Heibergsgade 3, 1.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4104
Find din drømmebolig

Rummelig og velindrettet lejlighed på Frederiksbjerg

109 lyse og velholdte kvadratmeter i rolige omgivelser tæt på det hele.

Med en lejlighed på den rette beliggenhed har du alle byens tilbud lige uden for hoveddøren. Sådan vil du formentlig opleve det her i hyggelige og rolige Heibergsgade. Herfra kan du på ingen tid gå til skoven og vandet, til Bruuns Galleri og hovedbanegården eller til specialbutikkerne og caféerne, som Frederiksbjerg er så kendt for. Lejligheden på første sal er lys, velholdt og rummelig – ikke mindst fordi de 109 kvadratmeter er så veludnyttede, at der ingen spildplads er. Det gør også lejligheden ideel til deling.

FREDERIKSBJERG – M.P. Bruuns Gade, Jægergårdsgade og Ingerslevs Boulevard er nogle af de mest velkendte gadenavne i den livlige og atmosfærefyldte midtbydel. Det skyldes uden tvivl de mange specialbutikker, spisesteder og markedet. Og du har ikke langt til noget af det, ligesom Midtbyens mange andre tilbud og muligheder også ligger lige i nærheden. Og du skal blot ned for enden af Heibergsgade for at finde Skanseparken, hvor du kan holde picnic eller bare dase i solen en lun sommerdag.

Bevæger du dig lidt længere sydpå, finder du desuden både Friheden, Marselisborgskovene, Mindeparken, Tangkrogen og stranden. Mod nord kommer du forbi Bruuns Galleri og hovedbanegården, inden du havner i selve hjertet af Smilets By. Du bor således centralt i forhold til alt, hvad Aarhus har at tilbyde. Så det er bare med at tage for dig. Og når du igen er hjemme, er der fred og ro ad libitum.

Charmerende ejendom i svinget
Selve ejendommens placering i svinget på Heibergsgade betyder, at den ligger frit og lidt tilbagetrukket fra vejen. Der er således plads til en hyggelig forhave og luft omkring den charmerende ejendom, der er opført i 1896 og rummer to opgange. Et par parkeringspladser er forbeholdt beboerne i opgangen med nr. 3, og du kan derfor ofte nemt finde et sted at parkere bilen, hvilket i sig selv er lidt af en sjældenhed på Frederiksbjerg.

I sommermånederne kan du nyde solskinnet i det grønne gårdmiljø fra morgen til lidt over middag. Du kan også lade tøjet lufttørre på snoren her, når du har vasket i den fælles vaskekælder, hvor du stort set altid kan komme til. I kælderen har du ligeledes et stort depotrum til opbevaring af alt det, du ikke behøver at have lige ved hånden oppe i førstesalslejligheden.

Både ejendommen og lejligheden er løbende vedligeholdt – fx er der så sent som i 2014-15 skiftet vinduer i hele ejendommen, mens selve lejligheden undergik en større renovering i 2010. Desuden blev badeværelset opdateret i 2019 med ny vask og væghængt toilet.

Lyst og velindrettet
Ved renoveringen er der bl.a. trukket helt nye elinstallationer, efterisoleret ydervægge og installeret nye radiatorer. Men der er også sket endnu mere synlige forbedringer, som du kommer til at nyde godt af fra dag et. Eksempelvis er alle gulvene rettet op og nylagt med askeparket. Også væggene er rettet op og beklædt med glat filt ligesom de nye gipslofter. Til sammen giver det et enkelt og elegant udtryk. Det bidrager de nye hvide fyldningsdøre og de franske døre mellem stuerne også til.

I det funktionelle køkken får de meget lyse rammer tilført varm kulør med fronterne i rød højglans. Køkkenet er udstyret med det, du har behov for, når du skal kokkerere – både til hverdag og ved festlige lejligheder, hvor du kan samle venner og familie i spisestuen, alt efter hvordan du indretter dig.

Med to gode værelser mod gården og to større værelser/stuer mod gaden har du gode muligheder for at anvende rummene, som du vil, hvad enten du flytter ind med en partner, din lille familie eller en ven, som du vil dele lejligheden med. Fra værelserne mod gården har du kig til vandet, når træerne smider deres blade, mens du fra de andre værelser har frit kig ned ad Heibergsgade mod Skanseparken. De store vinduer giver lyset fri adgang, mens loftshøjden er med at til at skabe den gode rumfornemmelse, som gør, at du hurtigt føler dig hjemme her.

Lyse og velindrettede rammer tæt på alt det, Aarhus har at tilbyde – kultur, gastronomi og shopping samt naturlig fred og ro til refleksion i skoven eller ved vandet. Lejligheden kan rumme en lille familie eller to, som ønsker at dele boligen mellem sig.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4104
BoligtypeLejlighed
Boligareal109 m²
Værelser4
Opført1896/1970
Ejerudgifter pr. md.3.807
Kontantpris4.500.000
Udbetaling225.000
EnergiklasseE

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricia

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Frederiksbjerg Torv 7, ST. TH.

  BoligtypeLejlighed
  Pris4.750.000 kr.
  Boligareal98 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Telefontorvet 4, 2. TV.

   BoligtypeLejlighed
   Pris4.095.000 kr.
   Boligareal107 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Fåborggade 12, ST.

    BoligtypeLejlighed
    Pris3.995.000 kr.
    Boligareal92 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig