Broagervej 7
8600 Silkeborg

Sags nr. LL3831
Find din drømmebolig

Lys og velindrettet kvalitetsvilla omgivet af natur

- Indflytningsklar og tæt på skole, indkøb og Silkeborg centrum.

Det smitter af på tilværelsen at bo i grønne omgivelser. Naturen flytter på en måde med ind, og uanset vind, vejr og årstid er der altid noget smukt at kigge på. Ikke mindst når du - som her på Broagervej 7 i Silkeborg - kan nyde udsigten til naturen fra flere af rummene. Villaen, der er opført i 1997, er bygget på kvalitet og er særdeles velholdt. Det ser og mærker du allerede ved første øjekast. De 176 kvadratmeter er lyse og velindrettede til den lille familie, der vil bo tæt på det hele, men tættest på naturen.

SILKEBORG - Hvinningdal er en bydel i det vestlige Silkeborg, der de senere år er vokset markant med flere nybyggerkvarterer. Det betyder, at området er meget aktivt og nærmest selvforsynende i forhold til skole, institutioner, idrætstilbud og indkøbsmuligheder. Både skolen og idrætsforeningen HA85 er gode lokale samlingspunkter, mens de mange skovområder byder på stier til dine løbe- og gåture, som eksempelvis kan lede dig rundt om den nærliggende Langsø.

Netop skov og vand er Silkeborgs levende vartegn, og den naturlige skønhed er da heller ikke til at tage fejl af. Men byen rummer også et rigt foreningsliv, kulturliv og handelsliv, og du har ikke langt ind til det hyggelige centrum, hvor du i gågaderne kan finde næsten alt, hvad du behøver og har lyst til. Det er oplagt at cykle derind, så længe du ikke skal på storindkøb. Med Silkeborgmotorvejen kan du også ret hurtigt køre til Aarhus eller Herning eller videre ud i landet.

Høj kvalitet på stor naturgrund
Modsat mange af Hvinningdals nybyggerområder får du her på Broagervej 7 en stor grund; 2.560 kvadratmeter, der primært består af en stor plæne og et halvt hundrede rododendroner, der springer ud i et sandt farvevæld. Inde som ude har du derfor godt med luft omkring dig og er dejligt ugeneret i forhold til naboerne, som er en god blanding af børnefamilier og mere modne familier. I den sydvendte have finder du fred og ro - ikke mindst på den store terrasse, der takket være halvmuren fungerer som en hyggelig solgård, fra solen begynder at titte frem i foråret.

De mange store vinduespartier i de åbne fællesrum, som vender mod haven, giver dig også fuldt udbytte af de grønne omgivelser indefra. Farverne og stemningen trækker med ind i de lyse rammer, der er præget af høj kvalitet i materialer og udførelse. Du og familien kan stort set flytte lige ind, og du behøver ikke sætte meget tid af til vedligehold de næste mange år.

Den solide kvalitet i byggeriet ser du allerede, når du fra Broagervej kører ind ad den brede indkørsel og parkerer bilen i den dobbelte carport, som er bygget sammen med huset - også i gule mursten. Følelsen af at være kommet hjem indfinder sig, før du træder ind gennem bagdøren til bryggerset, og det er nemt at lægge en travl arbejdsdag bag dig, når du slukker motoren og stiger ud i de fredelige omgivelser.

Hjemlig funktionalitet og flere muligheder
Køkken-alrummet og opholdsstuen har åben forbindelse til hinanden, og med loft til kip, ovenlys samt store vinduespartier mod både nord og syd er her en god rumfornemmelse. Det nyere Multiform-køkken i valnød giver en naturlig glød, og den funktionelle indretning giver godt med arbejdsplads - også til ungerne, der kan sidde med lektierne ved den hævede bordplade. Og i opholdsstuen kan familien samle sig foran fjernsynet eller omkring brændeovnen efter en forfriskende gåtur en blæsende kold efterårsdag.

Værelsesafdelingerne ligger i hver sin ende af huset. To gode værelser med indbyggede skabe og et badeværelse udgør den ene afdeling, mens forældreafdelingen ligger ved siden af stuen. I soveværelset har du også store indbyggede skabe til hele garderoben og udgang til et overdækket hjørne af terrassen. Her kan du træde ud og fylde lungerne med den friske morgenluft, inden dagen for alvor går i gang. Hvis du ikke larmer for meget, vil du ofte også kunne se nogle af skovens vilde dyr, som kigger forbi haven. Ved siden af soveværelset ligger et næsten nyt badeværelse, hvor mørke klinker skaber flot kontrast til de lyse overflader, mens vaskens og toilettets organiske former bryder de lige linjer.

Alt i alt får du solide, velholdte og naturnære rammer om familielivet, hvad enten der flytter børn med ind eller ej. Har du brug for endnu et rum, er der mulighed for at tage en bid af stuen - fx til et kontor. Ellers er villaen stort set indflytningsklar. Solcellerne på taget producerer op til 6.000 kWh om året, hvilket er rigeligt til de fleste familier.

Ude som inde spiller den omgivende natur en væsentlig rolle i hverdagen - farverne, freden og roen samt de mange muligheder for aktiv udfoldelse. Den velholdte villa står klar til, at du og familien flytter ind og bliver en del af det aktive lokalliv i Hvinningdal ved Silkeborg.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3831
BoligtypeVilla
Boligareal176 m²
Grundareal2.560 m²
Værelser4
Opført1997
Ejerudgifter pr. md.4.431
Kontantpris4.195.000
Udbetaling210.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Silkeborg,
  Hattenæsvænget 15

  BoligtypeVilla
  Pris10.900.000 kr.
  Boligareal232 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Silkeborg,
   Julsøvænget 32

   BoligtypeVilla
   Pris17.995.000 kr.
   Boligareal192 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Åboulevarden 51, 4. th.

    BoligtypeLejlighed
    Pris3.995.000 kr.
    Boligareal97 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig