Handrupgårdvej 28
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL4833
Find din drømmebolig

Eventyrligt levested på stor grund til stranden

To boliger med havudsigt og masser af muligheder i idylliske rammer.

Nogle steder bliver hver dag til en ferie. Sådan et sted er ejendommen her på Handrupgårdvej 28 – lidt uden for Ebeltoft. På den 45.884 kvadratmeter store grund, som strækker sig hele vejen ned til vandet, ligger to boliger og nogle yderst anvendelige udhuse. Udsigten, atmosfæren og nærheden til bølgen blå får feriestemningen til at brede sig. Her kan to generationer eller vennepar bo side om side, ligesom du kan bruge boligerne som fritidshuse med mulighed for udlejning. Den velholdte stald kan hurtigt gøres klar til hestebokse, og du kan lave både folde og ridebaner på grunden.

HANDRUP BAKKER – Lige uden for Ebeltoft, omgivet af Nationalpark Mols Bjerge, ligger Handrup Bakker og bugter sig som grønne bølger på et hav. For foden af bakkerne folder Ebeltoft Vig sig ud i horisonten med skønne badestrande langs med kysten. Din grund ender ude i vandet – og du har således aldrig langt til en dukkert.

Står fritiden på oplevelser, er mulighederne mange i og omkring Ebeltoft. Den gamle maritime handelsby emmer af historie med de brostensbelagte gader flankeret af charmerende bindingsværkshuse med skønne skævheder. Husene rummer i dag spændende specialbutikker og hyggelige spisesteder. Derudover finder du mange kulturelle tilbud i byen som fx Fregatten Jylland og Glasmuseet, som begge ligger ved havnen, hvor du også kan købe dagens friske fangst med hjem til grillen – hvis du da ikke selv stikker til søs med fiskestangen.

Ikke langt fra havnen finder du den tidligere maltfabrik, som i dag er omdannet til et kulturelt centrum med events og aktiviteter året rundt. Ebeltoft har ligeledes sin egen golfbane, hvor du kan gå 18 huller i smukke omgivelser – og skal der mere action til, har du heller ikke langt til forlystelserne i Djurs Sommerland eller de vilde dyr i Ree Park Safari. Kan mindre eksotiske dyr gøre det, kan du være heldig at spotte rådyr fra terrassen en tidlig morgenstund. Naturen er nemlig den største formidler af oplevelser her med Nationalpark Mols Bjerge og dens utallige vandre- og cykelstier helt tæt på.

Ren idyl, total ro og smuk udsigt
Allerede når du drejer væk fra hovedvejen, sænker skuldrene sig. Du følger Kystvejen langs det glitrende vand, inden du drejer til højre ad Handrupgårdvej. Bag en låge og rundt om et hjørne ligger ejendommen, der består af tre sammenhængende længer og et fritstående hovedhus. En port fører ind til gårdspladsen, hvor et stort kastanjetræ byder velkommen. Og den idylliske atmosfære topper med stråtækt tag, kampestensmure og hovedhusets smukke sorte bindingsværk mellem de røde mursten. Det skyldes ikke mindst, at alt er så flot vedligeholdt, mens det oprindelige udtryk er bevaret.

Rammerne er renoveret ad flere omgange, siden bygningerne blev opført tilbage i 1902-1929, og den ekstra bolig blev tilføjet i den gamle svinestald i 1970’erne. Allerede fra gårdspladsen kan du få et glimt af udsigten, når du kigger forbi hovedhuset og ser, hvordan plænen strækker sig ned mod vandet, hvor himlens farver og solens stråler reflekteres. Grunden er indrammet af levende hegn, der skærmer godt af. Samtidig mærker du hurtigt den ro, her er, og som sammen med udsigten hurtigt bliver vanedannende.

To boliger med muligheder
De to boliger har flere fællestræk. De har begge sydvendte terrasser, så der er fuldt udbytte af sol og udsyn. Terrasserne ligger dog forskudt af hinanden, så hver familie også kan være sig selv. Derudover er de delvist overdækkede og udstyret med markiser og varmelamper, som gør det muligt at forlænge udehyggen – trods aftenduggen eller en let byge.

Boligerne har også begge to etager med gode værelser og stort badeværelse på førstesalen samt leverum, gæstetoilet og et ekstra værelse i stueplanet. Indvendigt videreføres den charmerende landlige stil med stengulve, mursten og murede ildsteder. I hovedhuset er der tilmed en prægtig hall og flotte marmorfliser i grønne nuancer på størstedelen af gulvet i stueetagen, mens der på det nyere badeværelse er lagt lyse, elegante terrazzofliser. Også køkkenet er af nyere dato her. Der er ligeledes gulvvarme i begge boliger – i stueplan og på badeværelserne på første sal – som får energi fra varmepumperne, der er diskret placeret på grunden.

Med to boliger på samme matrikel er der flere muligheder. To generationer eller vennepar kan dele idyllen og de skønne rammer. Enten som sommerhuse eller helårsboliger – eller i en kombination, evt. med udlejning. Og udhusene åbner for endnu flere muligheder.

Gildesal, hestestald og masser af plads
Ud over en tredobbelt garage med elektriske porte rummer udhusene en stor gildesal med plads, møblement og service til 50 personer samt tilhørende toilet og køkken. De røde bjælker, stengulvet og kampestensmuren med åbent ildsted skaber en riddersalsstemning her, mens Troldtekt-lofterne sikrer ørenlyd, når hyggen og snakken går.

Den gamle kostald er nyistandsat efter at have være brugt til fårehold. Der ligger desuden materialer på loftet til et par hestebokse, hvis du ønsker at have heste på egen grund. Der er også jord nok til en fold og evt. en ridebane. Derudover har du masser af plads til opbevaring på lofterne samt et praktisk værksted. Og i forlængelse af stalden ligger endnu en garage – denne til traktorer, havemaskiner og det smarte anlæg til nem vinduesvask af sprossevinduerne.

Med rammer og en udsigt som her kan hver dag føles lidt som en ferie. Udnyt potentialet, som de to boliger og udhusene giver dig, til at skabe et eventyrligt hjem og/eller fritidsparadis.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4833
BoligtypeVilla
Boligareal397 m²
Udhus302 m²
Grundareal45.884 m²
Værelser5
Opført1927/1977
Ejerudgifter pr. md.19.821
Kontantpris14.500.000
Udbetaling725.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Ebeltoft,
  Kølbakken 15, Basballe

  BoligtypeLystejendom
  Pris10.900.000 kr.
  Boligareal305 m²

  Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Ebeltoft,
   Djunkevej 5, Dråby

   BoligtypeSommerhus
   Pris7.000.000 kr.
   Boligareal178 m²

   Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Ulvehaven 4

    BoligtypeVilla
    Pris14.500.000 kr.
    Boligareal280 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig