H.V. Kaalunds Vej 2
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4106
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret familievilla tæt på centrum

260 lyse og anvendelige etagemeter i gåafstand til skole, parker og indkøb.

Familier har forskellige behov – ikke mindst når det gælder om at vælge det rette hjem. Ét behov kan de fleste familier dog blive enige om: Plads! Der skal være godt med albuerum til samvær i de fælles rum, og både voksne, unge og små skal have deres eget private helle. Her i villaen på H. V. Kaalunds Vej 2 får du og familien 260 superanvendelige etagemeter fordelt på et åbent stueplan og en velindrettet underetage. En større renovering betyder, at huset er så godt som indflytningsklart, og I vil hurtigt føle jer hjemme i det rolige villakvarter med skoler, institutioner, Midtbyen og grønne områder inden for en kort radius.

AARHUS C – Digterkvarteret er nok et af Aarhus hyggeligste kvarterer – ikke mindst på grund af Botanisk Have, der givetvis kan inspirere til poesi. Digteren Hans Vilhelm Kaalund elskede efter sigende at færdes i naturen, og det er derfor velvalgt, at vejen her bærer hans navn. Faktisk vil du nok oftest selv tage den smukke rute gennem Botanisk Have, når du skal ind til byen. På under ti minutter kan du gå til Vesterbro Torv, og kort derfra leder åen videre ind til Aarhus’ rige caféliv og store udvalg af butikker og kulturelle tilbud.

I den modsatte retning – og også kun få minutters gang hjemmefra – ligger Storcenter Nord. Her kan du ordne alle dine indkøb under ét tag, når vejret ikke lige er til strøgture eller caféhygge i det fri. Også både skoler og institutioner ligger tæt på, og det er i høj grad med til at gøre hverdagen nemmere for den travle familie, der efter en dag hver for sig kan samle sig i den hyggelige villa, som ligger på hjørnet af H. V. Kaalunds Vej og Poul Martin Møllers Vej. Fra sidstnævnte vej kan du køre ind i den rummelige garage med automatisk port. Den er beklædt med det samme særlige fyrretræ som tilbygningen, hvilket skaber en fin synergi.

I garagen, hvor du også har et værksted og opbevaringsplads, er der gulvvarme, ligesom her både er lagt kloak og vand ind. Du kan derfor relativt nemt omdanne garagen til et anneks med eget bad og tekøkken. Ellers holder bilen tørt og lunt her – altid klar til afgang.

Hyggelig og solrig have
Fra garagen leder en sti op gennem haven. På en sommerdag finder du sikkert resten af familien herude på plænen, den store fliseterrasse eller den hævede træterrasse, som alt sammen vender mod syd. Ud over skyer er der ikke meget, som kan stjæle dit solskin her. Først ud på aftenen begynder dine egne træer at kaste lange skygger. Så kan du passende tænde op i bålstedet og riste skumfiduser og bage snobrød over gløderne, der matcher solnedgangens skær.

Haven er indrammet af en hæk, som i højsæsonen slutter tæt som en grøn mur, mens rododendron og forskellige frugttræer og bærbuske giver haven kulør og smag. Når den nedgravede havetrampolin og gyngestativet ikke længere er nok for familiens yngste, er der flere gode legepladser i området, der rummer mange børnefamilier.

Fra H. V. Kaalunds Vej leder en låge ind til en bred flisegang mod husets to indgange. Her sørger flere skure for plads til familiens cykler, affaldsbeholdere og brænde. Også her matcher stilen den moderne tilbygning fra 2017, som har tilført den oprindelige gulstensvilla fra 1943 ekstra rummelighed og elegance.

Indrettet til et aktivt familieliv
Mens en kort trappe med en længere repos leder hen til hoveddøren, fører en stentrappe ned til indgangen til underetagen. Der er rummelige og funktionelle entréer bag begge døre, men har du været ude på en våd og beskidt løbetur, vil den nederste dør nok være det mest oplagte valg. Her har du hurtig adgang til det store og nyere badeværelse, hvor du kan smide det beskidte tøj til vask med det samme og enten lægge dig i blød i badekarrets varme vand eller tage et brusebad. Badeværelset gør det desuden nemt at bade flere børn på én gang, ligesom dobbeltvasken lader flere komme til, når der skal børstes tænder på samme tid. Der er gulvvarme i hele den renoverede underetage, der er tør og sund, og som foruden badeværelset består af fire lyse rum, bryggers og et teknikrum, der samler alle husets nye installationer.

Stueplanet er familiens samlingspunkt med store sammenhængende fællesrum, hjemmets andet badeværelse og et værelse. I den rummelige entré gemmer den store skabsvæg bl.a. på masser af garderobeplads – og med direkte adgang til det åbne køkken-alrum er du hurtigt indenfor i hjemmet. Køkkenelementerne fra Invita har et enkelt udtryk, og ved den hvide Corian-bordplade har du godt med arbejdsplads, når der skal kokkereres, og du kan samtidig følge med i ungernes lektielæsning eller leg.

Brede gulvplanker i massiv, lakeret egetræ strækker sig gennem alrummet og de tilstødende opholdsstuer. En rå murstensvæg bryder de glatte, hvide overflader, mens den indbyggede brændeovn bidrager med ekstra varme og hygge på en råkold efterårs- eller vinterdag. På lunere dage kan du i stedet åbne de store skydedøre ud til den hævede terrasse og lade sommerluften flyde ind. Med vinduer til flere sider er de åbne fællesrum dejligt lyse, og kun din fantasi sætter grænser for, hvordan du og familien kan indrette jer.

Ideel familievilla tæt på centrum og alt, der får familiens hverdag til at gå op. 260 lyse og renoverede etagemeter med gode muligheder for at indrette jer helt, som I ønsker. Her har familien god plads til samvær – både ude og inde – ligesom I hver især har jeres private sfærer.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4106
BoligtypeVilla
Boligareal130 m²
Kælder130 m²
Udhus12 m²
Grundareal615 m²
Værelser3
Opført1943/2017
Ejerudgifter pr. md.4.462
Garage42 m²
Kontantpris7.395.000
Udbetaling370.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar
Murermestervilla

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Østboulevarden 17, 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris6.900.000 kr.
  Boligareal157 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Bülowsgade 14B, 1.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.850.000 kr.
   Boligareal136 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Mejlgade 68B, ST.

    BoligtypeLejlighed
    Pris6.495.000 kr.
    Boligareal121 m²

    Blandet bolig/erhverv, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

    Se bolig