Bøgevej 28
8300 Odder

Sags nr. LL4469
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret familievilla omgivet af grønt i Odder

Lyst og rummeligt hjem med stor solvendt terrasse, tæt på skov, skole og by.

Med den rette beliggenhed kan et dejligt hjem blive det perfekte hjem. Det er denne 211 kvadratmeter store og gennemrenoverede villa i Odder et godt eksempel på. Her bor du for enden af en fredelig villavej med hurtig adgang til stisystemer, der fører dig og familien ud på eventyr i de grønne omgivelser. Stierne skaber også tryg forbindelse til den nærliggende legeplads og skolen, som ligger blot få hundrede meter væk. Du kan hurtigt cykle til byens gode indkøbsmuligheder, spisesteder og kulturelle tilbud. Aarhus ligger desuden under 30 minutters kørsel hjemmefra, og du kan også lade Letbanen være din chauffør.

ODDER – Mange tilflyttere har skabt vokseværk i den hyggelige by syd for Aarhus i de seneste år. Det er bl.a. børnefamilier, der har fået øjnene op for byens mange kvaliteter. Her vægter nærheden til skov og strand, byens mange idræts- og kulturtilbud og den korte vej til Aarhus højt.

De mange forskellige specialforretninger, supermarkeder og gårdbutikker betyder, at du lokalt kan få stillet langt de fleste indkøbsbehov. Derudover ligger skolen i gåafstand via et trygt stisystem, som gør turen frem og tilbage til noget af en oplevelse – igennem flotte Mølleparken og langs den rislende å. Børnene kan sikkert følges med klassekammeraterne fra kvarteret, som desuden grænser op til skoven og dyrehaven sydvest for byen. Her kan du få pulsen op i det sunde felt på skovstierne, hvad enten du er på mountainbike eller i løbesko.

Opvokset have med stor terrasse
Villaen med nummer 28 ligger for enden af Bøgevej, og du og familien har masser af luft omkring jer. En opvokset hæk indrammer grunden og lukker det skønne haverum godt af. Solen har til gengæld frit lejde her, og den 98 kvadratmeter store fliseterrasse ligger helt perfekt placeret i den sydvendte vinkel med adskillige udgange fra såvel leverum som værelser. Og mens du nyder solen her, kan børnene lege på den nedgravede havetrampolin eller den nærliggende legeplads i parken.

En stille sommeraften understreger lyden af fuglesang og det rislende vand i åen den afstressende atmosfære, som gør det ekstra nemt at nyde livet. Det er næsten som at være på ferie på sin egen matrikel – og det sortmalede træværk trækker da også tråde til skyfrie sommerhusminder. Sætter du en iskold kande hjemmelavet saft af rabarber fra egen have på bordet, er idyllen fuldendt. i haven finder man desuden masser frugttræer - 3 æbletræer, kirsebærtræ, brombærbusk, blåbær, ribs, rabarbar, stor troldhassel.

Lyse, gennemrenoverede rammer
Den klassiske rødstensvilla fra 1967 er renoveret i 2008-09, og resultatet er et ideelt samspil mellem funktionel indretning og kvalitetsmaterialer. Det gennemgående travertingulv og fraværet af dørtrin skaber en flydende overgang fra det ene rum til det andet, mens de store vinduespartier sikrer et imponerende lysindfald. Det gælder i særdeleshed de sammenhængende leverum, hvor opholdsstuen har loft til kip og ovenlysvinduer samt høje gavlvinduer, som supplerer de store vinduer mod haven og terrassen.

I det veludstyrede snedkerkøkken med hvidevarer fra Gaggenau og Quooker-vandhane kan familiens masterchef udfolde sit talent til både hverdag og fest. Og i det indbyggede vinkøleskab kan du finde en perfekt tempereret ledsager til dagens menu. Ved særligt festlige lejligheder kan du desuden udvide alrummet med et stort telt på terrassen og invitere alle dem, der betyder noget for familien.

Effektfulde detaljer bryder flere steder med det forventede – eksempelvis de messingbeklædte døre, der har en fortid som elevatordøre i Illums Bolighus, de kulørte tapeter og kontrastvæggen i alrummet. De meget bevidste valg bidrager i høj grad til stemningen i huset, ligesom den indbyggede brændeovn kan gøre det på en råkold vinterdag. Du behøver kun tænde den for hyggens skyld, for med gulvvarme overalt, nyere vinduer og tidssvarende isolering kommer du ikke til at fryse.

Opdelte værelsesafdelinger
I hver sin ende af huset ligger de to værelsesafdelinger. I børnenes afdeling har begge værelserne indbyggede skabe og udgang til den primære terrasse. Gangen, der forbinder værelserne og afdelingens badeværelse, ender desuden i et fælles legerum med trappe op til en udnyttet del af førstesalen. Heroppe kan du indrette et hjemmekontor, sovepladser til gæster eller en hems, hvis du fx har behov for at etablere et tredje værelse.

Forældreafdelingen har eget badeværelse, og fra det store master bedroom kan du træde ud i haven på den hyggelige morgenterrasse bag huset. Fra badeværelset har du desuden adgang til det praktiske bryggers, og du har derfor ikke langt ud til tørresnoren med vasketøjet. Det fortæller lidt om, hvordan der er tænkt over tingene. Og den faktor er sammen med den dejlige beliggenhed en af årsagerne til, at du og familien formentlig vil blive boende her i mange år frem.

Gennemrenoverede rammer om familielivet tæt på skole, skov og de mange tilbud i Odder by, mindre end 30 minutters kørsel fra Aarhus. Flyt ind i de grønne og fredelige omgivelser, og nyd idyllen på den solrige terrasse fra dag ét.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4469
BoligtypeVilla
Boligareal205 m²
Udhus6 m²
Carport19 m²
Grundareal985 m²
Værelser6
Opført1967/1975
Ejerudgifter pr. md.3.565
Kontantpris4.995.995
Udbetaling250.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Odder,
  Overskov 14

  BoligtypeVilla
  Pris7.900.000 kr.
  Boligareal216 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Beder,
   Digevænget 35

   BoligtypeVilla
   Pris5.295.000 kr.
   Boligareal221 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Skovvejen 127

    BoligtypeVilla
    Pris5.495.000 kr.
    Boligareal95 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig