Hattenæsvænget 15
8600 Silkeborg

Sags nr. LL3818
Find din drømmebolig

Sjælfuld søvilla med bådebro på lukket vænge

I naturskønne og familievenlige Sejs mellem by, skov og sø.

Når du er omgivet af natur, mærker du hurtigt effekten på både krop og sjæl. På Hattenæsvænget i smukke Sejs lidt uden for Silkeborg er naturen i høj grad omdrejningspunktet for din og familiens hverdag - året rundt - med skov og sø lige uden for døren og vinduerne. Solens daglige tur over himlen lyser hele huset op, og når den går ned i vest, kan I nyde synet fra jeres egen bådebro, på terrassen eller inden døre. Samtidig er her både skole og gode indkøbsmuligheder tæt på. Du kan cykle gennem skoven ind til Silkeborg, ligesom toget eller motorvejen kan føre dig til Aarhus på ca. 30 min.

SEJS-SVEJBÆK - Du er kun få minutters kørsel uden for Silkeborg Centrum, og her er du omgivet af det, der altid har kendetegnet den midtjyske by, som i dag kalder sig Danmarks outdoor-hovedstad; skov og vand. Midt i skoven og ned til vandet ligger Hattenæsvænget som den første klynge villaer, der markerer forstadens begyndelse. Sejs-Svejbæk bliver kun mere og mere attraktiv, som området vokser, og du finder efterhånden alt, hvad en moderne familie behøver til daglig - til både store og små. Der er gode daginstitutioner samt en velrenommeret skole og en aktiv idrætsforening.

Desuden finder du fine indkøbsmuligheder, restauranter, takeaway, frisører, slagter og tankstation -alle de faciliteter, der gør, at familien her kan få en nem og overskuelig hverdag. Du skal også blot køre fem minutter, før du kan flette ind på motorvejen, som forbinder Aarhus og Herning. Hvad enten du tager bilen eller springer om bord på toget, som også standser her, kan du være fremme inden for ca. en halv time. Det er således ikke kun naturen, der trækker mange børnefamilier til området - også alle mulighederne tæller på plussiden.

Naturen er dog altoverskyggende og udgør et smukt grønt sceneri, som du sætter pris på hver dag. Synet bliver aldrig kedeligt - for det ændrer sig efter vind, vejr og årstidens skiftende luner. Turen ind til Silkeborg går gennem skoven det meste af vejen, og du kan med fordel cykle ad stien langs åen.

Smuk arkitektur
Foruden omgivelserne får den smukke arkitektur dig også til at føle dig hjemme, allerede når du ankommer. Villaen er imidlertid ikke kun smuk, men også funktionelt indrettet. Parker bilen i carporten og tag dagens indkøb med direkte ind i bryggerset, hvor du har et praktisk viktualierum og åben forbindelse til det store køkken-alrum med buet vinduesparti mod haven og søen.

Hoveddøren bruger du måske ikke selv så tit, men du vil opleve, hvordan gæster bliver overvældede af velkomsten via det flotte indgangsparti til den storslåede hall. Det er i sandhed et levested, hvor der er tænkt på æstetik og stemning i pagt med den omgivende natur. Det gælder også den smukt anlagte have, hvor rododendron, tuja og lyng sammen med de store træer danner en smuk kulisse om villaen.

Fra terrassen strækker den velplejede græsplæne sig i metervis ned mod søen, og prydes af pæretræ, troldhassel og en lille oase med en hyggelig dam. Bådebroen har god plads til en større båd, som giver masser af muligheder for timevis af hygge på vandet i godt selskab. I skal blot sejle få kilometer ad Remstrup Å for at komme ind til Silkeborgs hyggelige havneområde, mens I via Julsø i øst kan komme til Himmelbjerget. Alternativt kan I altid bare kaste anker midt ude i Paradiset.

Fantastisk udsigt og rum til samvær
Om der er krusninger på overfladen, eller søen ligger spejlblank, nyder du vandudsigten fra flere af husets rum, der er indrettet med store glaspartier til netop at lukke både lyset og naturens farver og liv indenfor. Du har derfor også god mulighed for at følge livet på søen - eksempelvis når den gamle hjuldamper Hjejlen flyder forbi eller svanemor kommer svømmende med sine unger. I soveværelset med indbygget walk-in-garderobe og eget badeværelse giver villaens andet store buede vinduesparti dig noget af et syn at vågne op til.

De lækre, lyse fællesrum er indrettet til samvær, og du kan samle familien omkring den knitrende ild i pejsen, når vinden river og rusker udenfor. Fra stuen på første sal er udsigten decideret uovertruffen, og tvet får således hård konkurrence her. Af samme årsag kan du overveje af indrette førstesalen til teenage- eller børneafdeling, hvis der flytter børn med ind i de hyggelige rammer. Det er ligeledes muligt at etablere et ekstra værelse i stueetagen som supplement til det nuværende ekstra værelse med tilhørende badeværelse.

Året rundt emmer huset af sjæl og god stemning - her er en dyb ro og behagelig atmosfære, som få nye huse kan bryste sig af. Den høje kvalitet er gennemgående, og villaen står derfor mere eller mindre indflytningsklar - alt efter hvor meget du ønsker at tilpasse.

Kvalitetsmaterialer, arkitektur og smukke omgivelser går hånd i hånd her på Hattenæsvænget 15. Kom helt tæt på naturen i Sejs ved Silkeborg, og flyt direkte ind i denne sjælfulde og flotte villa med en udsøgt udsigt til sø og skov.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3818
BoligtypeVilla
Boligareal232 m²
Udhus17 m²
Grundareal2.448 m²
Værelser7
Opført2007
Ejerudgifter pr. md.8.016
Kontantpris10.900.000
Udbetaling545.000
EnergiklasseC

Kendetegn

1. række til vand
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Silkeborg,
  Broagervej 7

  BoligtypeVilla
  Pris4.195.000 kr.
  Boligareal176 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Silkeborg,
   Julsøvænget 32

   BoligtypeVilla
   Pris17.995.000 kr.
   Boligareal192 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Orionsvej 4B

    BoligtypeVilla
    Pris10.495.000 kr.
    Boligareal226 m²

    Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

    Se bolig