Elsegårdevej 28
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL3373
Find din drømmebolig

Enestående hesteejendom i kompromisløs kvalitet

Et moderne levested i tilbagelænet luksus.

Kender du fornemmelsen af at være så fordybet i noget, at verden omkring dig nærmest falmer? På dette landsted lige uden for Ebeltoft bliver du så optaget af stedets sjæl og af at være til, at du hurtigt føler dig hjemme i din egen verden. Naturen, der omgiver landstedet, falmer dog aldrig, men giver dig i stedet en smuk, grøn udsigt. På den gennemførte hesteejendom kan du og familien udleve drømmen om at leve og arbejde med heste – med plads, luft og masser af overskud.

EBELTOFT – Når solen rejser sig over det gamle Egedal få minutters kørsel uden for Ebeltofts charmerende centrum, er det i dag et moderne landsted, den kaster sine stråler på. Det bakkede terræn og skovens dybe ro omsvøber dig. Alt – ud over istidslandskaberne – er nyt. Ejendommen på de 23 tdr. er opført i løbet af de seneste fire år, og selv om den i sine douchede naturfarver ikke anstrenger sig for at få opmærksomhed, er den et mesterstykke ud i gedigent håndværk frembragt i kompromisløs kvalitet.

Det gælder stuehuset, hvor familielivet udfolder sig, og det gælder de talrige hestefaciliteter, som i dag udgør det fysiske fundament for en internationalt anerkendt dressurstald. At dette levested ligger netop her i Nationalpark Mols Bjerge, er selvfølgelig ikke tilfældigt. Nationalparkens natur og landskab er den ideelle ramme for det gode liv – både med og uden heste. Aktiviteterne står nærmest i kø, hvad enten du er til løbe- eller vandreture, mountainbike eller vandsport.

Ude og hjemme bedstDet næsten nyopførte stuehus er bygget med referencer til Peter Lieps historiske skovløberhus i Dyrehaven. Det giver hjemmet en hygge og autenticitet som i gamle dage, men suppleret med moderne luksus. Idyllen består, når du fra terrassen kigger ud over baghaven, som naturligt bevæger sig over i to store enge, hvor du kan starte hver eneste dag sammen med hestene. Egedal Skov, som grænser op til de store enge, er den smukke kulisse, du får lyst til at ride videre ud i ad de gode ridestier, som er anlagt rundt om engene.
Udsigten fra terrassen bliver endnu bedre, når du sidder i det smagfuldt integrerede og nedsænkede spabads varme vand, mens du lader tankerne flyve. Det er magisk at sidde her og kigge ud over landskabet, som skifter i takt med årstiderne – såvel på sene sommeraftener med solkysset hud som på kolde vintermorgener, hvor snefnuggene daler stille omkring dig.

Heromme i baghaven ligger også det hyggelige gæstehus på 44 kvadratmeter med eget køkken, bad, brændeovn og skøn terrasse. Gæstehuset har plads til 4-5 overnattende gæster, hvis du vil invitere gæster på et ophold i din private del af dette naturskønne paradis. Faktisk har gæstehuset også været et ret poulært lejemål på Airbnb i sommermånederne. Det er nemt at se hvorfor.

Gennemført luksus med hyggen i centrum Når du træder indenfor i ejendommens hjerte, åbner de store vinduespartier og glasdøre så meget op til omgivelserne, at du stadig kan føle, du står udenfor. I hvert fald træder naturen langt ind i rummet, hvor de to åbne pejse understreger den hyggelige stemning en råkold vinterdag. Naturen er også til stede i form af Douglas-plankerne og de håndstrøgne tegl på gulvene, som vidner om en forkærlighed for naturlige kvalitetsmaterialer.

Som det gælder hele vejen rundt på de 280 kvadratmeter, er det snedkerlavede køkken en feinschmecker værdigt med Smeg-gaskomfur og vinkøleskab. På første sal finder du hjemmets værelsesafdeling, hvor du og familien kan fordele jer på værelserne langs den brede mellemgang. Her ligger husets kontor, soveværelse og de to store børneværelser. Hvert børneværelse har seks meter til loftet med hems i fuld højde og selvstændige badeværelser. Fra det store soveværelse kan du gå direkte ud på et badeværelse, der er som taget ud af et lækkert spa-resort i luksusklassen. Fra soveværelset og de to børneværelser kan du åbne op til franske altaner og ånde den friske luft ind, mens du nyder udsigten. Og synet får det nok også hurtigt til at krible i dig for at komme ud og være en del af naturen.

Et gennemført drømmested for hesteelskere Hvis du og familien går med en drøm om ikke bare at leve med jeres heste, men også af dem, er dette stedet, hvor drømmen kan blive til virkelighed. Faciliteterne er skabt af kompromisløs kvalitet og fokus på hestenes trivsel og udvikling. Stalden med de 22 hestebokse er en videreførelse af den samme luksus, der præger stuehuset – her med kvalitetsinventar fra tyske Laake. Hver boks er fuldmuret i venstre side, så hestene kan få fred fra hinanden, og her er samtidig højt til loftet og lyst og venligt. Stalden er indrettet med super funktionalitet, hvor der er taget højde for nemme arbejdsgange. Hestene har desuden rig mulighed for at røre sig på den store matrikel, der rummer ridehus, skridtmaskine samt folde, enge og stier i skovene, så langt øjet rækker.

Tilknyttet stalden har du i den isolerede og opvarmede servicebygning to opsadlingspladser, vaskeplads, hestesolarie, toilet, et vaskerum med masser af opbevaringsplads og selvfølgelig et hyggeligt sadelrum. Hverken du eller dine heste får bedre rammer end her. Det gælder også, når du skal den korte tur til eller fra det store og lyse ridehus for at træne. Betonvejen er nemlig opvarmet, så du ikke risikerer at glide på en frostklar vinterdag – gennemført og gennemtænkt. Fiberbund, vandingsanlæg og muligheden for at åbne de store vinduessektioner ud til det fri giver de bedste betingelser for træningen. Resten er op til dig og hestene. Lige uden for ridehuset har du desuden en skridtmaskine, som du kan bruge både med og uden vand. Foruden flere store folde på engene råder du over fem paddocks, hvoraf én er lavet som rotunde med en bund, der kan anvendes til longering af heste.

Levested og hesteejendom i verdensklasse midt i Nationalpark Mols Bjerge. 23 naturskønne tdr. land, hvor du kan udfolde dine og familiens drømme. Omgivet af fred, ro og gennemført luksus til både mennesker og dyr. Her har I en verden for jer selv – samtidig med at I er tæt på Ebeltofts hyggelige centrum.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3373
BoligtypeLystejendom
Boligareal258 m²
Grundareal112.507 m²
Værelser9
Opført1920/2015
Ejerudgifter pr. md.3.211
Garage85 m²
Kontantpris12.500.000
Udbetaling625.000
EnergiklasseD
Udbygning1.985 m²

Kendetegn

Hesteejendom
Indflytningsklar
Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Stationsgade 22

  BoligtypeVilla
  Pris12.900.000 kr.
  Boligareal230 m²

  Indflytningsklar, Klassisk/Patricia, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Bævervej 8

   BoligtypeVilla
   Pris12.995.000 kr.
   Boligareal317 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Risskov,
    Vestre Skovvej 6C

    BoligtypeVilla
    Pris11.900.000 kr.
    Boligareal191 m²

    Se bolig