Ellemarksvej 23
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4170
Find din drømmebolig

Velrenoveret 40’er-arkitektur midt imellem by og natur

Skønne rum til samvær og hygge både ude og inde og tæt på alt.

Det er befriende at have en privat oase og stadig være tæt på alt det, der gør livet i byen sjovt at leve. Det vil du hurtigt mærke her på Ellemarksvej 23 i det attraktive Marseliskvarter, hvorfra du kan spadsere til Midtbyen, skoven og vandet. Den charmerende gulstensvilla er fra 1940 og rummer stadig flotte og velbevarede detaljer, samtidig med at stilen er opdateret med en mere tidssvarende indretning af boligen med kvalitetsløsninger og -inventar. Her nyder du og familien godt af store, lyse fællesrum samt fire værelser og gode, anvendelige rum i underetagen. Derudover er I omgivet af en skøn, opvokset have, hvor I kan være helt jer selv.

AARHUS C – Marseliskvarteret så meget anderledes ud for blot 100 år siden. Dengang var der kun få bebyggelser på Marselisgårdens frodige jordstykker midt imellem byen og velhavernes sommerhuskvarterer i Viby og Højbjerg. Dog var nærliggende Havreballeskoven blevet et yndet udflugtsmål for byens beboere, der valfartede til Friheden, som området blev kaldt, for at drikke kaffe og hygge sig i skoven eller for at besøge den excentriske Menageriejer Axel Hutzelsiders zoologiske have, der lukkede tilbage i 1944.

Netop i 40’erne ekspanderedes Marseliskvarteret med flere parcelhuse og villaer, og kort efter blev Friheden til ”Tivoli Friheden”, som stadig byder på oplevelser den dag i dag – såvel sug i maven som koncerter under åben himmel. Derudover er nærheden til skoven og vandet store plusser – ligesom Kongelunden kommer til at tilføre værdi. Det milliondyre projekt bliver byens nye rekreative område med nyt stadion, idrætsfaciliteter, legepladser og grønne områder.

Børnene kan hurtigt komme til Forældreskolen, ligesom også Marselisborg Gymnasium ligger tæt på.

Haveliv i sol og skygge
Den flotte gulstensvilla på hjørnet af Ellemarksvej og Jyllands Allé ligger helt ideelt, hvis du både vil have byens liv og naturen tæt på og samtidig nyde godt af villavejshyggen. Du har kun en kort gåtur til grønttorvet på Ingerslevs Boulevard, og du kan sagtens spadsere ud at spise på en af byens mange restauranter. Alt er i cykel- eller gåafstand, og når bylivet bliver for meget, kan du trække dig tilbage til hjemmet og nyde din private grønne oase. Så snart du går igennem passagen fra carporten og om i havens grønne åndehul, kan du hurtigt lægge al stress og jag bag dig.

Den store have omkranser boligen og er indrettet med flere hyggelige pletter, som er godt skjult bag hæk og gamle opvoksede rododendronbede. Her kan du lege med børnene på plænen, nyde en kop kaffe og en god bog i skyggen fra de gamle frugttræer eller bage i solen på terrassen oppe ved huset. Hvert år kan du høste friske bær og frugter – og plukke druer fra vinranken, der snor sig op ad muren ved terrassen. Det hele kan nydes lige med det samme, men du kan også gemme lidt af sommerens sødme til andre årstider ved at henkoge, sylte eller fryse de gode sager.

Moderne luksus og originale detaljer
Villaen er opført i 1940 og er løbende blevet gennemrenoveret hen over de sidste 10 år med alt fra nyt tag og bryggers til nye døre og vinduer. Senest er der sidste år lavet et helt nyt snedkerkøkken fra danske Handcrafted Interior i røget eg. Hver dag vil du værdsætte den mærkbart høje kvalitet og den indbyggede luksus i form af bl.a. Gaggenau-hvidevarer og Quooker i messing. Alt er renoveret med respekt for den originale arkitektur med nye vinduer i mahognitræ ligesom de originale. De nye gulvplanker er snedkerfremstillede til at matche de tidligere, og de nylagte norske skiferfliser i entréen er de samme som på fortrappen.

Du kan således tydeligt fornemme, at der er tænkt over tingene. En af de ting er lysindfaldet. De store vinduespartier fylder stueetagen med lys fra flere sider – og havens farver følger med indenfor. Ud mod terrassen kan du tage plads i den skønneste solstue med gulvvarme og glas fra gulv til loft. Mens du i stueplanet har et gæstetoilet, finder du boligens to badeværelser fordelt på de to øvrige plan. Badeværelset i kælderen er nyligt renoveret og udstyret med en rummelig bruseniche, mens du på førstesalen kan tage et karbad i de originale, elegante rammer med terrazzogulv og lyse klinker. Heroppe finder du desuden hele fire gode værelser – bl.a. det rummelige soveværelse med loft til kip, fritlagte bjælker og store ovenlysvinduer samt tilhørende walk-in og udgang til en lille altan med udsigt ud over området, hvor især naturen sætter scenen.

Også den højloftede kælder er moderniseret i tråd med resten af villaen. Her har du derfor hele 95 sunde og anvendelige kvadratmeter, hvor du kan indrette multirum til børnenes leg, gaming eller teenagefester, hjemmekontor, fitnessrum eller noget helt fjerde. Derudover er her gode praktiske rum som depot og bryggers.

En skøn villa til den aktive familie, der elsker byens liv og naturens muligheder. Her får I en skøn base tæt på det hele, hvor de opdaterede kvalitetsrammer lægger op til afslapning og nydelse inde som ude.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4170
BoligtypeVilla
Boligareal193 m²
Kælder95 m²
Carport20 m²
Grundareal770 m²
Værelser7
Opført1940/2021
Ejerudgifter pr. md.5.807
Garage13 m²
Kontantpris9.600.000
Udbetaling480.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Vanløsevej 9

  BoligtypeVilla
  Pris8.995.000 kr.
  Boligareal135 m²

  Se bolig

   Aarhus C,
   F.G.E. Rostrups Vej 3

   BoligtypeVilla
   Pris8.900.000 kr.
   Boligareal147 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Grønnegade 50E, 2.

    BoligtypeLejlighed
    Pris10.995.000 kr.
    Boligareal262 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig