Havagervej nr. 25 og 27
8420 Knebel

Sags nr. LL4912
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet villa på dobbeltgrund ved Knebel Strand

205 funktionelt indrettede kvadratmeter i ét plan tæt på byliv og natur.

Frisk luft, fri natur og en fremragende havudsigt smitter af på livsglæden. Det vil du hurtigt mærke her på Havagervej 27 mellem Knebel Strand og Knebel by. Hvor vandet inviterer til dukkerter og kajakture, byder den hyggelige by på indkøbsmuligheder, spisesteder og skole. Alt sammen i gåafstand fra den fuldmurede villa, der er opført i 2001 og omgivet af en skøn opvokset have på den store dobbeltgrund. De 205 lyse kvadratmeter er funktionelt indrettede til familielivet – herlige leverum med en vidtrækkende havudsigt, fire værelser og to badeværelser m.m. i ét plan.

KNEBEL – Med vigens vand til den ene side og Nationalpark Mols Bjerge til den anden ligger naturoplevelserne lige for i hyggelige Knebel, ca. tre kvarters kørsel fra Aarhus. Ud over svømme- og kajakture i og på det klare vand kan du drage på endeløse udflugter i det bølgende landskab – til fods eller på cykel. Bestiger du fx Trehøje, befinder du dig 127 meter over havet og bliver belønnet med en 360 graders udsigt fra Aarhus til Ebeltoft og firedobbelt vigvue over både Kalø, Begtrup, Knebel og Ebeltoft Vig.

Selv om naturen er dominerende her – ligesom den vanedannende fred og ro er det – har du alt, hvad du og familien behøver, helt lokalt med bl.a. indkøbsmuligheder, idrætstilbud samt skole og børnehave, der bindes sammen af det nyopførte fælleshus Molsværket. Oplandet byder desuden på endnu flere tilbud med kort afstand til Molskroen, Fuglsøcentret og røgeriet, hvor du kan købe friskrøgede fisk med hjem. Du har ligeledes under en halv times kørsel til charmerende og historiske Ebeltoft.

Sti direkte til vandet
I hjørnet af et fredeligt villakvarter ligger den store dobbeltgrund og grænser op til en mark, der strækker sig ned mod vandet få hundrede meter derfra. En sti fører direkte ned til stranden, hvor en nyere badebro går ud i det klare vand. Her kan du starte morgenen med en dukkert, der giver energi til resten af dagen, eller en tur i havkajakken. Ikke langt herfra finder du desuden Knebelbro Havn – et hyggeligt havnemiljø, hvor du kan leje en bådeplads og blive en del af Knebelvig Bådelaug eller vinterbadeklubben, der også har en sauna på havnen.

Ligesom villaen på grunden er haven arkitekttegnet og kræver ikke mange anstrengelser. Overlad den store plæne til en robot og nyd selv tilværelsen på de mange solrige terrasser, der omgiver huset. Træerne i haven skærmer af og giver stemningsfulde skyggepletter – som fx legehjørnet med gyngestativ, klatreborg med rutsjebane og bålplads. Derudover giver nogle af træerne også frugt i form af æbler, blommer og søde skyggemoreller, ligesom du kan plukke hindbær og brombær i haven, der er indrammet af en hæk, som sikrer både læ og privatliv.

Rummelighed og funktionalitet i ét plan
Du skal indenfor, før hjemmet åbner sig for dig. Mod vejen tager de to elektriske mahogniporte imod i den brede brostensbelagte indkørsel, hvor der kan holde flere biler. Mahogni går igen i det øvrige udvendige træværk – inkl. vinduer og døre. En ligeledes brostensbelagt sti leder om til hoveddøren på siden, mens du fra garagen har direkte adgang til hjemmet. Ligesom i resten af huset er der gulvvarme i den 69 kvadratmeter store garage og udhus, der er integreret i den fuldmurede villa opført i 2001 efter tegninger af den erfarne Aarhus-arkitekt Henning Gudnitz.

Udhuset består af et rummeligt bryggers med det samme praktiske betongulv som i garagen, og i forbindelse hermed har du desuden et depotrum og teknikrum med overblik over solcellernes og jordvarmeanlæggets effekt. Udgangen til den ene af terrasserne og haven sikrer, at du nemt og hurtigt kan få vasketøjet ud på tørresnoren i den friske, havnære luft. En lang fordelingsgang med rytterlys i tagryggen leder fra garagen og ned forbi værelsesafdelingen. Forældrene kan holde til på den ene side, hvor det store soveværelse har eget badeværelse, walk-in-garderobe og udgang til morgenterrassen. På den modsatte side ligger yderligere et badeværelse og tre gode værelser, som du kan indrette efter behov – til børneværelser, gæsteværelser eller hjemmekontor og hobbyværelse.

Leverum med havudsigt og skønne terrasser
For enden af gangen folder det store leverum sig ud i flere retninger og kombinerer køkken-alrum og stue. Med loft til kip og store vinduer til flere sider har du her et lyst og åbent samlingspunkt til både hverdag og festlige lejligheder med plads til mange gæster. De brede Dinesen-planker spejles nærmest af de svævende trælofter, hvor der er luft mellem de enkelte brædder såvel som ud til de murede vægge. Det skaber en helt særlig rumfornemmelse – både her og på værelserne. Derudover er akustikken helt i top i det store alrum, hvor udsigten får ekstra dybde med Knebel Vig i forgrunden og Kalø Vig i baggrunden adskilt af Øhoved med skovstykker, som indrammer Egå i horisonten. Foruden vandet, som i sig selv sikrer en evigt omskiftelig udsigt, er sejlbåde, surfere og andre maritime aktiviteter med til at gøre dit vue levende.

Fra alrummet har du desuden udgange til samtlige terrasser, hvor du i løbet af dagen altid kan finde en plet i solen. De første stråler rammer den sydøstvendte fliseterrasse, der er indrammet af en halvmur, som skaber en privat gårdhavestemning. Mod sydvest er de sammenhængende træterrasser afskærmet af en lav hæk, og en trappe fører op til den hævede altan, hvor din udsigt strækker sig endnu videre og bredere. Og her kan du nyde en sundowner til synet af solnedgangen inde over det jyske hovedland.

Du kan næsten ikke undgå at nyde livet her med havudsigt og naturskønne omgivelser. De arkitekttegnede rammer emmer af en gedigen kvalitet, som også i sig selv smitter af på livsglæden.
Vi gør opmærksom på at ejendommen sælges inklusiv en udstykket matrikel som kan frastykkes på 1.174 m2Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4912
BoligtypeVilla
Boligareal205 m²
Grundareal2.374 m²
Værelser5
Opført2001
Ejerudgifter pr. md.3.907
Kontantpris6.900.000
Udbetaling345.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Porskærvej 26

  BoligtypeSommerhus
  Pris7.500.000 kr.
  Boligareal183 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Birkevænget 11, Dejret

   BoligtypeSommerhus
   Pris8.700.000 kr.
   Boligareal208 m²

   1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Knebel,
    Havesangervej 8, Vistoft

    BoligtypeSommerhus
    Pris3.950.000 kr.
    Boligareal131 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

    Se bolig