Graven 3G, 1.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3846
Find din drømmebolig

Charmerende lejlighed med egen P-plads og gæsteværelse

To lyse plan med tagterrasse i hjertet af byen tæt på alle Midtbyens fristelser og tilbud.

At bo i et smørhul midt i byen med alle dens muligheder lige uden for døren skaber for nogle følelsen af at være hjemme. Den følelse af hjemlighed bliver kun forstærket, når ejendommen som her består af stemningsfuldt bindingsværk, sprossede vinduer, fritlagte bjælker, en hyggelig svalegang og en skøn tagterrasse med udsigt til Domkirkens spir. Du er en del af byen og har både butikker og spisesteder helt tæt på. Boligens 97 kvadratmeter er velholdte og fordeler sig over to plan med lyse rum og indgang via baggården, hvor du har ret til en parkeringsplads.

AARHUS C – Her i Aarhus’ gamle, brostensbelagte Latinerkvarter møder fortiden nutiden i en charmerende blanding af bindingsværkshuse, hippe caféer og et alsidigt butiksliv, hvor tøjbutikkerne byder på alt fra hjemmestrik og vintage til haute couture. Latinerkvarteret er upoleret, råt og skønt på en og samme tid, og har du først kastet din kærlighed på denne del af byen, vil du opleve, hvor svær den er at give slip på igen. Atmosfæren er nede på jorden, fortovscaféerne tiltrækker mennesker året rundt, og restauranterne tilbyder et varieret udvalg af mad fra det meste af verden.

Latinerkvarteret er samtidig også et kulturelt mekka, der løbende byder på nye udstillinger på Kvindemuseet, udenlandske film i Øst for Paradis og alverdens forestillinger på Aarhus Teater, som alt sammen ligger i gåafstand. Det evigt foranderlige havnemiljø ligger ligeledes få minutter hjemmefra og repræsenterer en helt ny æra – og en mere moderne stil som bl.a. det altid livlige Dokk1, der byder på aktiviteter for alle.

Hyggelig og velholdt byhuslejlighed i to plan
I den hyggelige handelsgade Graven ligger denne toplanslejlighed i et charmerende byhus fra 1817 med en brostensbelagt gård midt i Latinerkvarteret. Med god plads omkring sig og indgang på første sal oplever du et dejligt lysindfald gennem lejlighedens sprossede vinduer. De lyse gulve og vægge giver sammen med bjælkerne i loftet en venlig og hjemlig stemning, som du mærker, allerede når du parkerer i den hyggelige baggård, hvor du har ret til en af parkeringspladserne.

I det hele taget emmer hjemmet af god atmosfære og autenticitet, efter at ejendommen blev gennemrestaureret og genopbygget i sin oprindelige stil tilbage i 1989. Her fik lejligheden nye brede plankegulve, der i dag fremstår flotte og lyse. Ejendommen er i rigtigt god stand, og der er bl.a. skiftet dør og lavet nyt rækværk på terrassen, ligesom der er malet så sent som i 2014, hvor også køkkenet blev etableret med vægt på funktionalitet.

Fra køkkenet er der åben forbindelse til alrummet med plads til både spisebord og hyggekrog, mens du kan indrette en hyggelig opholdsstue i den store glaskarnap med vinduer til alle sider, hvor du har et skønt lysindfald.

Tagterrasse med udsigt til byen
I det lyse og rummelige soveværelse på overetagen er pladsen optimalt udnyttet med indbyggede skabe under den ene skråvæg. Gennem de dobbelte glasdøre ud til tagterrassen, som vender mod øst, kan du følge med, når dagens første solstråler rammer. Her kan du sætte dig med morgenkaffen og fornemme, hvordan byen vågner omkring dig. Du har udsigt over tagene og Domkirkens spir, samt god plads til både bord, stole og en grill. På den måde kan du få mest muligt ud af sommeren i centrum.

Lige ved siden af soveværelset har du et rummeligt badeværelse med mere god skabsplads. Der er generelt tænkt over opbevaringsmulighederne i lejligheden – det ser du bl.a. med det praktiske depotrum under trappen og reposen oven for trappen, hvor du også har et par skabe til rådighed. Har du brug for et hjemmekontor, kan du evt. placere det her.
Til dine overnattende gæster ligger der i stueplanet et gæsteværelse, som du kan benytte. Her er to sengepladser, eget badeværelse og egen indgang. Derudover er der vaskerum i kælderen, hvor du også har et rum til ekstra opbevaring eller værksted efter behov.

Velkommen til en af Latinerkvarterets mest autentiske ejendomme med charmerende rammer til hjemlig hygge i de lyse rum eller på tagterrassen med udsigt til byen. Tag for dig af alle de mange tilbud og fristelser, der venter lige udenfor.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3846
BoligtypeLejlighed
Boligareal97 m²
Værelser2
Opført1817
Ejerudgifter pr. md.2.841
Kontantpris4.950.000
Udbetaling250.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  M.P. Bruuns Gade 59, 4.

  BoligtypeLejlighed
  Pris4.800.000 kr.
  Boligareal99 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Mariane Thomsens Gade 52, 2.

   BoligtypeLejlighed
   Pris5.748.000 kr.
   Boligareal145 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Åboulevarden 51, 4. th.

    BoligtypeLejlighed
    Pris3.995.000 kr.
    Boligareal97 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig