Engblommevej 8
8600 Silkeborg

Sags nr. LL3325
Find din drømmebolig

Charmerende og gennemrenoveret villa ned til søen

Lækker, funktionel murstensvilla på en af Sejs skønneste grunde
Skal dit kommende hjem ligge i fredelige og naturrige omgivelser, men ikke langt ude på landet? Så kig mod Sejs-Svejbæk lige uden for Silkeborg. Her finder du bl.a. denne gennemrenoverede og luksuriøse villa med have direkte ned til en af de smukke Silkeborgsøer og med indbygget charme, kvalitet og funktionalitet. Desuden fås udsigten ikke meget bedre, mens omgivelserne lægger op til et aktivt liv i det fri. Og så har du ca. lige kort afstand til Aarhus og Herning.

SEJS-SVEJBÆK - Det er kun blevet mere attraktivt at bo i Sejs-Svejbæk, efter motorvejen mellem Aarhus og Herning har gjort transporten mod både øst og vest meget lettere og hurtigere. Det største trækplaster er dog nok naturen, som her er noget helt for sig selv - og i øvrigt upåvirket af motorvejen, der løber flere kilometer herfra. Mens søen bugter sig mod syd, flankeres hele den nordlige side af kuperet skov, hvor du har et væld af muligheder til at få pulsen op i det sunde felt. Foreningslivet trives i stor stil, og i byen finder du velrenommerede børneinstitutioner samt en af Silkeborg Kommunes bedste skoler.

Faktisk kan du finde alt, hvad du og familien skal bruge i dagligdagen med to supermarkeder, slagter, frisører og flere take away-steder samt ikke mindst et par gode og hyggelige spisesteder i cykelafstand. Silkeborg er dog heller ikke mere end fire kilometer væk, og bedst af alt går vejen derind gennem skoven. På en lun sommerdag kan du evt. vende hjem og køle af med en tur i søen for foden af din egen have. Bagefter sidder du måske blot og nyder synet af din egen lille park med rododendron og æbletræer. Haven er oplyst om aftenen, hvilket er med til at understøtte den hyggelige stemning, når du sidder i godt selskab på terrassen. Den ekstralange markise sørger for, at duggen ikke jager jer indendørs.

Et liv omkring søen
Beliggenheden her ved Valdemars Vig er i det hele taget ideel for den aktive familie, der virkelig kan skabe et liv i, på og omkring søen. Med jeres egen bade- og bådebro starter I måske dagen med en tur i kajak, mens disen stadig ligger over søen. Eller en morgendukkert til lyden af gæssene, der letter fra sivene. Om vinteren er det oplagt at snøre skøjterne, for vandet fryser hurtigt til is her i vigen, hvor I er i fred for de større både. Og vil I med Hjejlen ind til byen eller Himmelbjerget, går I blot et smut over til badestranden De Små Fisk på den anden side af vigen og hopper om bord på den gamle hjuldamper.

Uanset vejr, vind og lys har I året rundt en kulisse, der er de færreste forundt. Udsigten over søen er i evig forandring og bliver lynhurtigt vanedannende. Og så er freden og roen helt fortryllende. Naturens lyde ligger eksempelvis soundtrack til et spil petanque på jeres egen bane helt nede ved vandet.

Optimal indretning og funktionalitet i lækre materialer
Med udsigten som det centrale mærker du, at der er tænkt over at skabe et hjem med høj funktionalitet i lækre materialer. Da sælger overtog huset i 2010, blev det gennemrenoveret. Resultatet er en topmoderne, luksuriøs villa - stadig pakket ind i charmerende, håndstrøgne tegl. Du får rigeligt med plads både inde og ude - bl.a. mange indbyggede skabe til praktisk opbevaring af hele familiens hobbyudstyr. Biler er der også godt med plads til i dobbeltcarporten og dobbeltgaragen.

Indenfor har du og familien masser af plads til at være sammen og hver for sig på de i alt 291 kvadratmeter. Tre store værelser i børnenes afdeling, mens I på førstesalen har jeres egen luksusafdeling, som blev indviet efter renoveringen. Her giver loft til kip en skøn rummelighed. Du finder desuden badeværelse og åbent kontor foruden soveværelset, hvorfra du har Sejs måske bedste udsigt.

Ude som inde går den moderne funktionalitet igen, og du kan nyde lyden fra det indbyggede Sonos-anlæg, hente vinen i jeres egen vinafdeling og føle dig lidt som en masterchef i det veludstyrede køkken, der er specialbygget i sort ask. Imens sørger det integrerede IHC-system for den rette belysning. Dæmp lyset og tænd op i naturgaspejsen, når der er familiehygge på programmet.

I denne bolig får du og familien lidt mere luksus i hverdagen - med en beliggenhed, du ellers skal lede længe efter. Hvis I samtidig nyder at omgive jer med lækre materialer, der skaber ro og helhed, vil denne bolig kunne danne rammerne for et oplevelsesrigt liv i pagt med naturen og tæt på alt, hvad familien behøver. Ca. en halv times kørsel til både Aarhus og Herning.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3325
BoligtypeVilla
Boligareal291 m²
Grundareal1.738 m²
Værelser6
Opført1985
Garage90 m²
Kontantpris10.900.000
Udbetaling545.000
EnergiklasseC

Kendetegn

1. række til vand
Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Silkeborg,
  Sejs Søvej 110

  BoligtypeVilla
  Pris14.600.000 kr.
  Boligareal284 m²

  1. række til vand, Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Silkeborg,
   Himmelbjergvej 132

   BoligtypeVilla
   Pris3.995.000 kr.
   Boligareal253 m²

   Indflytningsklar, Klassisk/Patricia, Vandudsigt,

   Se bolig

    Tranbjerg J,
    Ellevej 2

    BoligtypeLystejendom
    Pris10.900.000 kr.
    Boligareal258 m²

    Hesteejendom, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig