Elverdalsvej 161
8270 Højbjerg

Sags nr. LL5046
Find din drømmebolig

Stilren, rummelig og funktionel familievilla

300 etagemeter i to plan med skøn have nær skole, skov og indkøb.

Som familiens base skal et hjem opfylde mange behov. Og når familien vokser, gør behovene det også. Her på charmerende Elverdalsvej i Højbjerg indfrier denne rummelige og funktionelt indrettede villa fra 2006 en lang række af de behov. Fem værelser, to badeværelser, stort leverum og flere praktiske rum samt en overskuelig have med en solrig terrasse giver ubesværet plads til alt og alle. Også beliggenheden er funktionel – tæt på skoler, idrætstilbud og indkøbsmuligheder samt skoven og vandet.

HØJBJERG – Der er noget eventyrligt over Elverdalsvej i Højbjerg – også ud over selve navnet. Den stemningsfulde villavej er flankeret af birketræer og rosenbede, som skaber en helt særlig stemning på vejen, der er en del af Kragelundkvarteret. Kvarteret er navngivet efter lystgården Kragelund, som i sin tid lå i området, og det er gårdens marker, der er blevet udstykket til først kolonihaver og sommerboliger og senere det hyggelige villakvarter, vi ser i dag.

Nærheden til naturen er en anden stemningsfaktor. På ingen tid kan du gå til skoven, hvis stier fører dig på eventyr mellem træerne. I trav med hunden i snor eller i sprint med løbeskoene på. Fortsæt ud til vandet, hvor du har flere gode badesteder og strande at vælge imellem, hvis du trænger til en forfriskende dukkert.

Endnu tættere på har du flere forskellige skoler – herunder Kragelundskolen og Rundhøjskolen – ligesom de mange idrætstilbud ved Lyseng ligger i gå- eller cykelafstand hjemmefra. Indkøbene klarer du også nemt lokalt i supermarkederne eller specialbutikkerne ved Kridthøj Torv, og er der behov for en tur til Midtbyen, kan du cykle derind på ca. 20 minutter.

Funktionelt indrettet
Den stilrene funkisinspirerede villa er opført i 2006 og senest gennemrenoveret i 2017, hvorefter rammerne er holdt godt ved lige med forskellige opdateringer. Villaen er bygget ind i den skrånende grund, så den udnyttes bedst muligt til de to plan og den hyggelige baghave, der er indhegnet og afskærmet. Fra Elverdalsvej fører den brede indkørsel ned til den integrerede dobbeltgarage, og når porten lukker automatisk efter dig, er du hjemme. Herfra har du ikke langt ind til køkkenet med dagens indkøb. Og fra garagen har du desuden adgang til et praktisk værksted og husets teknikrum og centralnervesystem.

I den lyse underetage har du flere praktiske rum såsom viktualierum, vinrum, et rummeligt bryggers, badeværelse og et ekstra opbevaringsrum under trappen til førstesalen, hvor du eksempelvis kan gemme kufferter og julepynt af vejen, hvis ikke børnene skal have en spændende legehule her.

Leverum, uderum og fem værelser
Etagens og hjemmets helt store samlingspunkt er dog det højloftede leverum med køkken, spisestue og opholdsstue i ét rum med åben forbindelse til overetagen, hvor værelsesafdelingen ligger. Det tyske Format-køkken er veludstyret med Quooker og nyere hvidevarer – herunder en ekstrabred ovn, kombiovn og indbygget kaffemaskine fra Siemens samt hele fem gasblus og to induktionskogeplader. Du kan måske fornemme, at det er en dansk stjernekok, der har indrettet køkkenet, og nu kan du selv folde din indre masterchef ud på stålbordpladen med integreret vask.

Mens akustiklofterne sikrer et behageligt lydbillede i rummet, sørger de udvendige solgardiner for en tilpas temperatur, når solen bager. Du kan fjernstyre gardinerne, ligesom de automatisk kan rulle op og ned alt efter vind og vejr. De blokerer ikke for udsynet eller alt lyset, men filtrerer blot størstedelen af solens varmestråler fra. Ude på terrassen – med udgang fra leverummet – kan du derimod nyde varmen fuldt ud allerede fra forårets solskinsdage. Den store fliseterrasse er sydvestvendt, og du kan derfor finde et spot i solen fra formiddag til ud på aftenen. Ud over den overkommelige plæne er der anlagt et rododendronbed, som giver haven smuk kulør, når buskene blomstrer i foråret.

Hjemmets andet badeværelse ligger på overetagen og rummer både badekar, aflukket dobbelt bruseniche, aflukket WC og en dobbelt håndvask, så flere kan komme til på én gang. Hvor det rummelige soveværelse har eget walk-in-closet deles de øvrige fire værelser om en stor skabsvæg på reposen, så garderobeskabe ikke skal optage plads på værelserne.

Ideel bolig til familien, der behøver plads. De to funktionelt indrettede etager skaber størst mulig rummelighed til familielivet – både når I er sammen og hver for sig. Samtidig bor I helt tæt på alt det, familien har brug for i det daglige, samt skoven og vandet.
Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL5046
BoligtypeVilla
Boligareal216 m²
Kælder124 m²
Grundareal800 m²
Værelser6
Opført2006
Ejerudgifter pr. md.6.161
Kontantpris10.500.000
Udbetaling525.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Hestehavevej 2D

  BoligtypeVilla
  Pris10.500.000 kr.
  Boligareal195 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Kragelunds Allé 18

   BoligtypeVilla
   Pris12.500.000 kr.
   Boligareal235 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    L.A. Rings Vej 33

    BoligtypeVilla
    Pris12.900.000 kr.
    Boligareal219 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig