Halen 35, Ørting
8300 Odder

Sags nr. LL4177
Find din drømmebolig

Rummelig og velholdt ejendom midt i naturen

217 kvadratmeter med et væld af muligheder, omgivet af fred, ro og idyl.

Med naturen som nabo er du sikret fred, ro og en levende udsigt. Det vil du hurtigt opleve her på Halen 35 ca. syv kilometer syd for Odder, hvor du er omgivet af et smukt landskab præget af marker, skov og mose. Og i denne fuldmurede, moderniserede ejendom fra 1979 har du masser af plads til familie, fritid og evt. erhverv. Du er desuden ikke helt afskåret fra omverdenen, idet de nærliggende landsbyer rummer indkøbsmuligheder, skole og fritidstilbud.

ØRTING – Syd for Odder ligger landsbyen Ørting, der ifølge en bog over danske stednavne betyder ”stedet med urterne”. Med bølgende marker, skovstykker og et stort moseområde er omgivelserne da også yderst frodige. Lokalt i Ørting finder du en handelsplads og en hal, der er omdrejningspunkt for både idræts- og kulturaktiviteter i byen. Skole og SFO finder du i de nærliggende landsbyer Hundslund og Gylling, og I Odder er udbuddet endnu større. Buslinjen, som forbinder Odder og Horsens gør stop i Ørting, og du kan derfor også komme til og fra med offentlig transport.

Du skal imidlertid kun lige uden for din dør her på Halen 35 for at stå i naturen, som inviterer til, at du tager ud og oplever den – fx via de mange naturstier i området. Der er desuden et rigt dyreliv her, og du har derfor gode muligheder for at gå på jagt. Du vil også kunne opleve, at dyrene kigger forbi din grund til en slurk vand fra springvandet på terrassen en stille morgenstund. Det fuldender den landlige idyl, som du hurtigt bliver afhængig af. Du har heller ikke langt til en anden aktivitet under åben himmel, idet Odder Golfklubs baner ligger lige i nærheden. Også hesteinteresserede finder gode vilkår til deres hobby med mulighed for opstaldning, ridebaner og ridestier ganske tæt på.

En fuldmuret og velholdt lærkerede
”Ingen skal få vide, hvor lærkereden er.” Sådan slutter den velkendte børnesang, og selv om den ikke refererer til ejendommen her, som bærer navnet Lærkereden, er der visse ligheder. Ejendommen ligger nemlig som en velbevaret hemmelighed; et sted, som ingen – eller kun meget få – ser. I en lille lavning i landskabet ligger ejendommen med et tæt skovstykke til den ene side og tilbagetrukket fra grusvejen, som stort set kun bliver brugt af de få andre beboere på vejen. Landskabet giver læ for vinden og åbner samtidig for solens stråler, så du fra morgen til ud på aftenen kan finde en plads i solen på en af havens terrasser.

Indkørslen leder dig op gennem den skønne forhave, som i foråret byder på blomstrende rododendron og grønne plæner. Det er en prægtig velkomst, og på særlige dage kan du tilmed hejse Dannebrog til vejrs i flagstangen. Fra gårdspladsen drejer du ind i den dobbelte carport, som ligger i forbindelse med et praktisk isoleret værksted og skur.

Oprindeligt lå her et lille stråtækt hus fra 1780, hvis fundament dele af den nuværende ejendom er bygget ovenpå. Lærkereden blev opført i 1979 og væsentligt ombygget i 1998, hvor der bl.a. blev lavet en tilbygning og to nye badeværelser, hvoraf det ene har spabad. Den solide og fuldmurede bolig er desuden løbende moderniseret og vedligeholdt. De rummelige og velholdte rammer er således klar til, at du og familien flytter ind og gør dem til jeres. Med gode fællesrum, to badeværelser og i alt syv værelser fordelt på to etager kan selv den store familie finde plads til alle, ligesom du evt. kan have virksomhed på hjemmeadressen.

Landlig idyl både ude og inde
Uanset hvor du befinder dig, har du kig til de grønne omgivelser – og således følger den landlige idyl med indenfor i de hyggelige rum, hvor fritlagte bjælker og henholdsvis brændte gulvklinker og nyslebne trægulve også trækker tråde til naturen omkring dig.

I det åbne køkken-alrum kan familien samle sig efter en dag hver for sig. Mens børnene sidder med lektierne ved spisebordet, kan du stå i det funktionelle køkken og stadig følge med. Fra alrummet kan du desuden træde ud på den store, sydvendte fliseterrasse, hvor du finder både sol og læ. En trappe fører herfra op til grundens øverste niveau, hvor plænen er oplagt til boldspil, leg og evt. lejr på egen grund med telt og bålplads. Du kan selvfølgelig også anlægge en stor køkkenhave heroppe og blive mere eller mindre selvforsynende. Foran huset har du endnu en solrig terrasse, og her nyder du ekstragodt af den betagende udsigt ned over grunden og ud over området. Er det ikke udevejr, kan du i stedet tænde op for hyggen indenfor. Hele to brændeovne – én i alrummet og én i den bagerste af de to stuer – spreder ekstra varme og stemning i hele huset, der holder godt på varmen.

Overetagens 40 kvadratmeter rummer mange anvendelsesmuligheder. Her kan du give familiens teenager sit helt eget domæne, ligesom mindre børn kan have fælles legerum heroppe. Sådan kan du få endnu mere ud af den gode plads i stueetagen, der er velindrettet i forhold til såvel samvær som privatliv til alle i familien.

Fred, ro og natur til alle sider – ren landlig idyl og rummelige rammer af høj kvalitet. Her er plads til såvel familielivet, en aktiv fritid og liberalt erhverv. I de nærliggende landsbyer finder du indkøb, skole og idrætstilbud, mens Odder forsyner dig med alt andet.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4177
BoligtypeVilla
Boligareal217 m²
Udhus30 m²
Carport44 m²
Grundareal3.875 m²
Værelser8
Opført1780/1998
Ejerudgifter pr. md.2.534
Garage15 m²
Kontantpris3.250.000
Udbetaling165.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Ebeltoft,
  Stenagervej 30

  BoligtypeSommerhus
  Pris3.695.000 kr.
  Boligareal154 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Glesborg,
   Klitvej 28

   BoligtypeVilla
   Pris2.800.000 kr.
   Boligareal130 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Hornslet,
    Strandvejen 231

    BoligtypeSommerhus
    Pris4.745.000 kr.
    Boligareal130 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

    Se bolig