Christiansgade 26, 3.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3816
Find din drømmebolig

Gennemført new yorker-lejlighed midt i Aarhus

122 lyse og lækre kvm med skønne detaljer og altan med udsigt.

At bo midt i byen er en drøm for mange. Her i Christiansgade 26 har du alle midtbyens herligheder inden for rækkevidde, og selv om ude er godt, er hjemme stadig bedst. Ikke mindst når din bolig er denne gennemrenoverede taglejlighed i sikker new yorker-stil og med en stemning, der gør din midtbydrøm til virkelighed. Rå mursten og fritlagte hanebånd står side om side med alt det nye. Og udsigten
over byens tage og ned over åen minder dig hver dag om, hvor tæt du er på det hele. Ellers bemærker du det faktisk først, når du træder ud ad hoveddøren.

MIDTBYEN - Det bliver ikke meget mere centralt end Christiansgade, hvor du er i gåafstand til alt det bedste, midtbyen har at byde på. Spisestederne langs åen, der slanger sig gennem byen, butikkerne i det hyggelige latinerkvarter og de mange kulturelle tilbud. Du kan også hurtigt spadsere til Mølleparken, der ligger som en skøn grøn oase og fungerer som samlingspunkt, når sommersolen skinner.

Skal du længere, end dine fødder eller cykel kan bære dig, kan du springe på offentlig transport lige uden for døren, ligesom det tager få minutter at gå til Hovedbanegården.

Stilsikker stemning i totalrenoverede rammer
Ejendommen på Christiansgade 26 er opført i 1898 af den dengang voksende afholdsbevægelse Nordiske Independent Order of Good Templars, der fungerede som en loge med inspiration fra lignende bevægelser i Amerika. Årstallet står også på den nyligt renoverede facade, der udstråler en historisk charme og en harmoni, som følger med op på tredje sal, hvor taglejligheden her ligger. Den blev
totalrenoveret i 2014 og fremstår i dag helt indflytningsklar. Til trods for, at langt det meste er nyt - både det, du kan se, og det skjulte, fx elinstallationer og isolering - er her en hyggelig og afslappet atmosfære, som du vil nyde fra allerførste dag.

Det skyldes i høj grad de stilistiske valg, der er gjort, og som trækker tråde til byen, som aldrig sover. Her er lyst, åbent og rummeligt med højt til loftet og fritlagte hanebjælker (både horisontale og vertikale), der bidrager til at skabe den unikke stemning i det store alrum, hvor også den rå murstensvæg i køkkenet spiller en hovedrolle og danner en flot rustik kontrast til de glatte, hvide overflader. Vennerne kan sidde med ved køkkenbordet, mens du får styr på aftenens menu over et godt glas vin. Afholdenhed er altså ikke en påkrævet husregel længere.

De vertikale bjælker skaber små rum i rummet og giver dig flere gode hyggekroge, hvor du kan sætte dig med en bog. Den åbne og lyse atmosfære har de mange kviste og ovenlysvinduer hjulpet med at skabe, mens det rå plankegulv trækker naturen med ind i byens midte.

Gennemtænkt funktionelt og hyggeligt
Netop de mange vinduerne sikrer bl.a., at lyset strømmer ind i alrummet fra flere sider og giver samtidig kig til både himlen og byens tage. På den sydvendte altan har du udsigt over det hyggelige gårdmiljø, og i sommermånederne er her sol det meste af dagen. Du kan sagtens have en grill stående og stadig have siddepladser til udespisning, hvis du da ikke vælger et af byens mange gode spisesteder.

Det er tydeligt at se, hvordan de stilistiske valg går hånd i hånd med de funktionelle. Der er bl.a. tænkt over opbevaringspladsen, så du nemt kan holde de rene linjer rene. Eksempelvis har du et praktisk viktualierum ved køkkenet, som også skaber forbindelse til bagtrappen, mens et walk-in-closet gemmer garderoben af vejen, uden at det koster gulvplads i det rummelige soveværelse. Her er til gengæld direkte adgang til det nye, store badeværelse med dobbelt håndvask, bruseniche og både vaskemaskine og tørretumbler. Det fine gæstetoilet betyder mindre trafik gennem soveværelset, når der er gæster.

Du bliver desuden en del af en god ejerforening med en sund økonomi, der holder bygningen og omgivelserne i fin stand.

Optimal lejlighed til dig eller jer, der vil bo så centralt i midtbyen som muligt. Lyse, rummelige og indflytningsklare rammer med masser af stemning og atmosfære. Stilsikre og kvalitetsbevidste valg har skabt denne drømmelejlighed, hvor du føler dig hjemme fra dag et.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3816
BoligtypeLejlighed
Boligareal122 m²
Værelser3
Opført1898/1977
Ejerudgifter pr. md.3.718
Kontantpris5.000.000
Udbetaling250.000
EnergiklasseE

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Åboulevarden 51, 4. th.

  BoligtypeLejlighed
  Pris3.995.000 kr.
  Boligareal97 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Hans Broges Gade 12, 2. TV.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.500.000 kr.
   Boligareal132 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Marselisborg Allé 4B, 5.

    BoligtypeLejlighed
    Pris3.200.000 kr.
    Boligareal76 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig