber på tværs af lejligheden. Lyset strømmer derfor ind fra begge sider, og gennem det buede vinduesparti ved køkkenet får du en smagsprøve på den storslåede udsigt, som lokker dig nærmere.


Uanset vind og vejr er udsigten betagende. Om vinden raser og skaber skumsprøjt på vandet, eller om solen skinner fra en skyfri himmel og glimter i overfladens krusninger, så har du noget at se på. Det er som et evigt skiftende maleri, hvor naturen og årstidernes skiften fører penslen.


Omkring hele etagen løber en altan, du kan træde ud på fra alle rummene. Du kan således altid finde en stribe sol i læ for vinden og med en udsigt, der strækker sig fra Riis Skov over Skødshoved i horisonten til indsejlingen, hvor du kan følge Mols-Linjen og andre skibe på vej ind og ud af den jyske hovedstad.


Fire værelser og skønne opholdsrum
Omkring det åbne køkken-alrum med det arkitekttegnede køkken fordeler de fire værelser og to badeværelser sig. Det lyse egetræsparket binder alle rummene sammen, og samtlige værelser har desuden store vinduespartier og praktiske, diskret indbyggede skabe. I forbindelse med lejlighedens master bedroom ligger det største af badeværelserne, hvor du både har badekar og bruseniche. På badeværelserne giver de grå klinker en god effekt i de hvide omgivelser.


Fra alrummet kan du tage trappen op til lejlighedens og bygningens øverste plan. Her har du endnu et opholdsrum – og om sommeren faktisk to. Det indvendige udgør et hyggeligt orangeri med vinduer fra gulv til loft næsten hele vejen rundt. Heroppe får tv-skærmen i den grad konkurrence fra de levende billeder på den anden side af vinduesglasset.


To skydedøre fører ud til tagterrassen, hvor du kan sidde og nyde solen og udsigten over vandet.


Penthouselejlighed yderst på havnen. To parkeringspladser i kælderen med elevator til døren. Lejligheden fordeler sig over syvende og ottende etage, og du nyder derfor godt af en storslået udsigt hver eneste dag året rundt. I første række til vandet og meget tæt på alt andet.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3288
BoligtypeLejlighed
Boligareal209 m²
Værelser6
Opført2012
Ejerudgifter pr. md.14.878
Kontantpris11.900.000
Udbetaling595.000
EnergiklasseB

Kendetegn

1. række til vand
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Lollandsgade 22

  BoligtypeVilla
  Pris9.500.000 kr.
  Boligareal191 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Ålborggade 14, 4. TV.

   BoligtypeLejlighed
   Pris5.500.000 kr.
   Boligareal110 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Elsdyrvej 2

    BoligtypeVilla
    Pris12.000.000 kr.
    Boligareal217 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig