Havgårdsvej 39
8240 Risskov

Sags nr. LL3644
Find din drømmebolig

Rummelig og privat villa tæt på vandet

Gode rum både ude og inde til den store familie, der trives i vandkanten.

Lyden af havet er som sød musik i de flestes ører. Her på Havgårdsvej 39 i Risskov kan du lade bølgerne lulle dig i søvn om natten. Desuden giver nærheden til vandet et særligt lys, som du vil nyde året rundt. Med kun ca. 100 meter til stranden har du ikke langt til en forfriskende dukkert, en tur i havkajakken eller en løbetur langs kysten. Dit hjem er som en privat oase med alle mulighederne tæt på og samtidig omgivet af fred og ro. 231 kvadratmeter bolig med værelser til hele familien og skønne uderum med gode solkroge.

RISSKOV – Aarhus nordlige bydel er nem at blive forelsket i. Nærheden til vandet, den friske luft og det fantastiske lys er med til at skabe en særlig stemning, som du ikke finder mange andre steder. Det er, som om atmosfæren fra dengang, hvor byens folk havde store sommerresidenser herude, hænger ved og spreder en afslappet hygge ned ad villavejene, som forgrener sig til begge sider fra den centrale Nordre Strandvej.

Med tiden er Risskov vokset sammen med Aarhus, og du har da heller ikke langt ind til centrum. Tag evt. cyklen derind langs vandet og gennem Riis Skov. Men indkøbsmuligheder, idrætsanlæg, skole og andre institutioner er lige om hjørnet, og det gør kun en travl hverdag endnu nemmere.

På vandsiden af Nordre Strandvej ligger Havgårdsvej, der slutter, hvor stranden begynder. Her er dine muligheder for at få pulsen op i det sunde felt mange. Løb langs vandet mod nord, hvor Egå Marina dukker op i horisonten, eller mod syd, hvor havnens markante skyline minder dig om, hvor tæt du er på byen. Du kan også stikke ud i solopgangen i din havkajak, ligesom du kan tage dig en dukkert, når du synes, at temperaturen er til det. Den lækre strand er dejligt bred, næsten stenfri, og med det lave vand er den også børnevenlig.

Omgivet af skønne uderum
Fra stranden har du under et minuts gang hjem til den hvidmalede, fuldmurede murstensvilla, hvor du kan vaske sand og saltvand af dig under udebruseren på den store terrasse, inden du måske lægger dig tilbage på solsengen. Huset er omgivet af terrasser, og i de lune måneder finder du derfor altid en dejlig solkrog i løbet af dagen.

I den hyggelige solgård, som vender stik syd, hører du også havet bruse, mens du omme på den vestvendte aftenterrasse kan lade springvandet pludre. Grunden er indrammet af en flot, hvid mur toppet med sort tegl, der matcher husets stil og sikrer privatlivets fred både ude og inde. Derudover består den nemme have af en overkommelig plæne med nogle enkelte træer og små bede. Du kan give terrasserne mere kulør med et væld af krukker, ligesom du nemt kan lave større bede, hvis du fx vil have en lille køkkenhave.

Haveredskaber og -møbler kan du gemme væk i det isolerede skur bagerst i haven, hvor der i øvrigt både er strøm og varme, så du også kan bruge det som et lille værksted. Ved siden af den dobbelte carport kan familiens cykler stå i tørvejr under det skrå halvtag.

231 velholdte kvadratmeter
Den store villa er opført i 1997 og er løbende blevet vedligeholdt, så du stort set kan flytte lige ind og få familien på plads i de nye rammer. Du kan selvfølgelig også vælge at tilpasse rammerne til din familie først – fx ved at åbne det eksisterende køkken mere op mod de lyse fællesrum. Det kræver blot, at du inddrager ét af de i alt seks værelser, som kan rumme børn, kontor og gæster, alt efter behov. Børnene kan evt. også have et fælles rum til leg og gaming i husets fjerneste ende.

Soveværelset ligger lidt for sig selv og i forbindelse med et lyst badeværelse. I soveværelset kan du stille terrassedøren på klem for at få lyden af bølgerne ind i dobbeltsengen. De øvrige værelser fordeler sig rundt i en vinkel, hvor endnu et badeværelse sikrer, at hele familien kan blive klar til samlet afgang. Derudover er der et mindre gæstetoilet ude i entréen.

Også når familien skal samles, har I god plads i de skønne og lyse fællesrum med vinduer mod haven. Opholdsstuen er nedsænket et par trin i forhold til spisestuen, hvilket skaber en god opdeling, uden at murværk blokerer for lys og samvær. I den ekstra stue, som er lidt mindre, er det oplagt at sidde med morgenkaffen, mens solens lys vækker omgivelserne til live.

Der er varme under alle husets gulve, som er belagt med klinker, træ og tæpper, alt efter hvor du befinder dig. Varmen er individuelt styret via Danlink, der også gør det muligt for dig at fjernstyre temperaturen via din smartphone.

Det er som sagt nemt at forelske sig i Risskov. Ikke mindst med en villa som denne. Solide kvalitetsrammer med gode tilpasningsmuligheder og rum til hele familien tæt på strand og vand.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3644
BoligtypeVilla
Boligareal231 m²
Udhus11 m²
Grundareal1.092 m²
Værelser9
Opført1997
Kontantpris8.395.000
Udbetaling420.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Elbækvej 7B

  BoligtypeVilla
  Pris8.500.000 kr.
  Boligareal192 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Risskov,
   Højrisvej 2

   BoligtypeVilla
   Pris8.700.000 kr.
   Boligareal207 m²

   Klassisk/Patricia,

   Se bolig

    Risskov,
    Humlevej 21

    BoligtypeVilla
    Pris8.950.000 kr.
    Boligareal240 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig