Havesangervej 26
8420 Knebel

Sags nr. LL3653
Find din drømmebolig

Solidt fritidshus i sikker 70er-stil med storslået udsigt

På stor naturgrund med Nationalpark Mols Bjerge i ryggen og vandet lige for.

Fritid er den bedste tid. Til hver en tid. Leder du efter et sted, hvor du kan koble helt af og få det meste ud af din fritid, så er dette solide sommerhus fra 1974 et virkelig godt bud. Selv på en stormfuld efterårsdag eller en frostklar vintermorgen er udsigten ned over det bakkede landskab og ud over vandet i både Begtrup Vig og Ebeltoft Vig lige betagende. Husets store vinduer lukker udsigten og naturen ind til dig, og på de gode sommerdage kan du altid finde et sted udenfor, hvor du får en optimal blanding af sol og udsigt. Ude i naturen står oplevelserne i kø. Du får med andre ord meget nemt ved at holde fri her.

KNEBEL – Nationalpark Mols Bjerge er dansk natur, når den er bedst, smukkest og mest uspoleret. Ismassernes vandren har formet landskabet med bakker og dale, og det kuperede terræn er oplagt til aktiviteter i eget tempo. Det 180 kvadratkilometer store område gemmer på mange perler, som du kan drage ud og opdage.

Når naturen sætter dagsordenen, skaber det en ganske særlig stemning, som du mærker allerede på turen ud til Havesangervej, hvor huset ligger. Og den stemning lokker dig herud, lige så tit det er muligt. På din vej gennem det syddjurske landskab sænker dine skuldre sig, jo nærmere du kommer Helgenæs. Her tæt ved Knebel og Fuglsøcentret finder du det idylliske sommerhuskvarter med flere veje opkaldt efter havens sangfugle. Netop fuglesang og naturens øvrige lyde bliver fast underlægning til dine og familiens mange ophold herude. I de små skovområder bor desuden råvildt og fasaner, som du kan være heldig at komme helt tæt på.

Udsigt til fritid
Når bilen er parkeret i den dobbelte carport, er hverdagen en saga blot. Nu er der kvalitetstid på programmet, og på vejen hen til det brune murstenshus indsnuser du atmosfæren, og udsigten kan næsten få dig til at falde i staver udenfor. Du skal dog kun ind gennem hoveddøren for at få øje på udsigten igen. Allerede i den rummelige entré har du gennem de store stuevinduer udsyn til både Begtrup Vig og Ebeltoft Vig, samt historiske Helgenæs mellem dem. I forgrunden har du desuden en lille sø og en bindingsværksgård, der understreger idyllen – ikke mindst når bondemanden kører sin traktor hen over de bakkede marker.

Huset står solidt på den sydvendte skråning og indgår med sin klassiske 70er-arkitektur og rene linjer helt naturligt i landskabet. Du må derfor vælge dig et andet pejlemærke, når du er ude at vandre. Den 4000 kvadratmeter store naturgrund er nem at holde, sælger har hidtil slået den ca. seks gange om året. Skuret ved carporten kan du derfor bruge til familiens cykler, havemøbler og andre nyttige ting. Og du kan koncentrere dig om at nyde din fritid frem for at holde hus og have.

Med 10 minutter ned til en dejlig sandstrand med badebro kan du hurtigt komme til og fra vandet, som du også kan kaste snøren i og vente på bid. Bider fiskene ikke, kan den lokale fiskemand sælge dig dagens fangst i stedet. Derudover har du en lokal brugs tæt på, når der skal provianteres.

En helårsfornøjelse
Sommerhuset er opført i 1974 og fremstår stadig tro mod det oprindelige udtryk. Der er anvendt kvalitetsmaterialer, og det er løbende holdt godt ved lige og kræver derfor ikke det store af dig. Du får som sagt nemt ved at holde fri her. Og det gælder hele året rundt, for udsigten er lige betagende uanset årstid. Når vinden rusker, eller sneen daler, tænder du op i brændeovnen eller pejsen som et hyggeligt og kernevarmt supplement til radiatorerne og gulvvarmen under klinkerne, der løber rundt langs de store vinduer i det åbne alrum, hvor årstidens lys og farver sætter stemningen.
HTH-køkkenet er af nyere dato, men de hvide elementer passer godt ind i rummet uden at stjæle fokus fra udsigten, som du også kan nyde fra køkkenbordet, når du står og laver mad. I denne ende har du desuden et praktisk bryggers, mens værelsesafdelingen med tre gode værelser, et mindre kammer og to badeværelser ligger i modsatte ende. Fra værelserne kan du træde direkte ud i det fri og suge freden og den friske morgenluft til dig.

I sommermånederne foregår det meste af dagen helt naturligt udenfor, og med fliser hele vejen rundt finder du nemt en plads i solen. Morgenterrassen ligger ud for soveværelset og er delvist overdækket af udhænget i hjørnet, som i øvrigt går igen ud for stuen, så du også kan finde skygge og ly til frokost og aften. Sidst på aftenen kan du skænke et køligt glas hvidvin og trække ned i en af havens hyggeligste kroge, for her får du dagens sidste stribe solskin, ligesom du ser det smukke landskab fra en anden vinkel og i et andet lys. Slet og ret vanedannende.

162 kvadratmeter helårsfritidshus med en storslået udsigt, der gør godt for sjælen. Perfekt til parret eller familien, der vil have et hverdagsfjernt helle i naturen. Her er samtidig god plads til gæster, og rammerne lader dig holde fri, når du holder fri.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3653
BoligtypeSommerhus
Boligareal162 m²
Carport49 m²
Grundareal4.186 m²
Værelser5
Opført1974
Ejerudgifter pr. md.3.630
Kontantpris2.950.000
Udbetaling150.000

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Havesangervej 5A

  BoligtypeGrund (Sommerhus)
  Pris1.600.000 kr.
  Boligareal0 m²

  Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Gl. Krovej 4B

   BoligtypeGrund (Helårs)
   Pris800.000 kr.
   Boligareal0 m²

   Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Knebel,
    Molshovedvej 20

    BoligtypeSommerhus
    Pris6.000.000 kr.
    Boligareal115 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Vandudsigt,

    Se bolig