Elmehøjvej 55
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3637
Find din drømmebolig

Nyere storvilla i gennemført kvalitet tæt ved skov og vand

Spændende arkitektur med imponerende lysindfald og stor rummelighed.

-- Sælger er evt. interesseret i at bytte med anden ejendom --

Som familie har I hver især behov og interesser, der skal tilgodeses. Nogle af dem er fælles, mens andre sikkert er vidt forskellige. Et af de største plusser ved denne storvilla er, at den giver jer alle, hvad I hver især har brug for – med ideelle rammer til såvel samvær som til at være jer selv hver for sig. Naturen begynder nærmest lige uden for døren med skoven, der bl.a. strækker sig ned til vandet. Samtidig har I heller ikke langt til skole, indkøb og alt det, en travl familie har behov for i hverdagen.

SKÅDE BAKKER – I det bakkede landskab lige syd for Aarhus vil du og familien hurtigt føle jer hjemme. Ikke mindst i villakvarteret omkring Elmehøjvej, hvor børnene nemt møder legekammerater, de kan følges med til Skåde Skole, som kun ligger en kort cykeltur hjemmefra via områdets stier og de trygge villaveje. Selv finder du sikkert også hurtigt fælles fodslag med naboerne. Den gode stemning er blot en af årsagerne til den magnetiske effekt, som Skåde i mange år har haft på såvel modne som yngre familier.

Den primære årsag har for mange formentlig været nærheden til naturen og skovens dybe stille ro, som nærmest trækker helt ind på villavejene. Skoven er scenen, hvor du kan udfolde dig på forfriskende løbeture eller begive dig ud på mountainbiken i det skønne terræn, der kræver sin indsats i pedalerne. Ud over skoven byder også den nærliggende rideklub, golfklubben og Moesgaard Museum på forskellige oplevelser og aktiviteter inden for en kort radius.

Kalder Midtbyens mange tilbud og muligheder, kan du ligeledes svare hurtigt og evt. cykle derind på under 30 minutter gennem skoven og langs vandet.

Skarp, stilren og funktionel arkitektur
Allerede udefra imponerer villaen med den skarpe arkitektoniske profil, som fortæller, at der er tale om et særligt hjem med en stor rummelighed og et imponerende lysindfald. Du skal imidlertid indenfor, før boligen åbner sig og for alvor viser sin gennemførte stil, høje kvalitet og indbyggede funktionalitet. Til daglig vil du formentlig gå ind via underetagen – enten gennem entréen eller den direkte adgang fra den dobbelte garage, hvor du ud over to biler også har god plads til cykler m.m. Endnu mere opbevaringsplads finder du i rummet bag garagen – her kan havemøblerne eksempelvis overvintre.

Kommer du hjem fra en beskidt tur gennem skoven på mountainbike, kan du hurtigt få smidt tøjet i vaskemaskinen i det velindrettede bryggers og selv snuppe et brusebad, inden du bevæger dig ovenpå. Har du på skovens stier gjort dig fortjent til et godt glas vin, kan du lægge vejen forbi din vinsamling, som kan flytte ind i et af underetagens to gode disponible rum. Det sidste rum hernede er hjemmets største værelse med masser af lys og rigelig plads til den selvstændige teenager eller til et fælles lege- og aktivitetsrum.

Stor rummelighed med skøn rumfornemmelse
Den højloftede hall med ovenlysvinduer i fuld længde udgør en imponerende velkomst – uanset om du kommer ind via stueetagens entré eller op fra underetagen. Mens travertingulvet i det nedre plan er i grå toner, har det her i stueetagen en mere gylden glød. Gulvet er på én gang slidstærkt og dekorativt med de mange mønstre, som dannes af nister og fossiler. Det er i øvrigt værd at bemærke, hvordan de matchende fodlister er muret ind i væggene, så overfladen er helt plan. Det er blot en af mange deltaljer, der vidner om, hvor grundigt man i 2003 er gået til værks ved opførelsen af villaen, som er tegnet af Aarhus-arkitekten Jørgen Johansen.

Arkitekten har bl.a. med åbenheden, loftshøjden, lysindfaldet, de skæve vinkler og niveauforskydningerne skabt en rumfornemmelse, der gør villaen til et hjem. De tre børneværelser ligger på rad og række – hver med sin hems, der stikker ud i hallen, og som giver ekstra gulvplads på værelserne. Forældreafdelingen for enden af hallen ligger også et niveau oppe – og her får du og din partner nærmest jeres egen private suite med soveværelse og badeværelse en suite med store og høje vinduer samt et ekstra værelse, hvor du evt. kan indrette hjemmekontor. Vinduerne til stuen lader dig være en del af fællesskabet, selv om arbejdet kalder.

Opholdsstuen og køkken-alrummet er også niveauforskudt af hinanden, og en glasdør gør det muligt at bryde den åbne forbindelse mellem rummene, hvis du skulle have behov for det. I begge de store fællesrum strækker lange vinduespartier sig mod terrassen og den nemme have. Store skydedøre lader inde og ude flyde sammen på en lun sommerdag, hvor du kan samle mange gæster på den sydvestvendte terrasse i vedligeholdelsesfrit hårdt træ. I det stilrene køkken fra SieMatic er den høje kvalitet og funktionalitet gennemgående. Også her er der højt til loftet og masser af albuerum, når der skal kokkereres – og med børnene på siddepladserne ved kogeøen har du godt selskab imens.

Kom indenfor og mærk det ekstraordinære hjem, hvor storfamilien har god plads til samvær og privatsfærer. De lyse, luftige og velindrettede rammer emmer af kvalitet og overskud på begge etager. Lige uden for døren har I naturen, og kun lidt længere væk ligger skolen og byen.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3637
BoligtypeVilla
Boligareal225 m²
Kælder185 m²
Grundareal852 m²
Værelser7
Opført2003
Ejerudgifter pr. md.7.121
Kontantpris12.700.000
Udbetaling635.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Ildervej 18B

  BoligtypeVilla
  Pris13.900.000 kr.
  Boligareal394 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Ildervej 28

   BoligtypeVilla
   Pris11.495.000 kr.
   Boligareal217 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Vilhelm Kyhns Allé 7

    BoligtypeVilla
    Pris10.500.000 kr.
    Boligareal235 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig