Dalvangen 44B
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3977
Find din drømmebolig

Funktionel arkitektur med storslået udsigt

Halvt dobbelthus på 166 kvadratmeter på lukket vænge i børnevenlige og naturskønne Højbjerg.

De hjemlige rammer og omgivelserne omkring dem har stor indflydelse på vores tilværelse. På Dalvangen 44B finder du dette lyse og funktionelt indrettede hjem i et fredeligt og børnevenligt kvarter tæt på skoven. Her får familielivet gode vilkår – ikke mindst takket være nærheden til både skole, idrætstilbud og indkøbsmuligheder, der gør hverdagen nemmere. Desuden har du kun en skøn cykeltur gennem skoven og langs vandet ind til Aarhus C.

HØJBJERG – Mellem byen, skoven og vandet ligger Højbjerg med sine hyggelige villakvarterer, som snor og bugter sig gennem landskabet, der er formet af naturen, som i høj grad stadig præger området med store træer i de opvoksede haver omkring villaerne. Her bor både ældre og unge familier, og dine børn kan derfor hurtigt finde kammerater lige i nærheden, og som de kan følges med i skole. Både Skåde Skole og Kragelundskolen ligger tæt på, ligesom Lyseng Idrætsanlæg giver et væld af tilbud som supplement til turene i skoven iført løbesko eller strømlinet cykeloutfit.

Også offentlig transport er nemt tilgængeligt herfra, men du behøver nu ikke køre langt for at klare de daglige indkøb. Enten i supermarkederne eller i specialbutikkerne på det populære Kridthøj Torv, hvor du kan forsyne dig med delikatesser og lækre råvarer. Sådan rummer Højbjerg alt det, der får hverdagen til at fungere for familiens store og små.

Solrig og enkel have omgivet af fred og ro
For enden af det lukkede vænge ligger det gule dobbelthus, hvor 44B har en skøn sydøstvendt have, hvor solen kan skinne det meste af dagen. Haven består primært af en plæne, og du skal derfor ikke bruge meget tid på at holde den – i stedet kan du nyde dit private uderum på den rummelige fliseterrasse, der er flankeret af murværk, hvilket skaber en hyggelig lækrog, som desuden er delvist overdækket af førstesalsterrassen.

Allerede på vejen hjem til Dalvangen efter en travl arbejdsdag falder skuldrene ned på plads. Og når du har parkeret bilen eller cyklen i den store garage, hvor der også er god plads til opbevaring og evt. et lille værksted, træder du ud i din og familiens private oase omgivet af fred og ro med naturens lyde som underlæg.

Lyst og funktionelt indrettet
Ejendommen, der er opført i 1984, består af 166 kvadratmeter i to plan. Begge etager er lyse og velindrettede til et familieliv med plads til samvær og med god fordeling af de i alt tre værelser. På førstesalen finder du forældreafdelingen – et stort soveværelse med tilhørende badeværelse. Heroppe ligger også en stue med udgang til den højt beliggende terrasse, hvor du har en storslået og uhindret udsigt ud over hele området. Store ovenlysvinduer fylder desuden stuen med naturligt lys, og i forbindelse med stuen er der adgang til en stor skunk, hvor du som bonus finder ekstra opbevaringsplads.

I køkken-alrummet i stueetagen kan du stå i det nyere køkken og samtidig være en del af samtalen ved spisebordet i alrummet. Køkkenet er desuden indrettet med en ekstra spiseplads til hverdagens hurtige måltider. De oprindelige klinkegulve i varme nuancer komplementeres af lyse trægulve af nyere dato, og du ser generelt, hvordan der er passet godt på hjemmet, som løbende er renoveret inden for de seneste fem år, hvor der bl.a. er lagt nyt tag og skiftet vinduer.

De to sidste værelser ligger i hver sin ende af stueetagen, som også rummer hjemmets andet badeværelse samt entré og et praktisk bryggers. Stuen, som ligger i åben forbindelse med alrummet, udgør med de store vinduer mod haven, næsten en karnap, hvor lyset og naturens farver strømmer ind. Takket være arkitekturen får rummene et liv og en stemning, som du og din familie kan sætte jeres eget præg på.

Såvel børnefamilien som parret, der ønsker god plads til familiebesøg, hobbyer eller hjemmearbejdsplads, har her gode muligheder for at indrette sig godt. Beliggenheden, naboskabet og planløsningen går hånd i hånd og vil hurtigt få jer til at føle jer hjemme.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3977
BoligtypeVilla
Boligareal166 m²
Kælder30 m²
Grundareal600 m²
Værelser6
Opført1984
Ejerudgifter pr. md.3.390
Kontantpris5.900.000
Udbetaling295.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Mantziusvej 1

  BoligtypeVilla
  Pris5.900.000 kr.
  Boligareal145 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Bakkedraget 16

   BoligtypeVilla
   Pris6.300.000 kr.
   Boligareal139 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Sandbakken 1

    BoligtypeVilla
    Pris6.798.000 kr.
    Boligareal263 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig