Digevænget 35
8330 Beder

Sags nr. LL4310
Find din drømmebolig

Rummelig familievilla på lukket vænge i Beder

Opdaterede rammer tæt på skole, skov og indkøb blot 12 km fra Aarhus.

En funktionel indretning og en beliggenhed tæt på alt det, der får familielivet til at spille, skaber optimale vilkår for trivslen. Det er denne 221 kvadratmeter store villa på Digevænget 35 i Beder et godt eksempel på. Du og familien kan flytte lige ind på de to opdaterede og velholdte etager med i alt fire gode værelser og mulighed for flere. Børnene finder hurtigt legekammerater i det hyggelige villakvarter, hvorfra trygge stier leder direkte til skole, institutioner og indkøb på få minutter. Du er samtidig tæt på naturen og kun ca. 15 minutters kørsel fra Aarhus.

BEDER – Omgivet af bølgende marker og skov og ikke langt fra kysten ligger Beder, der med tiden er vokset sammen med nabobyen Malling. De to byer har dog også hver deres lokale liv, og i Beder finder du således både skole, institutioner, idrætstilbud, indkøbsmuligheder og madsteder. Det hele ligger i gåafstand fra hyggelige Digevænget ad et lukket stisystem, som også giver hurtig adgang til en stor, nyere legeplads med boldbane. Du kan desuden følge stien ind i skoven, hvad enten du er ude for at lufte hunden eller træde i pedalerne på mountainbiken.

Med Vilhelmsborg og Aarhus Golf Club inden for kort afstand har du flere aktiviteter til rådighed, når du ikke blot vil nyde freden og roen derhjemme. Det er ligeledes meget nemt og hurtigt at komme til Aarhus eller længere ud i landet. Du kan køre til Aarhus på ca. 15 minutter, og når en ny omfartsvej efter planen åbner i 2022, får du nemt ved at flette ind på motorvejsnettet. Vil du gerne have chauffør på, kan du i stedet stige om bord på Letbanen og blive kørt til og fra Aarhus.

Hyggelig have og skøn terrasse
Villaen med nummer 35 ligger meget tæt på det sted, hvor Digevænget ender i Skovkanten, og du kommer derfor ikke til at blive generet af trafik her. Tværtimod kan børnene trygt lære at cykle med asfalt under hjulene eller stikke hen til kammeraterne længere henne ad vejen. Der er generelt et godt sammenhold i kvarteret, hvor der eksempelvis holdes en årlig vejfest.

I den opvoksede have kan du og familien være jer selv. Den grønne bevoksning skærmer af og danner forskellige små hyggekroge. I skyggen under den smukke blodbøg har du fx en skøn pavillon, der for nyligt har fået lagt nyt tag. Sæt dig i pavillonen med eftermiddagskaffen og nyd synet af den flotte have, som bl.a. rummer et æbletræ og et par højbede samt rododendron og flere andre farverige blomster. Og på den store sydøstvendte fliseterrasse er udehyggen indrammet af en lav mur toppet med den samme type teglsten, som ligger på taget. Kør den elektriske markise ud, hvis solen bliver for skarp, eller hvis duggen truer den gode stemning.

Opdateret og velholdt villa med plads til hele familien
Allerede udefra kan du se, at det klassiske A-hus fra 1978 er opdateret og velholdt. De gedigne rammer udstråler den kærlighed til stedet, som også har betydet, at de nuværende ejere har boet her i 35 år. I den tid er der sørget for det løbende vedligehold og foretaget større renoveringsrunder. Inden for de seneste 10 år er både taget og stort set alle vinduer og døre skiftet, der er lavet flotte zinkinddækninger og -sålbænke, ligesom der er grundigt efterisoleret.

Du ser derfor også kun konturerne af 70er-stilen, for der er ikke meget tilbage fra dengang. I stedet har du et dejligt køkken-alrum med masser af plads til spisende gæster ved et langbord – helt op til 25, når der rigtigt skal være fest. Modulia-køkkenet i massivt, varmt kirsebærtræ er funktionelt indrettet med ovnen i den rette arbejdshøjde og kogepladen lidt lavere, så du nemmere kan piske den perfekte bearnaise sammen. Der er med andre ord tænkt over tingene, og det kommer du hurtigt til at sætte pris på.

Fra alrummet kan du træde ud på fliseterrassen, mens franske døre giver adgang til en hyggelig opholdsstue. Og bag den finder du forældreafdelingen, hvor en stor skabsvæg gemmer på en lille overraskelse: Ud over at give plads til en stor garderobe giver skabet også adgang til det ene af hjemmets tre badeværelser –alle tre med gulvvarme. Det andet ligger i forbindelse med entréen, som kun sjældent er i brug, fordi indgangen til bryggerset ligger først for. På førstesalen finder du det tredje badeværelse, som er fra 2019 og rummer både badekar og bruseniche. Etagen består desuden af tre gode værelser, som alle har flotte kig til de grønne omgivelser. Det største af værelserne har tidligere været i brug som stue og hjemmekontor –og det kan relativt nemt inddeles i to, hvis familien får vokseværk. På den fælles repos mellem værelserne kan børnene lege eller lave lektier sammen. Her er også god opbevaringsplads i skabet, som er indbygget i skunken.

Giv familielivet optimale betingelser her i hyggelige Beder med skov, skole og indkøbsmuligheder helt tæt på – og kun 15 minutters kørsel til Aarhus C. Flyt direkte ind i den rummelige og velholdte villa, og find jer hurtigt til rette i de funktionelle rammer.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4310
BoligtypeVilla
Boligareal221 m²
Carport22 m²
Grundareal912 m²
Værelser6
Opført1978
Ejerudgifter pr. md.3.770
Kontantpris5.295.000
Udbetaling265.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Skovvejen 127

  BoligtypeVilla
  Pris5.495.000 kr.
  Boligareal95 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Odder,
   Bøgevej 28

   BoligtypeVilla
   Pris4.995.995 kr.
   Boligareal205 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Grumstolsvej 61B

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.950.000 kr.
    Boligareal110 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig