Emiliedalsvej 32
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4437
Find din drømmebolig

Gennemført kvalitetsvilla med indbygget overskud i Skåde

402 lyse, funktionelle og indflytningsklare etagemeter tæt på by og natur.

Vores forventninger og krav til et hjem skærpes hele tiden, og skiftende behov fordrer fleksible rammer. Denne moderne funkisvilla på Emiliedalsvej 32 i Skåde er helt og aldeles indflytningsklar, og du vil sikkert kunne sætte flueben ved en stor del af punkterne på din tjekliste til en ny ønskebolig. Villaen stråler af overskud - ikke blot i forhold til rummeligheden med hele 402 lyse og velindrettede etagemeter, men også i forhold til den gennemførte kvalitet inde som ude, de lækre materialer og de mange muligheder. Det er et smittende overskud, du og familien vil mærke i hverdagen, og som kun bliver forstærket af de grønne omgivelser og nærheden til strand, skov og by.

SKÅDE - Det naturrige landskab og kuperede terræn giver det attraktive Højbjerg-område sin uimodståelige charme. Skåde dannede i slutningen af 1800-tallet ramme om store sommerresidenser på enorme grunde, hvor byens rigmænd søgte friheden i deres fritid. I dag er frihedsfølelsen hverdagskost i de forskelligartede villaer, der er skudt op mellem de gamle træer, som stadig fortæller stedets historie. Træerne trækker lidt af den nærliggende skovs magi med ud på villavejene, hvor også skovens vilde dyr sommetider kigger forbi haverne.

Du kan også hilse på dyrene på deres banehalvdel, når du følger de endeløse skovstier - i løbesko på vej mod en ny personlig rekord eller iført åbne sandaler på vej til stranden på den anden side af skoven. Oplevelserne i det fri ligger lige for med naturen så tæt på. Samtidig har du heller ikke langt til Midtbyens mange butikker, spisesteder og kulturelle tilbud. Endnu tættere på ligger Skåde Skole, golfbanen og gode lokale indkøbsmuligheder.

Imponerende haverum
Den store have, som omgiver den kvadratiske villa med glaseret tegltag, er smukt anlagt af en havearkitekt. Den kuperede grund er udnyttet til at skabe et spændende haverum, der omfavner såvel eksotiske palmer som vild natur. Desuden rummer haven flotte stensætninger og store flisearealer - herunder private terrasser i forskellige niveauer. Hele herligheden er på elegant vis indrammet af en hvid mur med zinkafdækning og indbygget lys. De 48 udendørslamper er inddelt i tre zoner, som kan tænde og slukke automatisk, så du også kan nyde omgivelserne, når mørket er faldet på.

Du kan enten parkere bilen i den fuldmurede dobbeltgarage, der er udstyret med 16A 11/22 kW ladeanlæg til elbil, eller holde i den lange indkørsel bag skydeporten. Begge portene kan åbnes med fjernbetjening og via IHC-anlægget i huset. Med plads til samlet set 10 biler kommer du således ikke til at mangle parkeringsmuligheder - heller ikke, når gæster kommer på besøg og får en stilfuld velkomst.

Gennemført kvalitet
Villaen blev opført i 2007 af en lokal murermester, der ville skabe en overskudsagtig bolig til sig selv og sin familie. Derfor er der heller ikke indgået nogen kompromiser - hverken i forhold til håndværk eller materialer. Det vidner de ydre rammer om i sig selv, og indvendigt bliver det understreget bl.a. af de lyse trægulve på alle tre plan, designelementerne fra Philippe Starck og Franke, de italienske granitklinker og polerede granitbordplader, den ægte jacuzzi i det enorme badeværelse samt den nærmest skulpturelle spindeltrappe, som binder etagerne smukt sammen.

Desuden er huset udstyret med kvalitetshvidevarer og moderne bekvemmeligheder som centralstøvsuger, amerikanerkøle-/fryse-/isskab, indbygget kaffemaskine og en brændeovn, som kan sprede ekstra hygge på råkolde vinteraftener.

De store vinduer fra gulv til loft sikrer et storslået lysindfald og åbner for kig til de grønne omgivelser, som næsten bringer naturen helt ind i samtlige rum. Fra alle etager har du udgang til hhv. terrasser og altaner, hvor du i løbet af dagen altid kan finde en ugeneret plet i solen, og hvor du hurtigt kan føle dig langt væk fra omverdenen. Du fornemmer hurtigt, hvordan de vedligeholdelsesfrie rammer lægger op til livsnydelse, hvad enten det er kvalitetstid med familien i det åbne køkken-alrum og stue, afslapning i jacuzzien eller et glas kølig hvidvin i godt selskab på terrassen.

Funktionel og fleksibel indretning
Der er tænkt over tingene - også i forhold til indretningen. Du har fx et badeværelse på hver etage, og i alt 30 indbyggede skabe sørger for god plads til opbevaring af alt det, som ellers kunne forstyrre de rene linjer. Derudover kanaliserer en skakt familiens vasketøj fra værelsesafdelingen på førstesalen til bryggerset i underetagen.

Netop underetagen, som matcher standarden på de to øvre plan, byder på adskillige anvendelsesmuligheder. Her kan familiens teenager have sit private fristed, ligesom din virksomhed kan flytte ind, så du ikke behøver at blande arbejde og privatliv sammen. Med egen indgang fra indkørslen og eget badeværelse kan etagen stort set fungere som en selvstændig enhed.

Dermed er rammerne fleksible, i forhold til hvordan du og familien indretter og fordeler jer på de tre etager. Og de kan tilpasse sig, i takt med at familien vokser, eller dagligdagen ændrer sig.

De 402 etagemeter er særdeles velholdte og lige til at flytte ind i. Allerede fra dag ét vil du nyde funktionaliteten, den gennemgående høje kvalitet og de flotte omgivelser. Både bolig og beliggenhed giver familielivet optimale trivselsvilkår.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4437
BoligtypeVilla
Boligareal268 m²
Kælder134 m²
Grundareal1.104 m²
Værelser5
Opført2007
Ejerudgifter pr. md.7.286
Garage35 m²
Kontantpris10.000.000
Udbetaling500.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Orionsvej 36B

  BoligtypeVilla
  Pris9.500.000 kr.
  Boligareal178 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Elsdyrvej 2

   BoligtypeVilla
   Pris12.000.000 kr.
   Boligareal217 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Capellavej 32

    BoligtypeVilla
    Pris7.500.000 kr.
    Boligareal140 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig