Bülowsgade 14B, 1.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4109
Find din drømmebolig

Byhuslejlighed i to plan med en af de absolut bedste beliggenheder på Frederiksbjerg

I den populære ende af Bülowsgade, på solsiden og med udsigt til himlen over Aarhus.

Der er noget helt særligt over at have byen lige uden for døren og samtidig have fred, ro og en skøn udsigt. Når rammerne samtidig er gennemrenoverede, lyse og rummelige, bliver din tilværelse løftet til helt nye højder. Sådan er hverdagen i lejligheden her, som fordeler sig over de to øverste plan af byhuset i Bülowsgade 14B. Ud over fire værelser og et imponerende køkken-alrum og stue giver to store altaner og et hyggeligt gårdmiljø ekstra frirum.

FREDERIKSBJERG – Den charmerende midtbydel er en sand smeltedigel af kultur, shopping og alverdens smage med sit væld af spændende specialbutikker, livlige caféer og barer, populære spisesteder og de velbesøgte markedsdage på Ingerslevs Boulevard. Her kan du købe, alt hvad hjertet begærer af lækre, friske råvarer og smukke, velduftende blomster. Desuden ligger Tivoli Friheden, Tangkrogen og Marselisborg Havn i gåafstand fra lejligheden.

Totalrenoveret byhuslejlighed
Byhuset i Bülowsgade 14B er opført i 1884 og har oprindeligt rummet fire lejligheder. Senere er lejlighederne lagt sammen til to større boliger, og hele byhuset har gennemgået en totalrenovering i 2012. Du kan derfor flytte direkte ind i de lyse rammer, som udgør den øverste lejlighed på første og anden sal.
Der ligger en del byhuse i Bülowsgade i samme stil, hvilket er med til at give gaden dens særlige atmosfære. Atmosfæren bliver kun forstærket af sammenholdet i gaden med vejfester og et højt humør i hverdagen.

Fra Bülowsgade skal du gennem porten og om i den hyggelige gård for at finde den udvendige trappe op til førstesalen. I selve den aflåste gennemgang er der god plads til cykler, barnevogn og andet, ligesom du omme i gården har praktisk opbevaringsplads i det rummelige skur, som er indrettet med hylder. Gården er fredelig og dejlig solrig, og her kan du samle vennerne til grillmiddag eller mødes med naboerne til en kop kaffe.

God rumfordeling
Oppe på førstesalen har du en repos foran døren ind til din lejlighed, hvor du fx kan indrette en hyggekrog med krukker og cafémøbler. På lune sommerdage kan du derfor være heldig, at resten af familien sidder klar med eftermiddagskaffen, når du kommer hjem.

Ligesom det ydre står flot og skarpt, ser du indenfor, hvor gennemgribende renoveringen har været. Den store rummelighed med 136 etagemeter kan henføre dig til en villa uden for byen, og det samme kan den fred og ro, som der hersker her. Det er svært at forstå, du er i hjertet af livlige Frederiksbjerg. I den lyse entré fører trappen op til førstesalen, mens en skydedør fører dig ind i en fordelingsgang, der binder lejlighedens værelsesafdeling sammen. Her har du tre gode værelser og et mindre værelse, hvor du fx kan indrette kontor eller walk-in-garderobe. Derudover et skønt, lyst badeværelse med vaskesøjle, og hvor der er god plads til to på én gang i den dobbelte bruseniche og ved den dobbelte håndvask.

Masser af lys og imponerende udsigt
Fordi trappen allerede i entréen leder gæster ovenpå, er din værelsesafdeling helt privat. Øverste etage består – ud over et gæstetoilet – af ét stort, åbent og indbydende køkken-alrum og stue med loft til kip. Her kan du samle familien om fælles eller forskellige aktiviteter, mens I har frit udsyn til himlen over Aarhus, der farvelægges i gyldne nuancer ved solopgang og solnedgang. De store ovenlysvinduer, vinduerne mod gaden og store glaspartier mod gården lader lyset strømme ind i rummet – ligesom du har en formidabel udsigt over byens tage og til vartegn som Arne Jacobsens rådhustårn og flere karakteristiske kirketårne. Åbner du skydedørene ud til den vestvendte altan, får det store rum en ekstra dimension. Herude har du en privat oase, hvor du kan nyde solen fra middagstid, til den går ned ude i horisonten. Kør markisen ud, hvis du ønsker lidt skygge, eller hvis du vil skærme aftenhyggen for duggen.

Indflytningsklar byhuslejlighed, hvor du får nogle gennemførte, lyse og rummelige rammer om familielivet i centrum. Her er fred og ro, mens du finder alt det bedste, Frederiksbjerg og resten af Aarhus kan tilbyde, nærmest lige uden for døren.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4109
BoligtypeLejlighed
Boligareal136 m²
Værelser5
Opført1884
Ejerudgifter pr. md.3.941
Kontantpris6.850.000
Udbetaling345.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Østboulevarden 17, 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris6.900.000 kr.
  Boligareal157 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Mejlgade 68B, ST.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.495.000 kr.
   Boligareal121 m²

   Blandet bolig/erhverv, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

   Se bolig

    Aarhus C,
    H.V. Kaalunds Vej 2

    BoligtypeVilla
    Pris7.395.000 kr.
    Boligareal130 m²

    Indflytningsklar, Murermestervilla,

    Se bolig