Hamphøjvej 6
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4408
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret 30er-villa i Skåde Bakker

Velfungerende familiebase på optimal beliggenhed nær skole, skov og by.

Funktionelle rammer understøtter hverdagen. Det vil du og familien hurtigt opleve her på Hamphøjvej 6 i Skåde Bakker, hvor beliggenheden - tæt på alt det, familien behøver i det daglige - i sig selv er funktionel. Den klassiske 30er-villa er gennemrenoveret, men stedets sjæl er bevaret i bl.a. stueplanets sammenhængende fællesrum. Inde såvel som ude på den store terrasse samt i den hyggelige gårdhave er der god plads til samvær, ligesom kælderen rummer 64 bonuskvadratmeter med flere anvendelsesmuligheder.

SKÅDE BAKKER - Den allestedsnærværende natur er karakteristisk for det eftertragtede Højbjerg-område, som ligger der, hvor byen bliver til skov. Det kuperede terræn og de hyggelige villaveje skaber en særlig stemning, som de store, gamle træer løfter til nye højder. Skoven strækker sig langs kysten og byder på endeløse stier, som du kan løbe, cykle eller slentre ad, alt efter humør og dagsform. Fortsæt mellem træerne ud til vandet, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, inden turen går hjem igen.

Området og omgivelserne rummer mange flere oplevelser og muligheder: Moesgård Museum, golfbanen, Lyseng Idrætsanlæg og ikke mindst Midtbyen, som du kan cykle til på kort tid. Børnene skal desuden blot op for enden af vejen for at komme til Skåde Skole, og derudover fører lukkede stisystemer de små trygt rundt i kvarteret.

De lidt større børn kan springe på bussen på den nærliggende Oddervej, som løber parallelt med Hamphøjvej, og på den måde hurtigt komme ud og hjem. Lokalt finder du ligeledes gode indkøbsmuligheder, og beliggenheden gør det således nemt for den travle familie at få hverdagens logistik til at gå op.

Opvokset have med skønne uderum
Allerede ved ankomsten til villaen bemærker du den gode stand. Det er ikke til at se, at boligen snart runder 100 år, og det understreger, hvordan der er passet godt på rammerne med såvel løbende vedligehold som større renoveringer, der er foretaget ad flere omgange. Også af det, du ikke lige kan se - såsom isolering, el, vvs og kloakering.

En trappe fører op til hoveddøren, mens en anden leder ned gennem en buet åbning i muren og om til en hyggelig gårdhave, hvor du i sommermånederne kan samle en hel del gæster - enten under åben himmel eller i et telt på fliserne. Herfra er der videre adgang ned til den opvoksede baghave med bl.a. æbletræer og syrener, hvis blomster sætter endnu mere kulør på de grønne omgivelser. Haven skærmer godt af og skaber hyggelige uderum - herunder den hævede hårdttræsterrasse fra 2020, som strækker sig i husets fulde bredde. Her skinner solen fra om formiddagen, til den sætter horisonten i brand, og du kan følge den hele vejen, for du har en imponerende lang udsigt.

Veludnyttede kvadratmeter på alle tre plan
Fra terrassen har du direkte adgang til det åbne køkken-alrum, hvilket er uhyre hensigtsmæssigt, når du fx skal hente flere kolde forfriskninger i køleskabet en hed sommerdag. Faktisk er der åben forbindelse mellem alle fællesrummene i stueetagen, og lyset strømmer derfor ind fra flere sider gennem de nyere dannebrogsvinduer - bl.a. i karnappen, som er den oplagte læse- eller strikkekrog. Hvor mørke gulvfliser udgør det praktiske og opvarmede gulv i entré, køkken og gæstetoilet, er massive gulvplanker i hvidolieret eg fra Moland gennemgående i spisestuen og opholdsstuen. Disse materialer går igen ovenpå.

Trappen til førstesalen er original og velholdt, og den er med til at tilføre sjæl og stemning til hjemmet. På første sal ligger tre værelser og et rummeligt badeværelse omkring en fordelingsgang. Det mindste af værelserne er oplagt til familiens yngste, og i de to større værelser kan du vælge enten morgenaltan mod vejen eller udsigt over området med endnu længere rækkevidde end fra terrassen.

De 112 boligkvadratmeter er veludnyttede, så du og familien får mest mulig glæde af dem. Og som ekstra bonus har I 64 superanvendelige kvadratmeter i den tørre og sunde kælder. De hvidmalede vægge og det gennemgående flisegulv gør rummene indbydende, selv om du måske kunne have lyst til at grave ud for at etablere gulvvarme og få lidt højere til loftet. Ud over vaskerum og baggang med egen indgang fra gårdhaven og god plads til fodtøj og overtøj er der flere disponible rum hernede. Brug dem fx til opbevaring, fitness, hjemmekontor og/eller multirum, hvor ungerne kan lege og game, eller familiens teenager kan hygge med vennerne. Sidst, men ikke mindst har du også en rummelig garage med gulvvarme og værkstedsplads.

Gennemrenoveret og funktionel villa i familievenlige omgivelser tæt på Skåde Skole, idrætstilbud og indkøbsmuligheder samt både skoven og Midtbyen. God plads til samvær i de lyse fællesrum og en grøn oase i baghaven med solrig udsigtsterrasse og hyggekroge.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4408
BoligtypeVilla
Boligareal112 m²
Kælder64 m²
Grundareal850 m²
Værelser5
Opført1930/1966
Ejerudgifter pr. md.4.122
Garage25 m²
Kontantpris6.250.000
Udbetaling315.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Klassisk/Patricier

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Capellavej 32

  BoligtypeVilla
  Pris7.250.000 kr.
  Boligareal140 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Miltonsvej 39

   BoligtypeVilla
   Pris7.900.000 kr.
   Boligareal199 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Orionsvej 36B

    BoligtypeVilla
    Pris9.100.000 kr.
    Boligareal178 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig