Chr. Molbechs Vej 4
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3700
Find din drømmebolig

125 kvm opdateret 50er-villa i Aarhus C med dejlig solrig have

Velindrettet både ude og inde til et familieliv med hyggen i centrum.

At bo i byen behøver ikke være et kompromis, hvor den centrale placering koster plads, privatliv og uderum. I hvert fald ikke når det gælder den hyggelige 50er-villa her på Chr. Molbechs Vej 4 i Aarhus C. Her er det at bo i byen forbundet med stor frihed. En kort gå- eller cykeltur fra midtbyens fristelser gør det nemt at rykke spontant ud til det, du lige har lyst til. Den store, solrige have med fire terrasser udgør en grøn oase, som er et sikkert hjemligt trækplaster, når vejret er til udehygge. Det hele er smukt indrammet af træer, hæk og port, så du og familien kan være jer selv. Underetagen kan du leje ud, eller du kan lade teenageren føle, at han/hun er flyttet hjemmefra.

AARHUS C – Midtbyens liv og muligheder ligger bare to minutter væk i bil og fem på cykel – eller hvad med bare at tage den smukke travetur ned gennem Botanisk Have? At bo i byen betyder, at du og familien kan være spontane og hurtigt tage på udstilling, café eller en tur ned at se, hvad der sker på den evigt omskiftelige havn. Strandene, skovene, Friheden, stadion – her er det hele tæt på.

Området omkring Chr. Molbechs Vej er et stille og roligt kvarter, hvor de hyggelige villaer ligger gemt i opvoksede grønne haver. Her kan børnene færdes trygt mellem naboer, kammerater og skolen, der ligger blot 800 meter væk på cykel. Børnehaver, flere forskellige muligheder for indkøb ligger også i gå- og cykelafstand og gør bare hverdagen nem for en travl familie med mange gøremål.

Naboskabet er godt, og man hjælper hinanden her, ligesom der er et godt socialt liv i det omfang, du og familien selv ønsker.

En grøn oase midt i byen
Det er ikke til at se det, hvis du ikke lige ved det, men bag den lange række af fem meter høje jasminbuske, efeuhækken og den store port gemmer sig en skøn, grøn oase med masser af leverum. Herinde trives familielivet, og indramningen er med til at holde på hyggen. Den store plæne er velegnet til leg og spil, mens træerne kan bruges til at klatre i eller som naturligt gyngestativ. Og de giver hvert år masser af frugter – æbler, pærer, blommer, kirsebær og meget andet.

Bag den store port ligger en stor fliseterrasse, som du også kan bruge til parkeringsplads, hvis du gerne vil have bilen ind på egen grund. Ellers er det altid nemt at finde plads på vejen. Derudover har du endnu tre lækre terrasser at vælge imellem, så du kan altid finde en hyggelig krog i sol eller skygge. Freden, roen og alt det grønne gør rammerne ekstra indbydende, når du sidder på den sydvestvendte loungeterrasse i vedligeholdelsesfrit cumarotræ med direkte udgang fra stuen, som hele sommeren får en ekstra dimension. Under terrassen kan du gemme haveudstyr osv. i de diskrete, praktiske rum.

To fliseterrasser ligger omkranset af kampesten og grønt, og du føler dig henført til et sydlandsk paradis, når træernes grene rækker ind over dig. Og du har altid noget smukt at hvile øjnene på. Den sidste stribe aftensol rammer dig her ved bålet, hvor du kan bage snobrød eller grille skumfiduser, ligesom du kan nyde en kølig drink.

Veludnyttet hus i to plan
Det velholdte og nymalede hus er lige til at flytte ind i med sin minimalistiske og strømlinede 50er-stil, hvor de store vinduer lukker masser af lys ind og åbner de højloftede rum endnu mere op. Det nyafhøvlede askeparket er dejligt slidstærkt til et aktivt familieliv – og fra stuen, køkkenet og alle værelserne har du et dejligt grønt kig til haven. Alle kvadratmeterne er veludnyttede, og du og familien får meget let ved at indrette jer og skabe jeres eget hjem. Har I behov for ekstra kvadratmeter, er det muligt at udbygge førstesalen for et overkommeligt beløb.

Gennem årene er villaen løbende blevet renoveret med vægt på at beholde stedets charme og samtidig skabe så lyse og indbydende rammer som muligt. Det velfungerende køkken er fra HTH, mens badeværelset i stueetagen har fået lov at beholde de originale 50er-detaljer med forskellige, flotte klinker. Dog er her opsat nye armaturer og porcelænsvask. Også de oprindelige teaktræsdøre er bevaret i stueetagen.

I underetagen er badeværelset moderne, mens de gamle fyldningsdøre kæder fortid og nutid flot sammen. Med egen indgang, eget køkken og to gode værelser udgør underetagen en selvstændig lejlighed, som du enten nemt kan leje ud eller gøre til det ideelle teenagedomæne. Det kan også være, du vil drive din virksomhed hjemmefra – muligheden er her. Og du vil med garanti nyde at holde frokostpause eller fredagsbar ude i den skønne have om sommeren.

En skøn oase midt i byen. Tæt på alt det, der gør livet sjovere, og trænger du til fred og ro, er den frodige, private have derhjemme helt perfekt. Flyt direkte ind på de to veludnyttede etager med lyse rum til hele familien. Den selvstændige underetage kan du leje ud eller omdanne til teenagedomæne.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3700
BoligtypeVilla
Boligareal75 m²
Kælder50 m²
Udhus9 m²
Grundareal608 m²
Værelser3
Opført1955
Kontantpris4.500.000
Udbetaling225.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Kystvejen 51, 5.

  BoligtypeLejlighed
  Pris3.995.000 kr.
  Boligareal115 m²

  Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Kystvejen 25, 2. TH.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.250.000 kr.
   Boligareal201 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Chr. Richardts Vej 4

    BoligtypeVilla
    Pris7.500.000 kr.
    Boligareal229 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig