Bisholt Strandvej 18
7130 Juelsminde

Sags nr. LL3712
Find din drømmebolig

Totalrenoveret og moderne levested tæt på Horsens Fjord

Ca. 8,5 hektar moderne landidyl med udsigt til mark, skov og vand.

Når du bor med udsigt til naturen, har du et evigt foranderligt sceneri at se på hver eneste dag. Vind og vejr sætter stemningen, og roen sænker sig hurtigt over dig. Det medvirker hjemmets lyse og velrenoverede rammer også til. Bjælker, skifergulve og den murede brændeovn er alle med til at fremhæve den landlige stemning, mens store vinduespartier åbner op til den spektakulære udsigt. Her kan du og familien flytte ind i naturens fred og ro og stadig bo tæt på den østjyske civilisation. Der er god plads til jer alle og evt. til at holde dyr.

JUELSMINDE – Du har næsten lige langt til Juelsminde og Horsens, som er de to største byer i området. I hverdagen kan du finde det meste i den hyggelige landsby Glud med gode børnepasningsmuligheder og en velrenommeret skole. Store som små kan dyrke fritidsinteresser i den lokale idrætsforening, som trives i bedste velgående, og indkøbene kan du foretage i den lokale brugs. I sommerhalvåret er området særligt fuldt af liv, når stranden trækker turisterne til sommerhusene langs kysten. Du har kun en kort køretur til Kirkholm, Sønderby og As Vig, hvor der er populære og børnevenlige badestrande.

Der er muligheder nok for dig, der vil ud og opleve omgivelserne. Tag f.eks. en tur til Snaptun, hvor færgen sejler til Hjarnø eller Alrø. Både Horsens og Juelsminde har også meget at byde på i form af butikker, caféer og restauranter. Du har heller ikke mere end ca. 20 minutters kørsel til motorvejen, der hurtigt forbinder dig med resten af Jylland – ca. 45 min. til Aarhus og 30 til Vejle.

Et liv i pagt med naturen og fjorden
Ud over at nyde udsigten til fjorden er det oplagt at bruge den, når muligheden byder sig. Sejl eller ro en tur ud på den spejlblanke overflade en tidlig morgenstund, tag en dukkert eller kast fiskesnøren i vandet og hiv aftensmaden i land.

På din 8,5 hektar store grund har du også muligheder for at røre dig og dyrke din hobby – det kunne f.eks. være, at du vil holde heste. Ved ejendommen har du en regulær have med plæner mod nord og øst samt en række træer, som vinden kan ruske lidt i. Har du ikke store planer for grunden, kan du vælge at forpagte noget af jorden ud.

Gennemrenoveret, stilren og landlig idyl
Den gamle landejendom fra 1884 består i dag af tre velholdte længer. Mest energi er der naturligvis brugt på stuehuset, der er totalrenoveret i år 2000-02. Resultatet af renoveringen er et på én gang moderne og klassisk udtryk med materialer af høj kvalitet. Naturen er flyttet med ind – bl.a. via de lyse trægulve, hanebjælkerne og de flotte skifergulve, der også skaber en hyggelig stemning i de lyse og åbne fællesrum i stueetagen.

Her er køkken-alrummet og opholdsstuen bundet sammen, og varmen fra den murede brændeovn kan frit brede sig, mens vinden rusker lige uden for de store vinduespartier, der giver udsyn over markerne og fjorden, hvor du kan se bådene sejle til og fra havnen i Horsens. Brændeovnen er dog mest for hyggens skyld, for jordvarmeanlægget sørger for varmen i hele huset. Fra køkkenet kan du træde ud på den overdækkede terrasse, hvor du og familien kan sidde og grille en lun sommeraften i ly for duggen og bare nyde omgivelserne, freden og roen. Terrassen fortsætter rundt om huset, så du også kan sidde under åben himmel. Ud for stuen har du f.eks. en morgenterrasse, hvor du kan tage hul på en ny dag i de første spæde solstråler.

280 kvadratmeter med plads til hele familien – og meget mere
I stueetagen er der desuden et rummeligt bryggers, gæstetoilet, et værelse og den skønne forældreafdeling med eget badeværelse og udgang til den overdækkede terrasse. Lader du døren stå åben om natten, er du næsten garanteret en god søvn i den friske, landlige luft.

Den store repos på førstesalen med åben forbindelse ned til alrummet kan du med fordel indrette til børnenes fællesrum mellem de to gode værelser, som også deles om et rummeligt badeværelse.

De 280 kvadratmeter i stuehuset giver god plads til hele familien, mens udbygningerne, der blev renoveret i år 2002-06, og som ligeledes fremstår i fin stand, er lige til at flytte ind i – om det så er til hobby, dyr, værksted eller liberalt erhverv. Mulighederne er mange.

Kom op oplev det bedste af livet på landet, tæt på Horsens Fjord. Totalrenoveret stuehus, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd, og renoverede udbygninger til dyr, hobby eller erhverv. En skøn ejendom med 8,5 hektar jord, som du kan dyrke eller forpagte bort. Uanset hvad er du omgivet af natur og kan nyde synet af den hver dag – indefra såvel som udefra.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3712
BoligtypeLystejendom
Boligareal280 m²
Udhus29 m²
Grundareal87.765 m²
Værelser6
Opført1884/2000
Ejerudgifter pr. md.4.181
Garage20 m²
Kontantpris5.950.000
Udbetaling300.000
EnergiklasseC
Udbygning354 m²

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Dalvangen 44B

  BoligtypeVilla
  Pris5.900.000 kr.
  Boligareal166 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Mantziusvej 1

   BoligtypeVilla
   Pris5.900.000 kr.
   Boligareal145 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Knebel,
    Molshovedvej 20

    BoligtypeSommerhus
    Pris6.000.000 kr.
    Boligareal115 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Vandudsigt,

    Se bolig