Elmosevej 51
8330 Beder

Sags nr. LL4077
Find din drømmebolig

Opdateret landidyl med masser af muligheder ved Ajstrup Strand

Stor ejendom med havudsigt omgivet af fred og ro kun 15 minutter fra Aarhus C.

Leder du efter et levested lidt uden for byen, hvor du har plads og muligheder til at kombinere hjem, arbejde og evt. hobby? På Elmosevej 51 finder du denne firlængede ejendom, hvoraf hovedhuset og den ene bygning er opdateret og klar til, at du og din familie rykker ind og fylder rammerne med det, som er jer. Her nyder I hver dag godt af de naturskønne omgivelser med udsigt over mark og vand. Foruden en hyggelig, opvokset have hører der ca. en hektar jord til ejendommen, som i dag er naturgrund, men vil eksempelvis kunne rumme hestefolde m.m.

NEDER FLØJSTRUP – Bare 15 minutters kørsel syd for Aarhus ligger Neder Fløjstrup med Ajstrup Strand og Fløjstrup Skov til den ene side og byerne Beder og Malling til den anden. Det er landlig idyl, og Elmosevej er faktisk også en del af Margueriteruten, hvilket meget fint understreger skønheden i omgivelserne, hvor naturen og det rige dyreliv sætter stemningen.

Ved små vejboder og gårdbutikker i området kan du bl.a. købe lokale økologiske afgrøder, mens Beder og Malling byder på et bredere udvalg af indkøbsmuligheder samt skole, lægehus med mere. Du kan cykle dertil på ingen tid via trygge stier. Cyklen kan også føre dig ind til Aarhus, og tager du turen gennem skoven og langs vandet, får du det ikke smukkere.

Generelt lægger naturen op til fysisk udfoldelse med uendelige muligheder for gå-, løbe-, cykel- eller rideture i det fri. Du kan gå ned til stranden på 10-15 minutter, hvad enten du vil have en dukkert eller bare lufte hovedet. Med gode opstaldningsmuligheder og ridefaciliteter i nærheden kan du sagtens have hest, selv om der ikke er hestebokse og folde på din egen grund – endnu.

Opdateret landlig idyl med udsigt
En buet allé leder ned til ejendommen fra Elmosevej. Der er gode parkeringsmuligheder uden for gårdspladsen, men du vil nok selv vælge at holde på den grusbelagte plads, der er indrammet af de fire længer med en stor rododendron i midten, som i foråret blomstrer i de smukkeste farver. Andre træer og buske er med til at skabe den landlige idyl, som du straks fornemmer her.

Hovedhuset fra 1931 troner smukt på sin høje sokkel og med den dobbelte trappe, som leder op til fordøren. Indenfor giver den højloftede hall en imponerende velkomst – ikke mindst med trappen, der deler sig i to og leder op til førstesalens fløje med i alt fire gode værelser og et badeværelse. Især de store gavlværelser vil relativt nemt kunne deles op, hvis der er behov for flere rum, ligesom etagen rummer flere muligheder for at indrette sig anderledes med eksempelvis et større badeværelse, walk-in-garderobe og evt. loft til kip. I det store, østvendte værelse kommer udsigten for alvor til sin ret med marker og vand i forgrunden samt Mols’ bjergtinder og Samsø i horisonten.

De nuværende ejere har gjort et stort forarbejde og løbende renoveret de historiske rammer med respekt for stedets sjæl. Derfor ser du også stadig mange oprindelige deltaljer rundt omkring i huset – herunder de gamle skunkskabe på førstesalen samt sildebensparkettet, de smukt udskårne døre og gerigter, samt den sirlige stuk i den ene af de tre stuer en suite. Derudover rummer etagen et badeværelse og et stort køkken-alrum med udgang til en dejlig morgenterrasse med havudsigt, mens du fra opholdsstuen kan træde ud i eftermiddags- og aftensolen. Fra begge terrasserne kan du gå ned i den skønne, opvoksede have, hvor frugt- og nøddetræer samt højbede og drivhus kan forsyne familien med hjemmedyrkede lækkerier året rundt.

251 kvadratmeter bolig og mange flere muligheder
De fleste af hovedhusets vinduer er af nyere dato, ligesom alle elinstallationer er skiftet og flere af rummene pudset op på ny. Speciallavede vindueskarme og radiatorskjulere vidner om, hvor grundigt der er gået til værks. Under de 251 kvadratmeter bolig har du 82 kvadratmeter sund og anvendelig kælder med praktiske rum til bl.a. tøjvask og opbevaring – eksempelvis er der gode vilkår for din private vinsamling. Rummene har højt til loftet og er tørre takket være et omfattende dræn under gårdspladsen, der sikrer, at der ikke står vand på pladsen, som kan trænge ind i kælderen.

Ud over hovedhuset er den østlige længe gennemrenoveret med nyt gulv, nye hvælvede lofter samt nye vinduer og døre. Her kan du eksempelvis indrette butik, showroom, atelier/galleri eller kontorer, ligesom du kan anvende længen til gildesal, når særlige lejligheder skal markeres med store fester. De andre længer rummer endnu flere muligheder. Du kan renovere eller bygge helt nyt på soklen og opfylde din drøm om eksempelvis hestestald, restaurant eller bed’n’breakfast på egen grund. Du kan desuden indrette bolig i en nyere del af den vestlige længe, hvis du vil dele den landlige idyl og de smukke omgivelser med venner eller familie. Arkitekttegningerne ligger klar.

Flyt ind på Margueriteruten i opdateret landidyl med masser af muligheder for at skabe dit og familiens drømmehjem med erhverv, hestehold eller noget helt tredje på egen grund. Perfekt beliggenhed med strand og skov i gåafstand og blot 15 minutters kørsel til Aarhus C.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4077
BoligtypeLystejendom
Boligareal251 m²
Kælder82 m²
Grundareal9.281 m²
Værelser8
Opført1914/1980
Ejerudgifter pr. md.4.262
Kontantpris8.950.000
Udbetaling450.000
EnergiklasseE

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Grumstolsvej 28

  BoligtypeVilla
  Pris8.950.000 kr.
  Boligareal146 m²

  Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Mejlgade 77

   BoligtypeVilla
   Pris9.000.000 kr.
   Boligareal185 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Knebel,
    Asgilhøjevej 17

    BoligtypeSommerhus
    Pris8.500.000 kr.
    Boligareal225 m²

    Vandudsigt,

    Se bolig