F.G.E. Rostrups Vej 3
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4634
Find din drømmebolig

Indflytningsklar familievilla i Aarhus C

Lyse og rummelige rammer tæt på Botanisk Have, Midtbyen og skole.

Familielivet trives, når de hjemlige rammer er optimalt indrettet til såvel samvær som solotid. Endnu bedre bliver det, når beliggenheden gør hverdagen nemmere – med skole, institutioner og indkøbsmuligheder i gåafstand. Her fra F.G.E. Rostrups Vej 3 går turen til skole gennem Botanisk Have – og der er heller ikke langt til Midtbyens mange tilbud. Hjemme har du og familien god plads – både på de mange etagemeter fordelt på tre funktionelle plan og i de hyggelige uderum med skønne terrasser og havekroge.

AARHUS C – Fra F.G.E. Rostrups Vej har du ikke langt til byens mange oplevelser, den skønne natur eller praktiske nødvendigheder som børnehave, skole og indkøb. Du kan også hurtigt spadsere tilbage i tiden i Den Gamle By eller nyde Botanisk Haves mange grønne rum, når du skyder genvej eller omvej gennem den smukke oase. Du kan eksempelvis følge børnene til Møllevangskolen ad havens stier og under Vestre Ringgade. Det er en kort og flot tur, som børnene også på et tidspunkt selv kan tage.

Selv om postnummeret er 8000, hersker der nærmest en forstadsidyl på villavejen. Der er et godt sammenhold mellem naboerne, hvoraf flere er børnefamilier, og i løbet af året afholdes der eksempelvis forskellige arrangementer, hvor der er fælles hygge på programmet.

Privat have med solrige terrasser
Med alting så tæt på kan du gå eller cykle til det meste. Derfor behøver familiens bil måske heller ikke at forlade carporten helt så ofte. Fra carporten fører en kort trappe op til den opvoksede have, der omgiver huset. Haven kræver ikke det store arbejde, men skaber en privat ramme om udehyggen. Du kan fx synke ned i vildmarksbadets varme vand og lade det opløse dagens spændinger. Eller tage plads på den solrige terrasse med udgang fra alrummet. Her sørger to markiser for at give skygge efter behov eller holde aftenduggen på afstand.

Du finder en del frugttræer, bærbuske og spiselige planter i haven, hvor du kan høste alt fra æbler, pærer og rabarber til vilde jordbær, stikkelsbær, hindbær, ribs og solbær. Hvad de gode sager kan blive til inde i køkkenet, er det kun din fantasi, som sætter grænse for.

Åbent køkken-alrum og stue
Køkkenet er funktionelt indrettet med masser af arbejds- og afsætningsplads på stålbordpladen eller køkkenøens bordplade i træ. Det brede gaskomfur har integreret stegeplade og to ovne side om side. Fra køkkenet er der desuden udgang til en overdækket terrasse, hvor du med fordel kan have grillen stående klar til brug i al slags vejr. Herude kan I også nyde grillmaden, selvom det skulle regne.

Der er åben forbindelse mellem køkkenet og det store alrum og stuen, hvor lyset strømmer ind fra flere sider gennem de mange vinduer. Det store leverum er familiens samlingspunkt til daglig, hvor I på en og samme tid kan være sammen og lave hver jeres. På kolde vinterdage er det dejligt at kunne tænde op i brændeovnen og mærke varmen brede sig til resten af etagen, der også bindes sammen af de massive plankegulve.

God planløsning med mange muligheder
Alrummets centrale placering giver samtidig en optimal opdeling af forældre- og børneafdelingen. Børnene råder over to værelser, der er forbundet af en lys mellemgang med udgang til terrassen og trappe op til den veludnyttede tagetage. Denne udgøres af et stort, åbent rum og et mindre rum til opbevaring. Ovenlysvinduerne åbner for såvel lysindfald som udsigt over området. Her kan børnene eksempelvis have et fælles legerum med plads til både Lego, Ramasjang og kolbøtter. Du kan selvfølgelig også indrette hjemmekontor, hobbyrum eller noget helt tredje. De indbyggede skabe i skunkrummene sikrer god plads til spil og legesager.
Forældreafdelingen består også af to værelser samt et badeværelse med badekar. I soveværelset kan du åbne havedørene ud til den franske altan og således sove i frisk luft og vågne til lyden af fuglesang. Det andet værelse kan fungere som garderobeværelse, medmindre der er en lille ny, som skal have værelse tæt på sine forældre.

Hjemmets andet badeværelse ligger i den tørre og sunde kælder, og her har du en bruseniche med to brusere. Derudover har du nogle gode, praktiske rum i form af et stort bryggers og to disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Lyse og funktionelle rammer om familielivet med plads til hygge inde såvel som ude. Her bor du tæt på alt – skole og institutioner, indkøbsmuligheder og Midtbyens tilbud samt Botanisk Have og Den Gamle By.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4634
BoligtypeVilla
Boligareal147 m²
Kælder81 m²
Carport15 m²
Grundareal610 m²
Værelser6
Opført1934/2007
Ejerudgifter pr. md.4.846
Kontantpris8.900.000
Udbetaling445.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Vanløsevej 9

  BoligtypeVilla
  Pris8.995.000 kr.
  Boligareal135 m²

  Se bolig

   Aarhus C,
   Ellemarksvej 23

   BoligtypeVilla
   Pris9.600.000 kr.
   Boligareal193 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Grønnegade 50E, 2.

    BoligtypeLejlighed
    Pris10.995.000 kr.
    Boligareal262 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig