Elsdyrvej 14
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3657
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet familievilla med kant i skønne Skåde

223 velindrettede og fleksible etagemeter omkranset af grønt og masser af fred og ro.

Når naturen sætter kulør på omgivelserne lige uden for dine vinduer, er det som at have levende kunstværker hængende på dine vægge. Det vil du hurtigt opleve her på Elsdyrvej 14, hvor arkitekturen udnytter placeringen på den skrånende grund bedst muligt. Du har en rummelig og velfungerende underetage, udsigt til det kuperede område og en hyggelig, afskærmet have med gode terrasser. Uanset om du er ude eller inde, mærker du roen og den hyggelige atmosfære, som præger villaen på samme måde, som den præger naturen.

SKÅDE – Det er naturen, der gør Skåde Bakker til et ganske særligt og meget eftertragtet område. Charmen ved det bakkede, grønne landskab, hvor freden og roen trives. Du føler dig hurtigt hjemme her, hvor du bor tæt på skovens mange stier, kystens badestrande og midtbyens liv. Alene turen hjem får dig til at slappe af, så du er helt klar til at holde fri, når du parkerer i garagen.

Du har indkøbsmuligheder og institutioner i området, hvor stisystemerne fører ungerne sikkert til og fra Skåde Skole.

Velkommen hjemGaragen er integreret i underetagen af den fuldmurede villa, og du har kun få skridt hen til hoveddøren under udhænget, så du kan komme tørskoet fra bil til entré. I hvert fald hvis du kommer først – de øvrige biler må nemlig holde i den rummelige, brostensbelagte indkørsel, der har grønt til begge sider. Garagen har god plads til familiens cykler med mere.

I entréen tager de store indbyggede skabe imod dit overtøj, og foran dig leder trappen op til stueplanet, der ligger i niveau med den frodige baghave, som udgør en hyggelig grøn og fredfyldt oase med gode muligheder for at finde en plet i solen i løbet af dagen. På terrassen, hvor du sidder i læ for vinden, går solstrålerne deres gang fra formiddag til ud på aftenen, og til sidst rykker du bare ind til muren, som afgiver varme noget tid endnu. I haven kan du høste bær, plukke urter og ellers bare nyde de flotte farver på rododendronen eller søge skygge under kastanjetræet.

Gennemtænkt arkitektur med rustikt look
I stueplanet samles du og familien om aftensmaden, lektielæsningen eller sofahyggen. I alrummet, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, og i opholdsstuen lukker store vinduespartier mod haven lyset og naturens farver ind i rummene, der får et flot rustikt look fra de rå mursten, som de fleste steder er malet hvide. I opholdsstuen får de rød mursten dog lov til at træde frem og bidrage med en varm stemning. Lofterne skråner og åbner rummene op.

Murstenene, klinkegulvene og de lyse trægulve vidner om den solide kvalitet, som villaen er gjort af. Det skaber samtidig et yderst behageligt indeklima. Desuden tager arkitekturen højde for de forskellige behov, familier kan have. Du har god mulighed for at sætte dit præg på hjemmet, der er opført i 1979, og som stadig rummer nogle charmerende originale elementer.

Gode rum oppe og nede
Foruden de skønne, lyse fællesrum har du på det øvre plan tre gode værelser og et badeværelse. Fra soveværelset har du udgang til haven og det hjørne af terrassen, hvor solens stråler rammer først. Lad evt. døren stå lidt på klem, så fuglenes morgensang kan vække dig stille og roligt. De indbyggede skabe giver god garderobeplads, og badeværelset ligger lige ved siden af.

De øvrige to værelser kan du lade børnene flytte ind på – eller du kan indrette hjemmekontor eller gæsteværelse alt efter familiens størrelse og behov. Både teenageren og forældrene vil elske det store værelse nederst, hvor de solide materialer sikrer, at lyden bliver nede. Her har det unge menneske indgang og badeværelse tæt på, men dog ikke eneret over hele domænet, da der også er et praktisk bryggers og et værksted hernede.

Der er med andre ord tænkt over detaljerne i villaen. Det skyldes ikke mindst, at den i sin tid blev opført til en rektor på Risskov Gymnasium og hans kone, som havde boet flere forskellige steder. Nu skulle deres erfaringer samles i et ultimativt hjem. Og mange af de gode tanker får du altså stadig glæde af i dag.

Solid og velholdt 70er-villa med charmerende, originale elementer og en indbygget varme og hygge. Her kan du og familien flytte ind i de smukke, naturrige og fredelige omgivelser, som kendetegner Skåde Bakker, hvor du ikke har langt til noget.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3657
BoligtypeVilla
Boligareal160 m²
Kælder97 m²
Grundareal690 m²
Værelser5
Opført1979
Kontantpris7.900.000
Udbetaling395.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Murermestervilla

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

    Højbjerg,
    Arnakvænge 13

    BoligtypeVilla
    Pris7.500.000 kr.
    Boligareal219 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

    Se bolig

      Højbjerg,
      Bakkedraget 16

      BoligtypeVilla
      Pris6.500.000 kr.
      Boligareal139 m²

      Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

      Se bolig

        Højbjerg,
        P.S. Krøyers Vej 20A

        BoligtypeVilla
        Pris9.995.000 kr.
        Boligareal144 m²

        Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

        Se bolig