Engmarksvej 6
8240 Risskov

Sags nr. LL3961
Find din drømmebolig

Rummelig familievilla tæt på vandet i Risskov

Moderniserede rammer og skønne uderum med plads til alle.

Lyset, luften og selve stemningen ved havet er noget særligt. Også her på Engmarksvej 6 i Risskov, hvor du samtidig har skole, idrætstilbud og indkøbsmuligheder tæt på. Villaen er løbende moderniseret, og de lyse rum står så godt som indflytningsklare for familien, som søger plads både inde og ude til at folde jer ud på. Stranden ligger ca. 300 meter henne ad vejen, og hjemme på den store, sydvendte terrasse kan du lægge dig til tørre i solen.

RISSKOV - Engang bestod det meste af Risskov af sommerhuse, indtil det blev attraktivt at bo lidt uden for byen og tættere på naturen. I dag er byen og forstaden vokset sammen, og du har alle muligheder for dine fødder med skole, VRI-Hallen og såvel supermarkeder som specialbutikker lige i nærheden. Vandet er stadig omdrejningspunkt for livet i Risskov, og du kan bade og sejle året rundt - den nærliggende Egå Marina kan være din havn, ligesom du også bare kan nyde en is eller et måltid mad her. Stranden er oplagt til en løbetur i solopgangen - det giver god energi til resten af dagen.

Lyset og luften er ganske specielt her ved kysten, og for mange er det decideret vanedannende. Med et dejligt stykke børnevenlig og nærmest privat sandstrand lige nede ad vejen har du og familien ekstra nemt ved at nyde den danske sommer, når den er bedst. Hjemme igen kan I lade solen tørre jer, mens I hygger på den nyere træterrasse, som er dejlig stor og består af flere niveauer med sol hele dagen. Her kan I sidde helt ugeneret og nyde freden og roen i den opvoksede have, hvor robotplæneklipperen klarer det meste af arbejdet. Frugterne på det gamle æbletræ må I dog selv plukke.

På vejen er der et godt sammenhold - med flere festlige arrangementer i løbet af året. Naboerne er en god blanding af familier i alle aldre, og børnene kan derfor finde gode legekammerater lige i nærheden, som de evt. kan følges med til skole ad de trygge stier.

God plads til familielivet
Indkørslen er stor nok til flere biler, og i det rummelige skur har du plads til familiens cykler og anden opbevaring. Allerede når du ankommer, bemærker du hurtigt, hvor velholdt boligen er. Både ude og inde er der malet så sent som sidste år, ligesom huset gennem årene løbende er blevet moderniseret og vedligeholdt. Bl.a. er underetagen gennemrenoveret til boligstandard, så familien kan brede sig med forskellige aktiviteter hernede. Ungerne kan eksempelvis have et rum til gaming eller hjemmebiograf, ligesom her kan holdes klassefester m.m.

I stueplanet kan du samle familien i det store fællesrum med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Store vinduespartier lukker lyset og havens farver ind til jer, og åbner I dørene ud til terrassen, smelter inde og ude nærmest sammen. I køkkenet skaber de mørke elementer flot kontrast til de hvide overflader - herunder køkkenbordet, hvor du har godt med arbejdsplads, når der skal kokkereres til familien og evt. gæster.

Tre gode værelser og flere muligheder
Det ene af hjemmets to badeværelser og soveværelset ligger ligeledes i den oprindelige del af huset, som er opført i 1959 i to plan, hvor underetagen i dag består af anvendelige rum med plads og muligheder for lidt af hvert. Der er generelt tænkt over opbevaringsmulighederne i villaen, hvor skydeskabe gør det muligt at få familiens ting på plads og holde rummene ryddelige.

Den nyere tilbygning rummer to gode værelser med loft til kip og hems, der giver endnu større udbytte af pladsen, samt det andet badeværelse med både bruseniche og badekar med dyser. Her kan du sætte dig i blød og lade vandstrålerne massere dine spændinger væk, mens du ser skyerne sejle forbi oppe på himmelen gennem ovenlysvinduet.

Gennemrenoveret familievilla med gode, lyse rum og omgivet af en privat, opvokset have med dejlige terrasser, som vender perfekt i forhold til solen. Kun ca. 300 meter fra vandet og tæt på skole, butikker og idrætstilbud m.m.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3961
BoligtypeVilla
Boligareal133 m²
Kælder78 m²
Grundareal750 m²
Værelser4
Opført1959/2008
Ejerudgifter pr. md.5.143
Kontantpris5.795.000
Udbetaling290.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Havgårdsvej 13

  BoligtypeSommerhus
  Pris5.500.000 kr.
  Boligareal40 m²

  Se bolig

   Risskov,
   Ternevej 22

   BoligtypeVilla
   Pris6.750.000 kr.
   Boligareal194 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Risskov,
    Vestre Skovvej 6C

    BoligtypeVilla
    Pris11.900.000 kr.
    Boligareal191 m²

    Se bolig