Havbakkevej 73
8250 Egå

Sags nr. LL4488
Find din drømmebolig

Formidabel fritidsbolig i første række til vandet

Uhindret udsigt til himmel og hav på rolig og ugeneret beliggenhed.
En fritidsbolig er pausen fra hverdagen og de vante rammer. Her på rolige Havbakkevej 73 i Egå kan du sænke skuldrene og føle dig langt væk fra byens stress og jag. Du har dog kun en kort køretur herud fra Aarhus C. Det kræver derfor ikke mange overvejelser, før kursen er sat mod afslapning i strandkanten. De rene arkitektoniske linjer og den funktionelle indretning gør det nemt bare at nyde tilværelsen og den uhindrede havudsigt – hvad enten du opholder dig inde i de lyse, åbne fællesrum eller ude på den store, solrige terrasse.

EGÅ – Kyststrækningen nord for Aarhus har altid været dragende – ikke mindst for tidligere tiders byboere, der ville have et sommerhus ude på landet og ved vandet. En ny lokalplan har ændret området til helårsstatus, hvorfor der med tiden er skudt flere og flere helårsboliger og store strandvejsvillaer op, men den afslappede atmosfære af frihed og fritid hænger ved. Det fornemmer du i særdeleshed, når du drejer væk fra Strandvangsvej og ned på Havbakkevej, som løber parallelt med stranden. Den fredelige grusvej ligger lidt nede i terrænet – i ly af den bevoksede skrænt, som skærmer godt af.

Du ser derfor ikke meget andet end strand og vand, når du opholder dig her, men der er ikke langt til de lokale butikker og spisesteder –bl.a. på Egå Marina eller i Kaløvig Bådehavn. Og fordi her bor mennesker året rundt, er der også liv hele året. I sommermånederne summer det dog endnu mere af hygge, og du kan følge med i alt det, der foregår ude på vandet.

Solrig terrasse i strandkanten
Den gode sandstrand gør det attraktivt at tage en dukkert – evt. også uden for højsæsonen – og med få skridt hjem kan du hurtigt genfinde din plads i solen på den store, sydvendte fliseterrasse eller smutte direkte ind på badeværelset gennem sidedøren og skylle saltvandet af under bruseren.

Terrassen er indrammet af et glasrækværk, som giver dejligt læ uden at blokere for udsynet. Ud over udsigten til vandet og Skødshoved i horisonten kan du se ind til havnen i Aarhus, hvor byens nye skyline stadig er ved at finde sin form, og hvor store skibe sejler til og fra. Marselisborgskovene udgør desuden et prægtigt grønt bagtæppe, som giver en imponerende dybde i dit langstrakte vue. Mest dominerende er dog næsten himmelrummet, der afgiver et helt særligt lys her ved kysten, og som hurtigt lærer dig at blive din egen meteorolog.

Rene linjer og storslået lysindfald
Netop lyset og udsigten kommer til sin fulde ret i denne fritidsbolig – takket være den gennemtænkte arkitektur. Store vinduespartier udgør bl.a. hele gavlvæggen mod vandet, og et langt rytterlys strækker sig i tagryggen gennem det meste af boligen. Lyset flyder derfor uhindret ind fra flere sider og fylder rummene med den stemning, som vejret bringer. Lette skyer, der sejler forbi, laver skyggespil, mens mørke skyer fortætter hyggen, og så er der solen. Du kan følge dens optur fra tidlig morgen ude bag Mols, når havets krusninger begynder at glimte lystigt.

Når det ikke er terrassevejr, indbyder det åbne køkken-alrum og stuen til ophold. De store vinduer kan næsten få det til at virke, som om du sidder i det fri. Nogle af ruderne er i øvrigt tonede for at mindske indkigget fra vejen. Derudover har du fjernbetjente rullegardiner, som kan lukke fuldstændigt af for de nedre vinduespartier, som også rummer en firefløjet dør, du kan åbne helt, så den friske havluft og lyden af bølgerne kommer indenfor. Du kan også lukke luft ind og ud gennem de fjernbetjente skråvinduer i rytterlyset.

Fra alrummet leder en stige op til en hems med udgang til en altan. Heroppe får udsigten selvsagt et nøk op, og du er samtidig hævet over landskabet og endnu tættere på himmelen. Hemsens glasgulv sikrer, at heller ikke den blokerer for lysets passage igennem rummet, men rækværket er med til at forstærke den maritime stemning.

Sydlandsk atmosfære, nordisk kvalitet
Fritidsboligen er opført i 2004, og de solide rammer er renoverede, så de i dag står skarpt og helt indflytningsklare. De er samtidig stort set vedligeholdelsesfrie, så du skal ikke bekymre dig om sure pligter. Lofter, træværk, mure, døre og vinduesrammer er hvide, og du kan næsten føle dig henført til et sydspansk casa på Solkysten. De gennemgående mørke gulvfliser med gulvvarme skaber en flot kontrast og stopper lyset i at reflektere alt for meget. Diskrete trælameller bryder ligeledes det rene, hvide look og de glatte overflader – og bidrager samtidig med naturlig varme. Enkelt og elegant.

Det samme kan siges om det funktionelle køkken, hvor de fleste af hvidevarerne er integreret bag de sorte fronter. Kun ovnens og vinkøleskabets diskrete facader får lov at kigge frem. På samme vis er begge husets værelser og entréen udstyret med store skabsvægge, som kan gemme garderoben og andet af vejen. Bag en af lågerne i soveværelset får du adgang til badeværelset, hvor den enkle sort/hvide tråd bliver ført videre. Fordi soveværelset har en endevæg i glas med skydedøre ud til alrummet, kan du også fra sengen nyde godt af udsigten til himmel og hav.

Enestående fritidsbolig i strandkanten ved Egå med uhindret udsigt til vandet og stadig tæt på byen og de mange lokale muligheder. Nærheden til det hele samt den vellykkede arkitektur præget af rene linjer og oceaner af lys betyder, at det er nemt at vælge fritiden til.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4488
BoligtypeSommerhus
Boligareal100 m²
Grundareal692 m²
Værelser3
Opført2004
Ejerudgifter pr. md.5.834
Kontantpris10.500.000
Udbetaling525.000

Kendetegn

1. række til vand
Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Skovbrynet 54

  BoligtypeVilla
  Pris10.400.000 kr.
  Boligareal217 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Emiliedalsvej 32

   BoligtypeVilla
   Pris10.000.000 kr.
   Boligareal268 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Skanderborg,
    Vengevej 9

    BoligtypeLystejendom
    Pris9.995.000 kr.
    Boligareal229 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Træhus,

    Se bolig