Elbækvej 7B
8240 Risskov

Sags nr. LL3758
Find din drømmebolig

Rene linjer og masser af overskud på vandsiden

Gennemført indretning, god stemning og totalt ugeneret både ude og inde.

Hjemmet er det sted, hvor vi skal kunne være helt os selv, nyde livet og selv sætte dagsordenen. Det er lige præcis det, som rammerne her på Elbækvej 7B lægger op til. Helt privat og afskærmet fra omverdenen, men stadig tæt på det hele – stranden, vandet og byen. Højt til loftet, rene linjer, luksus og høj materialekvalitet. Både inde og ude finder du skønne rum til hygge og samvær – og huset står klar til at tage imod dig og din familie. Her har I 192 gennemrenoverede kvadratmeter i ét plan med masser af overskud, der smitter af på din hverdag.

RISSKOV – Området på vandsiden af Nordre Strandvej i Risskov blev i sin tid kaldet Fedet. Allerede dengang – for mere end 100 år siden – var det et populært område for byens livsnydere, der opførte sommerboliger herude, hvor man følte sig uden for byen. Siden har byen vokset sig tættere på, og villaerne er skudt op langs de attraktive villaveje. Du kan dog stadig have følelsen af at være lidt væk fra det hele, især på stille og rolige Elbækvej, der ender blindt ved strandkanten og en hyggelig legeplads.

Indkøbsmuligheder, skoler, caféer og Nordre Strandvejs mange specialbutikker er imidlertid ikke langt væk, men når først du har parkeret i den dobbelte garage og bevæget dig ind i huset, er det, som om omverdenen forsvinder. Her kan du være helt dig selv med de mennesker, du holder allermest af. Mod vejen er boligen meget diskret, og derfor er wow-effekten endnu større, når du åbner hoveddøren for gæster, der besøger dig for første gang. De rene linjer, glatte hvide overflader, loftshøjden og de gennemgående mørke flisegulve afslører lidt om de mange lækre overraskelser, villaen gemmer på.

192 kvadratmeter i ét plan
Fra hoveddøren leder en lang gang direkte hen til køkkenet, som ligger i åben forbindelse med den store stue, hvor loftshøjden og lysindfaldet er med til at skabe et særligt rum, der indbyder til samvær. Elementerne i køkkenet er snedkerlavede, og alle hvidevarerne er fra Gaggenau – du finder bl.a. varmeskuffer, ovne og en indbygget kaffemaskine. De fire gasblus er smukt integreret i den rustfrie stålbordplade, og fordi blussene får lov at brede sig side om side, har du god plads til potter og pander, når du skal lave mad til den helt store Michelin-stjerne.

Lige ved siden af køkkenet ligger det rummelige bryggers bag en skydedør. Her fortsætter stilen fra køkkenet i de snedkerlavede elementer, hvis mørke trælåger gemmer på skabsfryser, vinkøleskab, vaskemaskine og tørretumbler. Generelt er der tænkt over opbevaringspladsen og tilgængeligheden i det 1942kvadratmeter store hjem, der breder sig over ét plan. Indbyggede skabe flere steder sikrer de rene linjer og roen for øjet, ligesom du ikke ser dørtrin, radiatorer eller ledninger forstyrre den stilrene æstetik.

Fra stuen kan du åbne skydedøren ud til det hyggelige og dejligt afskærmede uderum med den store sydøstvendte terrasse, hvor du er omgivet af grønt. Om aftenen kaster diskret placerede lyskilder et hyggeligt skær over haven, som du derfor også kan nyde indefra på en mørk aften. I sommerhalvåret finder du til gengæld altid en krog i sol eller i skyggen fra en af de to markiser, du kan rulle ud, og som også kan gribe duggen en lun sommeraften, hvor udehyggen kan fortsætte til langt ud på natten.

Master bedroom med egen spaafdeling
Villaen rummer i alt tre gode værelser, hvoraf det største har dør ud til terrassen. Lader du den stå på klem om natten, kan du falde i søvn til lyden af de rullende bølger, når der er pålandsvind. Det fortæller, hvor tæt du er på vandet, hvilket du også fornemmer på det særlige lys, som man kun oplever ved kysten. Om morgenen kan du svøbe dig i morgenkåben og begive dig den korte vej ned til stranden og begynde din dag med en forfriskende dukkert i Aarhusbugten. Her har du udsigt ind til havnens vartegn, byens tårne og spir samt til Skødshoved og Mols på den anden side af bugten.

På vejen tilbage til villaen mærker du, hvordan energien breder sig i kroppen, inden dagen for alvor har taget fat. Og hjemme leder endnu en terrassedør dig direkte ind i den skønne spaafdeling, der gemmer på flere rum og nicher til spabad, sauna og den rundmurede brusekarnap. Når du har fået varmen igen, og saltvandet er skyllet af, finder du dagens outfit i walk-in-garderoben, som også ligger i forbindelse med soveværelset.

De øvrige to værelser deles om et badeværelse, som også gæster kan benytte. Det ene værelse har en hyggelig hems, som giver rummet en ekstra dimension og gør det velegnet til børneværelse. Men de to ekstra værelser kan naturligvis også rumme kontor eller gæster. Ligesom med alt andet i villaen er det op til dig at fylde rammerne, så de matcher dine og familiens behov og ønsker.

Stilren hverdagsluksus på vandsiden af Risskov. Ideelt og indflytningsklart hjem til det modne par eller børnefamilien med et eller to børn, som gerne vil bo privat og alligevel tæt på det hele. Materialekvaliteten er høj, og villaen oser af gennemført overskud.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3758
BoligtypeVilla
Boligareal192 m²
Carport24 m²
Grundareal788 m²
Værelser5
Opført1988
Kontantpris8.500.000
Udbetaling425.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Havgårdsvej 39

  BoligtypeVilla
  Pris8.395.000 kr.
  Boligareal231 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Risskov,
   Højrisvej 2

   BoligtypeVilla
   Pris8.700.000 kr.
   Boligareal207 m²

   Klassisk/Patricia,

   Se bolig

    Risskov,
    Humlevej 21

    BoligtypeVilla
    Pris8.950.000 kr.
    Boligareal240 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig