Gentoftevej 3
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3994
Find din drømmebolig

Familievilla på 328 etagemeter med æstetik og funktionalitet i smukt samspil

Optimal beliggenhed i Marseliskvarterets fortryllende helle mellem skov og by.

I de rigtige rammer vil familielivet trives. Hvis de rigtige rammer for dig og din familie er en gennemrenoveret kvalitetsvilla indrettet med sans for såvel æstetik som funktionalitet og tæt på by, vand og skov, så vil I hurtigt føle jer hjemme her på Gentoftevej 3. Den smukke rødstensvilla med valmet tag er renoveret med stor respekt for villaens stil og historie, hvilket giver rummene stemning og atmosfære. Inde som ude kan I være jer selv, idet både villaen og den opvoksede have er dejligt ugenert. Flyt direkte ind og lad familielivet trives i mange år frem.

AARHUS C - Marseliskvarteret er kendt for sine pragtvillaer, hvoraf flere blev opført i forbindelse med landsudstillingen i 1909 som gode eksempler på dansk byggeskik. Store, opvoksede haver skaber godt med luft mellem villaerne, der også tæller mere moderne byggerier side om side med de historiske. Placeringen mellem skoven og byen har gjort kvarteret attraktivt, og efter at flere veje er blevet lukket for gennemkørsel, er trafikken minimal, og det er som en hyggelig enklave midt i byen.

Med bl.a. Forældreskolen og Marselisborg Gymnasium i gåafstand har børn i alle aldre nemt ved at komme i skole. Du kan også hurtigt spadsere ned til Tangkrogen, der emmer af liv i sommermånederne, og tage en dukkert i bugtens vand. Og når du skal handle, eller lysten melder sig til at spise ude, har du Aarhus spisekammer, Frederiksbjerg, lige i nærheden med sit store udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder - herunder torvedagene på Ingerslevs Boulevard.

Privat og solrig have med flere hyggekroge
Den opvoksede have udgør et privat helle, hvor du og familien om sommeren kan nyde godt af solen hele dagen på de forskellige terrasser og i de øvrige hyggekroge. På den store plæne er der plads til leg og spil, og du kan følge med fra den hævede terrasse, hvor du også kan nyde morgenkaffen i de første solstråler. Du kan køre en markise ud, hvis du trænger til skygge, og til den modsatte side har du endnu et skønt udendørs opholdsrum omgivet af roser og med læ og aftensol.

Dagens sidste sol fanger du til gengæld i lysthuset nederst i haven, hvor du sidder i ly for duggen, mens du ud for villaens førstesal har en dejlig åben altan med et smukt vue ud over området og skovens trætoppe i baggrunden.

Æstetisk og funktionelt
Den høje hæk og villaens placering på grunden sikrer, at der kun er begrænset indkig fra vejen. Villaen giver derfor et indtryk af diskretion, som først fordufter, når du kommer ind igennem vindfanget med det dekorative, runde vindue. Herfra trækker lyset med ind i den imponerende hall, hvor sildebensparket i eg, den svungne trappe med rød løber og loftshøjden giver en på én gang varm og herskabelig velkomst.

Flere steder bemærker du originale detaljer som fx kaldeanlægget her i hallen, hvor tjenestefolkene kunne se, hvorfra i det store hus der blev ringet efter dem. Detaljer som denne er med til at fortælle villaens historie, som du og din familie nu kan skrive videre på. At kvalitet og æstetik er i top, fornemmer du også hurtigt, men dette er ikke på bekostning af funktionaliteten. Køkkenet med designerelementer fra Poggenpohl og stuerne er ikke bare flotte rum, de er også meget anvendelige til både hverdag og fest. Når der skal holdes større selskaber i familien, skal I bare vide, at der tidligere har været samlet op til 40 personer om langborde i stuerne.

Mellem flere af rummene i stueetagen er der skydedøre, så de kan deles op efter behov. Karnapperne i spisestuen lukker sammen med de store vinduespartier i opholdsstuen og den niveauforskudte pejsestue masser af lys og havens farver ind i rummene. Faktisk er alle vinduer og døre skiftet inden for de seneste 6-7 år. De nye vinduer og døre er fra Bøjsø og har smalle sprosser, der passer flot til villaens stil. Det vidner om, hvor omhyggelig renoveringen har været gennem årene.

Plads til familie og mange muligheder
På førstesalen kan du og familien fordele jer på de i alt tre værelser - med mulighed for at opdele det ene i to, som det oprindeligt har været, ligesom det veludnyttede loftrum med fritlagte bjælker øverst oppe kan indrettes til flere værelser, et fælles opholdsrum for ungerne, et gamingrum eller lignende. For forældrene er det store værelse med udgang til altanen, aircondition og walk-in-garderobe et sikkert førstevalg. Værelsesafdelingen har desuden et rummeligt og stilfuldt badeværelse med møbler fra italienske Boffi.

Også den højloftede underetage er yderst anvendelig. Her er nærmest en selvstændig lille lejlighed med stue, soveværelse, køkken og bad - og med egen indgang er det et velegnet teenageparadis. Derudover har du en masse praktiske rum hernede som det rummelige vaskerum, hvor de gamle vaskekar stadig står, og disponible rum til opbevaring m.m. Herunder det naturligt kølede vinrum, hvor din vinsamling vil trives lige så godt som familielivet i hjemmet her.

Æstetikken er synlig allerede ved første blik, når du ankommer. Det funktionelle ser du først, når du kommer ind, selv om der også er noget funktionelt over beliggenheden - så tæt på alt og alligevel helt privat. Masser af plads og muligheder for jer, der vil give familielivet de bedste rammer til trivsel.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3994
BoligtypeVilla
Boligareal216 m²
Kælder112 m²
Udhus16 m²
Grundareal1.115 m²
Værelser5
Opført1927/1952
Ejerudgifter pr. md.10.142
Garage21 m²
Kontantpris14.500.000
Udbetaling725.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricia

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Bernhardt Jensens Boulevard 87, 10.

  BoligtypeLejlighed
  Pris14.500.000 kr.
  Boligareal319 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Helga Pedersens Gade 9, 7. 1.

   BoligtypeLejlighed
   Pris11.900.000 kr.
   Boligareal209 m²

   1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Holtevej 13

    BoligtypeVilla
    Pris19.500.000 kr.
    Boligareal261 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

    Se bolig