Havesangervej 8, Vistoft
8420 Knebel

Sags nr. LL4804
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet sommerhus i Mols Bjerge

Med enestående udsigt til Fuglsø Vig, Helgenæs og Trehøje

”Livet udmåles ikke efter, hvor mange gange vi trækker vejret, men efter de steder og øjeblikke, der tager vejret fra os.” På Havesangervej midt i Mols Bjerge findes sådan et sted. I det store, sommerhus forenes arkitektur og luksus med mageløs udsigt og natur. Det giver grobund for uforglemmelige stunder.

KNEBEL – ligger i Mols Bjerge, der byder på førsteklasses naturoplevelser i det bakkeskønne og afvekslende landskab, og det er derfor med god grund, at området har fået sin særlige status som beskyttet nationalpark. I parkens nederste del finder I et sandt ferieparadis velplaceret på den tilhørende kuperede naturgrund, hvilket giver jer en ubeskrivelig udsigt til Trehøje, der er noget af det smukkeste overdrevslandskab, der er tilbage i Danmark. Udforsk området til bens eller på mountainbike, og oplev den storslåede udsigt ud over havet, som I når efter en kort tur på blot én kilometer.

I Knebel, der er nærmeste større by, kan der provianteres til hjemlig hygge i sommerhuset eller til udflugter ud i naturen. Ellers ligger idylliske Ebeltoft blot 15 kilometer væk, hvis I har shopping, restaurantbesøg eller kulturelle oplevelser i tankerne. I behøver dog ikke at bevæge jer særlig langt for at få rørt musklerne, for lige om hjørnet ligger Fuglsøcentret, hvor I blandt andet kan dyste mod hinanden på boldbanerne eller med køller på centerets nihuls pay & play-golfbane.

Udsøgte materialer og udsigt i højsædet
Der er lagt sjæl og kræfter i valget af materialer og indretning, og resultatet er en moderne og smuk arkitektonisk bolig i to plan, der med specialbyggede buede kviste og store glaspartier åbner sig mod lyset og vandet i syd. Mod nord har I modsat mindre vinduer for at sikre privatlivets fred. De store vinduer mod syd suger solens stråler ind og sikrer en god fordeling af lys og varme til husets mange gennemtænkte vinkler. Samtidig er der imponerende højt til loftet, og I mærker tydeligt, hvordan arkitekturen og de udsøgte materialer skaber en særlig harmoni i alle rum.

Når solens stråler ikke er fremme, opvarmes sommerhuset med energi- og miljørigtig jordvarme, ligesom der er gulvvarme overalt. Derudover har I en stor garage med elport, der sammen med det intelligente smart house-system til styring af blandt andet el, lys og varme er et synligt bevis på, at der ikke kun er kælet for detaljerne med hensyn til materialer og udsigtsvinkler, men også i forhold til boligens understøttende teknik.

Alrummet er boligens samlingspunkt, og samtidig er det husets mest spektakulære rum, hvor loftshøjden imponerer endnu en gang, ligesom den store retvinklede glasgavl mod sydvest også tiltrækker sig opmærksomhed. Her kan I læne jer tilbage og indtage aftenkaffen, mens aftensolen farver himlen rød som den perfekte afslutning på en dag med masser af indtryk. Og når solens sidste stråler forsvinder bag bakkerne, er det biopejsens tur til at underholde med sine flammer, hvis skygger danser let hen over det smukke travertingulv, der pryder hele stueetagen.

Det store åbne alrum deles af den elegante trappe, der rejser sig som en skulptur af store led i en rygsøjle. På den ene side af trappen har I det lækre Multiform-køkken, der er udført i valnøddetræ, og I kan sagtens forestille jer, hvordan der nemt kan samles gæster om spisebordet, selvom I nok vil foretrække at indtage de fleste af jeres måltider på den store svævende træterrasse, der løber langs hele boligens sydøstlige og sydvestlige del.

Leddene i trappen fungerer som trin og fører op til endnu en stue eller alternativt et overdådigt soveværelse. Det smukke valnøddegulv og de buede former fra kvistene gør sammen med den pragtfulde havudsigt førstesalen til en helt speciel oplevelse. Her kan I tilbringe timer med bare at sidde og nyde havet og omgivelserne gennem de store, flotte vinduespartier.

Bad under stjernerne
Husets badeværelser vækker også opsigt. I det store badeværelse er der badeafdeling under en smuk stjernehimmel i loftet, foruden den eksklusive spa og det buede saunarum. Slap af i varmen fra spaen, og nyd udsigten gennem glaspartiet, der løber fra gulv til loft. Foretrækker I varmen fra saunarummet, snydes I heller ikke for udsigten gennem de indbyggede vinduer. Så hvad enten I er trætte og ømme fra cykelturen i terrænet eller fodboldkampen ved Fuglsøcentret, er der gode muligheder for at opløse dagens spændinger, mens I nyder udsynet over havet og Helgenæs.

Denne bolig er til jer, der ønsker et indflytningsklart og lækkert udsigtssommerhus ud over det sædvanlige. I får masser af plads, masser af muligheder og enestående naturomgivelser.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4804
BoligtypeSommerhus
Boligareal131 m²
Grundareal1.394 m²
Værelser4
Opført2011
Ejerudgifter pr. md.3.123
Garage35 m²
Kontantpris3.950.000
Udbetaling200.000

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Havagervej nr. 25 og 27

  BoligtypeVilla
  Pris6.900.000 kr.
  Boligareal205 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Porskærvej 26

   BoligtypeSommerhus
   Pris7.500.000 kr.
   Boligareal183 m²

   Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Knebel,
    Birkevænget 11, Dejret

    BoligtypeSommerhus
    Pris8.700.000 kr.
    Boligareal208 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig