Birkevænget 11, Dejret
8420 Knebel

Sags nr. LL5062
Find din drømmebolig

Nyrenoveret fritidshus i første række til Skødshoved Strand

Privat helle med uhindret havudsigt, fred og ro samt solrig terrasse.

Et åbent vue ud over Aarhusbugten og stranden lige uden for døren er en luksus, som du hurtigt kan vænne dig til. Det indser du her på Birkevænget 11, som ligger i første række til den børnevenlige Skødshoved Strand. Det sortmalede, stråtækte fritidshus, der er renoveret i 2022-23, bliver din og familiens destination, når der står kvalitetstid, fred og ro i kalenderen. Her er god plads til samvær, og naturen omkring jer byder på oplevelser ad libitum.

SKØDSHOVED STRAND – Mols er særligt kendetegnet ved sin ekstraordinært smukke natur, hvor ”bjergene” giver landskabet dets helt særegne karakter. Der venter dig et væld af oplevelser i det fri; ved, på eller i vandet eller til fods, på hesteryg eller på cykel i de grønne bakker. Rundt omkring på Mols finder du desuden hyggelige landsbyer med gårdbutikker, gallerier og indkøbsmuligheder, ligesom både Rønde og Knebel har et godt udvalg. Du kan derfor proviantere på vejen til det privatbeliggende sommerhusområde, der strækker sig langs kysten.

Køreturen fra Aarhus tager lige under en time, og har du egen båd, kan du sejle til Skødshoved Havn på ca. 10 minutter. Uanset hvilken rute du vælger, vil du allerede på vejen hertil mærke skuldrene falde ned på plads, mens du lægger hverdagens stress og jag bag dig.

Atmosfære og udsigt
Det smukke fritidshus blev opført i 1969 til en grosserer fra Aarhus, ligesom det i en periode har fungeret som udskænkningssted med egen anløbshavn og bådforbindelse til den jyske hovedstad på den modsatte side af bugten. En omfattende renovering i 2022-23 har givet stedet et nyt liv, samtidig med at den autentiske sommerhuscharme er videreført.

Rammerne er lysnet og moderniseret, og det er, som om omgivelserne er trukket med indenfor i de velvalgte materialer og farver, der spejler naturen omkring huset. Det ser du bl.a. i det gennemgående trægulv i østrigsk eg, som tilfører karakter og en varm glød til de hvide rum, og i de keramiske fliser på badeværelset. Alle de originale sprossevinduer og forsatsruder er sirligt istandsat og bevaret – ikke mindst for stemningens skyld. Det samme gælder de originale, indbyggede skabe på to af de i alt fire værelser, hvor du sagtens kan have otte gode sovepladser. Der er gulvvarme overalt og en brændeovn på hver etage, som kan supplere med ekstra varme og hygge på en råkold og blæsende vinterdag.

Det store køkken-alrum er et naturligt samlingspunkt, når det ikke er terrassevejr. Reform-køkkenet med Quooker, linoleumsfronter og tynde stålbordplader er funktionelt og minimalistisk og lader den imponerende udsigt komme til sin ret. Endevæggen er ét stort vinduesparti fra gulv til loft, som åbner for sceneriet og det særlige lys ved kysten, som hurtigt kan skifte efter vind og vejr. Følg solnedgangen bag Aarhus’ skyline, som diskret lyser op i horisonten, når mørket falder på, og stjernerne tændes. Er du heldig, kan du også se med, når nordlyset blafrer på himmelen.

Uforstyrret udeliv
Endnu bedre bliver udsigten på første sal, som i dag består af et stort, åbent rum med loft til kip, lysindfald fra alle fire verdenshjørner og udgang til en halvrund altan, hvor tagets udhæng kan forhindre aftenduggen i at lande i din sundowner.

Den sydvendte træterrasse ligger dejligt afskærmet for vind og indkig. Til gengæld har solens stråler frit spil her fra morgen til aften. Når du trænger til lidt køling, har du kun få skridt ned til bølgen blå og den skønne sandstrand. Efter dukkerten kan du skylle saltvand og strandsand af under den afskærmede udebruser. Der er desuden kun få minutters gang hen til den hyggelige havn, hvor du kan købe is. Her ligger også Skødshoved Badehotel, hvor det er muligt at spise i perioden fra påske til efterårsferien, hvis du gerne vil overlade madlavningen til andre en gang imellem.

Foruden et cykelskur, hvor du kan opstalde de jernheste, som kan føre jer rundt i det betagende landskab, har du endnu et udhus. Det består af et depotrum og en indrammet havestue, hvor du kan søge ind i ydersæsonen, når solen ikke brænder igennem for fuld styrke.

Ideel beliggenhed i første række til vandet med frit udsyn til det hele. Omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur og en ro, som giver fornyet energi. Fritid, når det er bedst.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL5062
BoligtypeSommerhus
Boligareal208 m²
Udhus19 m²
Grundareal2.045 m²
Værelser6
Opført1969
Ejerudgifter pr. md.4.010
Kontantpris8.700.000
Udbetaling435.000

Kendetegn

1. række til vand
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Porskærvej 26

  BoligtypeSommerhus
  Pris7.500.000 kr.
  Boligareal183 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Havagervej nr. 25 og 27

   BoligtypeVilla
   Pris6.900.000 kr.
   Boligareal205 m²

   Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Knebel,
    Havesangervej 8, Vistoft

    BoligtypeSommerhus
    Pris3.950.000 kr.
    Boligareal131 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

    Se bolig