Gyvelskrænten 5
8961 Allingåbro

Sags nr. LL4299
Find din drømmebolig

Unika 70’er-arkitektur i landsbyidyl

Med tidstypisk charme og moderne luksus ikke langt fra Aarhus

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men bag de klassiske 70’er-inspirerede rustikke mokkasten ligger et hjem, der rummer et fristed for hele familien. Den solrige atriumgård er omdrejningspunktet for det gode liv i enestående, gennemrenoverede rammer, som kombinerer 70’ernes charme og tidssvarende luksuøs funktionalitet samt gennemført wellness-afdeling. Både hjemmet og de naturskønne omgivelser er klar til at byde jer velkommen.

ALLINGÅBRO – I den smukke natur mellem Aarhus, Randers og Grenaa, hvor marker strækker sig, lige så langt øjet rækker, ligger hyggelige Allingåbro med omkring 1.800 indbyggere. Naturen udfolder sig lige uden for køkkenvinduet, og neden for jeres hus finder I stier til gå- og cykelture. På ingen tid kommer I til indkøbsmuligheder, foreningsliv og den nyanlagte golfbane. Naturen er allestedsnærværende, og mens mark og skov dominerer, har I blot fem kilometer til Lystrup Strand og ti til stranden i Fjellerup. Om vinteren cykler børnene selv til svømmehallen i nabobyen Auning, og de færdes generelt trygt i det familievenlige kvarter.

Gyvelskrænten ligger, som navnet antyder, på en skrænt, i et kuperet og idyllisk kvarter. Her blander den klassiske villaarkitektur sig med nyere arkitektoniske tanker – alt sammen omkranset af marker, så langt øjet rækker. Om vinteren kan I se Randers Fjord, der snor sig i det fjerne, og er I til lystfiskeri, er mulighederne i området uendelige. Det gælder også stort set alle øvrige udendørsaktiviteter, som I kan dyrke i eller nær jeres lokalsamfund. Og blot 20 minutters kørsel hjemmefra ligger Randers med flere kulturelle tilbud, mens shoppinglysten og caféappetitten kan stilles på gågaden i Aarhus 35 minutter herfra.

Harmoni mellem det klassiske og det moderne
Selvom I flytter ind i en totalistandsat bolig, er den oprindelige charme bibeholdt, hvilket giver et meget harmonisk og stilfuldt hjem. De tidligere ejere har fokuseret på at skabe flere åbne rum, og derfor kan I frit bevæge jer fra rum til rum i de fire længer omkring atriumgården. De originale døre med håndtag af Knud Holscher er bevaret og fremstår måske endnu mere moderne i dag, end da huset blev opført i 1974. Arkitekturen er inspireret af Friis & Moltke, omend de oprindelige farver er veget til side for et mere stringent sort-hvidt udtryk. Enkelt, men uden at gå på kompromis med stilen og charmen, understreger de hvidmalede lofter og tværgående limtræsbjælker det oprindelige hus.

Allerede når I træder ind ad hoveddøren, har I fra forstuen adgang til den rummelige atriumgård, hvor I dagen igennem kan finde enten en solplet eller svalende skygge – alt efter hvad I ønsker. De tidligere ejere har plantet træer, der får gården til at fremstå som en frodig sydlandsk oase, der samler familien til måltider og samvær fra april til oktober. Selv når duggen falder, sørger udhænget for, at I kan blive ude, og gennem det åbne og lyse køkken ser I solnedgangen over markerne. Tænd op i den åbne pejs, og lad stemningen nå helt nye højder. Herude kan I være helt jer selv i ly for vind og naboer.

Wellness og velvalgte materialer
Åbenheden, der kendetegner køkkenet – hvor madlavningen hurtigt bliver inspireret af Gaggenau-hvidevarerne og gaskomfuret fra italienske Fratelli – går igen som en rød tråd i resten af huset. De tre stuer en suite ligger således på en perlerække med vinduer mod syd til den ene side og atriumgården til den anden. De store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft, lukker ikke bare lyset ind, men giver jer også en udsigt, der understreger jeres boligs unikke beliggenhed. Det kan i sig selv tilføre velvære i hverdagen, men i husets underetage har I desuden jeres helt egen lækre wellness-afdeling med god stor pool samt nyindrettet og stilet sauna. Og når klorvandet og saunavarmen skal vaskes af, fortsætter wellness-oplevelsen i masterbadeværelset i stueplan, hvor bl.a. det italienske rainshower gør, at badeværelset bliver et yndet tilflugtssted.

Der er samtidig kræset for detaljerne, mens materialevalget understreger den gennemførte kvalitet overalt i denne supermoderne 70’er-villa. Gulvene i de forskellige rum er blandt andet beklædt med rå naturmaterialer i form af sort skifer og massiv eg. I spisestuen tilfører den antikke bekkasinovn sjæl, historie og en ekstra hyggelig varmekilde til de indbydende rum, hvor familielivet trives.

Flyt direkte ind i et solidt hus, hvor funktionalitet og hverdagsluksus går hånd i hånd. Her får I en indretning, der tilgodeser hele familien, udført i materialer af høj kvalitet. Og med de naturrige omgivelser finder I jer hurtigt til rette i Allingåbro, 20 minutters kørsel fra Randers og 35 minutter fra Aarhus.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4299
BoligtypeVilla
Boligareal321 m²
Kælder150 m²
Grundareal2.087 m²
Værelser9
Opført1976
Ejerudgifter pr. md.2.863
Kontantpris3.500.000
Udbetaling175.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Odder,
  Halen 35

  BoligtypeVilla
  Pris3.495.000 kr.
  Boligareal217 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Glesborg,
   Klitvej 28

   BoligtypeVilla
   Pris2.800.000 kr.
   Boligareal130 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Hornslet,
    Strandvejen 231

    BoligtypeSommerhus
    Pris4.745.000 kr.
    Boligareal130 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

    Se bolig